Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 515
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Суперрррр. Честито мила.  Лека и безпроблемна   Hug
Чакаме и наскомими с такива новини  Grinning

# 676
Честито!   bouquet

# 677
МОМИчЕТАААААААААААААААА!!! EFP EFP EFP знам,че е ненормално рано,но си направих тест и....... #Shockedза първи път от 4 години виждам 2 4ертички,направила сам безброи тестове и до сега-нищо.не мога да повярвам,нямам търпение да отворят лабораторията и да ми направят едно кръвопускане.не истина:и аз съм можела да забременявям1като се прибера по-късно с резултатите пак ще пиша.втората чертичка си е савсем наситена и това ме кара да вярвам,че стоиностите ще са ми ок. newsm44 newsm44 newsm44ако не ме беше страх,щях да поска4ам от щастие!

Олее,  страхотно, честито, хайде сега ни зарадвай и с четирицифрено ЧХГ !

# 678
върнах се!резултата наистина е четирицифрен-1519 на 13 ден след трансфер на 5дневни сладоледчета newsm44за късмет,засякох докторката и тя каза,че тая стойнист е като за двечки ,та дори и за три.... #Crazyако са се хванали и тричките които сложихме....направо не е истина,незнам къде съм и какво ми се случва!ММ и той милия е като зашеметен и ми звъня през 15 мин.да види дали са готови резултатите,4акам го да се прибере от работа и заедно да си се радваме,4е той излиза много рано,аз се събудих тази сутрин с него и като тръгна за работа аз си припишках теста иииии....хоп-изненадааа!на прибиране от клиниката минах и купих една бяла кърпа и одидох до кварталната църква да я оставя за здраве, да запаля една свещичка и да се помоля всичко да е наред.доки ми каза да отида на преглед на 13.08 тогава какво ще се види?трансфера ми беше на 24.07

# 679
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Благодаря ви от сърце за подкрепата и куража!
Тиквичка - честито!   bouquet Страхотен резултат!!! Дай Боже да са двечки, а ако са и трички....трудно ще е, но е Божия воля и благодат...Ние сме имали много спорове с моето мило...Той смята, че при три трябва да се прави редукция, аз съм твърдо против...Не бих решила да премахна едно от толкова чаканите си дечица...Но живи и здрави като се види на прегледа вие ще си прецените...Много се радвам и се моля всички да имаме такива резултати!   bouquet

А моите болки си продължават, а тези в кръста са почти нетърпими...Корема си ме боли като преди цикъл, но кръста....едва стоя права от болки...чак така не ме е боляло преди цикъл...Дано да не е знак на идващ цикъл, а на имплантация!  Praynig Praynig Praynig Всъщност дали не мога да пия пак но-шпа? След трансфера д-р Шефкетова ми изписа но-шпа 3х2 за 7 дни, но на 8-мия вечерта от трансфера ме почнаха болките...Предполагам, че няма да е проблем пак да го пия...нали го изписват и при момичета с кървене и болки...Не искам да притеснявам д-р Персенска в отпуската й...Какво ще кажете?
Няма да спирам да вярвам и да се моля! Дано Богородица ме закриля и измоли милост за мен!  Praynig

# 680
naskomim но шпа може да продължиш да пиеш, на мен винаги са ми казвали до 7-ми ден и след това при нужда продължаваш. Успех!

# 681
naskomimi,аз днес изрично питах моята лекарка за но-шпа и тя също каза да вземам спокоино,когато имам нужда .и на мен ми беше предписано само за първите 7 дена 3 по 2.пиини си 1-2 хапчета,няма да ти навредят.и съм сигурна,4е болките ти не са лош знак,би трябвало да е рано за пмс.кога ти е датата за цикъл?

# 682
  • Пловдив
naskomimi,аз днес изрично питах моята лекарка за но-шпа и тя също каза да вземам спокоино,когато имам нужда .и на мен ми беше предписано само за първите 7 дена 3 по 2.пиини си 1-2 хапчета,няма да ти навредят.и съм сигурна,4е болките ти не са лош знак,би трябвало да е рано за пмс.кога ти е датата за цикъл?
Ами след 14 дни от трансфера се пада другия понеделник - 11.08., а болките ме почнаха в деня без но-шпа - на 04.08. вечерта или 8-ми ден от трансфера..наистина е рано...Дано да си права!   bouquet

# 683
  • София/Стара Загора
Тиквичка, тихичко честито, страхотни стойности на ЧХГ, всичко да е наред докрая  Hug Praynig

# 684
Тиквичка честито, викат те на 21 ден да видят колко ембриона са се хванали.

naskomimi, и аз така като теб си казвах, че няма да махам така дългоочаквани деца и след толкова опити, само че д-р Персенска бързо ме приземи и каза ако искаш да износиш и родиш здрави деца, които не стоят по ку вьози, правим редукция. Направих я и съм и много благодарна. Не се носят лесно 2 деца, и прееклампсия направих.

# 685
Здравейте момиче,

Тиквичка честито.
naskomimi, само бъди спокойно.
Аз след вчерашното хубаво ЧХГ, днес прокървих. Направо вече, нямам сили.

# 686
  • София/Стара Загора
Здравейте момиче,

Тиквичка честито.
naskomimi, само бъди спокойно.
Аз след вчерашното хубаво ЧХГ, днес прокървих. Направо вече, нямам сили.

само спокойно jonona... сега лежи малко повече, не се натоварвай и не мисли лоши работи Hug

# 687
Честито, Тиквичка! Нека е безпроблемна и до край!
Днес минах един преглед, който беше по мое желание, заради зацапване от няколко дни, а и да видя дали да пускам имунологични.За съжаление нещата не са благоприятни.Според д-ката в спешния нещата изостават и не можа да каже със сигурност, дали има и сакчета. Пък видя още една 3та точка.Уфффф, оплаках ви се! Е пуснах и имунологични, пък да видим дали има смисъл всичко това!

# 688
m.e.m.27 - какъв спешен  кабинет, ти нямаш ли лекуващ лекар? В коя клиника е ин витрото? Няма ли на кого да се обадиш, някакви лекарства не са ли ти изписани след трансфера?
Извинявай, ако не съм на място в темата и бременността ти е по-напред... Мисля, наскоро четох, че си забременяла  Hug

От цялото си сърце желая притесненията да са напълно напразни и бременността ти да върви щастливо и хубаво !!!

# 689
Смехорани, ин витро центъра е в почивка.В Надежда съм, а прегледа ми е за 14.08, когато ще съм в 7а семица и ...Направо съм смазана.Трябваше да се видят поне пулсацийки, да не говорим за сакчета.А тя ми говори за точки.
Уффффф...Ще мина и този преглед, пък да видим дали ще има живот или не!
Пожелавам на всички ви да не минавате по моя път. Hug
Успех на всички и много бременности до термин!

Общи условия

Активация на акаунт