Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Всичко е много индивидуално, ако се върнете назад в темите ще видите, че са писали момичета, на които пикливият тест е бил отрицателен и в последствие след още няколко дни-положителен.
Аз например направих пиклив на 9 ден и беше положителен, след което кръвен на 10...
Не се знае кога е била имплантацията при вас и как нараства ЧХГ-то, а  и да попитам inca-по кое време прави теста
Не се отчайвайте, изчакайте и опитайте пак,бременни до доказване на противното
Много късмет  Peace

# 631
При трансфер на бластоцисти, не е нужно да се чака 14 ден, най-достоверен е кръвния. Ама като почнете с тез уринарните, чудя се как може да си причинявате такива преживявания. Ми на мен Шуърчек на 9 ден ми показа съвсем бледа втора черта, а на следващият ден кръвния ми отчита високо ЧХГ. И това го направих, за първи път преди да съм пуснала кръвен, защото ме накараха. На майтап го направих, защото не им вярвам на тези тестове.

# 632
И аз мисля, че е рано за уринарен тест. Моят на 10-ти ден отчете много бледа черта, а беше свръхчувствителен (по написаното от китайците-производители), едва след още два дни стана по-убедителна чертичката. Зорибори, не се отчайвай оше от сега, още има надежда!

# 633
ми на мен пикливия тест ми го подариха от клиниката,заедно с една готина карти4ка-брошурка"какво да очакваме след трансфер" и ми казаха да се тествам след 14 дни smile3506мойе да е рекламна кампания на фирмата за тестове newsm62ще се изям вече,но мисля да устискам до 14-тия ден и дано EFP newsm17 newsm17 newsm17

# 634
Ще изчакам до петък и ще направя втори тест. Специално попитах докторката, дали става дума за пиклив тест и тя ми отговори "Да". Когато мога гледам да си спестя боцкането. За една упойка ме бяха боцкали 12 пъти, докато хванат вена, а аз бях истерясала и исках да отложа манипулацият и да си ходя у дома.

# 635
ми на мен пикливия тест ми го подариха от клиниката,заедно с една готина карти4ка-брошурка"какво да очакваме след трансфер" и ми казаха да се тествам след 14 дни smile3506мойе да е рекламна кампания на фирмата за тестове newsm62ще се изям вече,но мисля да устискам до 14-тия ден и дано EFP newsm17 newsm17 newsm17

За тестове не знам дали са рекламни лица, но за вафли Морени съм 100% сигурна Simple Smile /ако не бъркам клиниката/. С кеф да се събудиш след трансфер, да си пийнеш водичка и да хапнеш една Морени Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 636
 newsm62даааа,много е готино,наистина.и аз ги обичам вафличките,в комбинация с кафенцето донесено от ММ е много освежаващо,особено,когато не си хапнал нищо преди пункцията....

# 637

За тестове не знам дали са рекламни лица, но за вафли Морени съм 100% сигурна Simple Smile /ако не бъркам клиниката/. С кеф да се събудиш след трансфер, да си пийнеш водичка и да хапнеш една Морени Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А вафлата си е супер всеки път си я чакам с нетърпение  smile3533

# 638
Момичета сън не съм спала да стана и да си напишкам един тест иии  EFP, още се кокоря и не мога да повярвам.На мен днес ми е 13 ден ден от трансфера, бях решила да не си правя такъв а направо в петък(17ден)-на кръвен както беше казал доктора, но тъй като на 11 и 12 ден имах еднократно едно   тъмно кафяво, то беше и почти незабележиво(ако е човек да не се вторачва толкова много няма да го забележи), та реших сутринта ставам и си правя теста. И сега започвам другите въпроси да бушуват в мен.....

# 639
galka*, честито и само положителни мисли от сега нататък  Laughing
Сега започват другите въпроси, а като родиш притесненията са още по-големи  Heart Eyes

# 640
galka*,честито!отиди си пусни и един кръвен,да видиш какви са ти стоиностите.успех през следващите 9 месеца  preggoи накрая  ylinfant

# 641
Благодаря ви момичета, ще се чуя по-късно с доктора ми, че и в нашия град не правят кръвен.
tikvi4kata, ти не беше ли някъде с мен, май бяхме с 1-2 дена разлика, пожелавам ти положителни емоции.

# 642
трансфера ми беше на 24.07 и доки каза да пусна тест на 07.08.днес ми е 11 ден и едвам издържам вече...искам да припикая един по-рано,ама не смея Blushох,дано в четвъртък и аз  newsm17:EFP:

# 643
И аз бях се зарекла направо кръвен на 08.08, но тъй като имах събота и неделя зацапване(еднократно, но почтиии незабележимо), та днес си казах ще напишкам един тест.На мен трансфера ми беше на 23.07 на 2 снежинки и 1 пресен ембрион.

# 644
Честито, Галка! И хайде до термин да е !

Общи условия

Активация на акаунт