Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 532
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • pleven
Хайде и аз в групата на препикали тестове. Моят трансфер беше на 25.07 на един пресен и един замръзен на 5 ден. Теста е Престо и е силно отрицателен. Поревах си, но не казах на съпруга, сега ще чакам 08.08 петък и си пускам кръвен. Знам че може и по- рано, но ме е страх.

# 646
Хайде и аз в групата на препикали тестове. Моят трансфер беше на 25.07 на един пресен и един замръзен на 5 ден. Теста е Престо и е силно отрицателен. Поревах си, но не казах на съпруга, сега ще чакам 08.08 петък и си пускам кръвен. Знам че може и по- рано, но ме е страх.

Пожелавам ти в петък сълзите ти да са от положителния кръвен тест, между другото показва ми че си от Плевен, ако не е тайна в коя клиника прави опита, понеже аз в Репромед?

# 647
седя си,следя ви и чакам ММ да се прибере от работа и го хващам да newsm79 wash hang 1dishes,защото аз не се натоварвам сега.и даже довечера имаме уговорка с приятели да излезем на рибка и  beer3даже смятам и аз да прегреша с една малка beer

# 648
  • pleven

Пожелавам ти в петък сълзите ти да са от положителния кръвен тест, между другото показва ми че си от Плевен, ако не е тайна в коя клиника прави опита, понеже аз в Репромед?
[/quote]

Благодаря, аз съм от Плевен, но опита ми е в Надежда в София. Имам един опит в Плевен в КИРМ, но не останах доволна и за това се преместих. Ако искаш пиши на лични.

# 649
Здравейте момичета,
След неуспешно инвитро, на 18.07.2014 г. върнахме две замразени ембриомчета.
На 30.07.2014 г. /12 ден от трансфера/ резултатът от ЧХГ беше 590.
Утре съм отново на кръвен тест. Днес имам от време на време ПМС.
Направих си преди малко и едни пиклив тест, за мое успокоение +.
Какво точно ще ме успокои не знам.
По подобен начин приключи инвитрото, но тогава ЧХГ беше 39.

Късмет и успех на всички нас.

# 650
Момичета на 11 ден след трансфера резултата беше 610.5.Днес ми е 16 ден и резултата е 3516 добре е,нали?

# 651
"maria8621 " според мен е супер. Нещо усещаш ли...
Мен тези болчици/не са нетърпими/ нещо ме притесняват, до утре ще се побъркам

# 652
Здравейте момичета,
След неуспешно инвитро, на 18.07.2014 г. върнахме две замразени ембриомчета.
На 30.07.2014 г. /12 ден от трансфера/ резултатът от ЧХГ беше 590.
Утре съм отново на кръвен тест. Днес имам от време на време ПМС.
Направих си преди малко и едни пиклив тест, за мое успокоение +.
Какво точно ще ме успокои не знам.
По подобен начин приключи инвитрото, но тогава ЧХГ беше 39.

Късмет и успех на всички нас.

ЧХГ-то ти е супер за този ден  bouquet Всяка бременност е различна, така че вярвай (даже ако мен ме питаш, можеш направо на 20 ден от трансфера да си отидеш за преглед за точица) !!

# 653
 inca  благодаря , окуражаващите думи. Обаждах се в болницата, каза да не се притеснявам, леките болки, придърпвания,дисконфорта /незнам точно как да го опиша/ можело да е от промените в матката  Laughing.
Утре си отивам за кръвен, и ще ми кажат след резултата, кога да отида на преглед.
Силно вярвам и се надявам да стигна до преглед.

# 654
Jonona,почти нищо не чувствам.Само гърдите са ми надути,дори мисля, че не ме болят толкова и корема ниско долу ме присвива от време на време....

# 655
Здравейте момичета и аз имам едно голямо притеснение за моето ЧХГ. Значи на 9-ти ден беше 149, на 11-ти-325. Както виждате има даже повече от удвояване. Сега ако вземем дори само удвояване без да искам повече. На 13-ти ден трябва да е било 650, а на 15-ти-1300. Днес ми е 14-ти ден, което означава, че ЧХГ трябва да е 975, а моето днес е 944. Все пак разлика от 31 при чхг не е малко. Винаги правя тестовете в един и същи час, за да има точно 48 часа разлика. Не знам какво да мисля, много ми е притеснено. Дали ембриона е спрял да се развива  Sad

# 656
Мaria8621, благодаря за отговора ти. Моите гърди са подути и ме понаболват. Само тази болка не ми харесва, която всъщност не мога да опиша точно. Оффффф незнам как да го опиша...
Утре като дам кръв, ще си види дали ЧХГ се увеличило както трябва или не.
До сега нямах никакви неразположения.

# 657
Оххххх момичета досега четох чхг стойности и като гледам на другите как се увеличават стойностите, направо се утрояват за 48 часа. Явно при мен нещата хич не са добре.

# 658
Оххххх момичета досега четох чхг стойности и като гледам на другите как се увеличават стойностите, направо се утрояват за 48 часа. Явно при мен нещата хич не са добре.

Еее, ти пък стига бе, до безкрай ли мислиш да ги правиш теста, че да виждаш прогреса му, за мен след положителния кръвен е важно на прегледа вече какво се вижда и как се развива, не си вкарвай лоши мисли само.Все пак трябва да си спокойна.  Wink

# 659
Synni__ , ти просто се излагаш. Никой не гледа с такава точност, приблизително се следи да се удвоява, твоето се удвоява идеално. Просто спри да даваш по 20 лв. за тестове и направо на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт