Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 530
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Оххххх момичета досега четох чхг стойности и като гледам на другите как се увеличават стойностите, направо се утрояват за 48 часа. Явно при мен нещата хич не са добре.
ЧХГ-то си ти е добре, ама главата май не те слуша?! Simple Smile
Стига си чела стойности и статистики, а се радвай на резултата!

# 661
Здравейте,
Обадиха ми се от клиниката с резултат от втория кръвния тест на 18 ден от трансфера 8281 ЧХГ.
Сигурно е добре ЧХГ-то, как мислите......?  В петък пак трябва да отида за кръвен тест, и ако всичко е ОК, другата седмица живот и здраве, ще ми дадат час за ехограф.

# 662
Чудесно ЧХГ   Grinning Честито, явно ще са двечки  Hug
Момичета, аз тотално се бях вманиачила в това постоянно следене на ЧХГ и днес пак си пуснах. Този път за последно, защото вече съм доволна от резултата си. И се надявам вече известно време да съм щастлива. Естествено докато не наближи време за прегледа  Grinning

# 663
Synni__ , благодаря ти. Мислиш ли, че са двечки.? Ако е така много ще се радвам. Радвам се за теб, че най-накрая си докарала до ЧХГ от което си доволна  Grinning.
Аз пък имам леки болежки ниско в корема, и през 1 минута съм до тоалетната - лудницата е пълна.
Кога ще си на преглед?

# 664
Тези болежки са нормални, нали все пак матката се увеличава, няма как  Grinning Аз трябваше на 10-11-ти да съм на преглед, но ще отида на 16-ти, защото доктора ми тогава се връща от отпуска. Мислех евентуално тук във Варна преди това да отида на един преглед, но то всички са отпускари и ще видим.

# 665
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Съни, спокойно вече момиче!  Hug Радвам се, че си по-спокойна, но направо ти се чудя....какво ли не бих дала за твоя резултат...досега на кръвен съм виждала все 0.10  Cry

В тази връзка силно съм притеснена....Днес ми е 9-ти ден от трансфера на 5 дневни бластоцисти, но от снощи започнаха болки в корема, а днес и в кръста....Аз си ги имам от трансфера де, но сега са такива като ПМС... Cry Не ми се мисли да са ПМС....
Опитвам се да се успокоя, че е много рано за ПМС, че има още 6 дни до 15 ден от трансфера, когато би трябвало да е датата на МЦ...
Отчаяна съм...
Толкова позитивно се бях настроила този месец! Имам четири инсеминации и на всяка мислех за парите за следващата....Сега реших да се настроя много позитивно! Вярвах, че е станало! Постоянно си галя корема и си говоря на дечицата, сигурна, че са в мен и молейки се да се държат...
Сега не знам какво да мисля...
Cry

# 666
A аз си мисля, че тези болки са показател за нещо хубаво. Пак казвам, че е нормално да има болки при имплантация и уголемяване на матката. И аз имам 4 неуспешни инсеминации, а ето, че първото ми ин-витро е успешно.

# 667
Naskomimi - имам хубаво предчувствие за теб, дано съм права!!!

# 668
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета!
Съни, и на мен така са ми казвали, че и при бременност си боляло пак така, но аз лично няма как да го потвърдя. За съжаление боли ли си ме така корема, а и кръста си е за цикъл... Cry

Поревах си малко...Знам, че е рано, но съм толкова отчаяна....Криво ми е, защото ако не стане, ще трябва да чакам чак догодина, за да ми излезе заповедта от фонда. Много заложихме на този опит...След 5-6- месеца стимулации, пункции и замразяване се ошушкахме до стотинка...В момента и двамата сме в отпуск, но нямаме пукнат лев за почивка, но това не беше важно за нас - по-важно беше опитът да е успешен! Кредитите ни станаха прекалено много, заедно с последния за опитите в Надежда и просто няма да имаме никаква възможност изобщо да посещаваме клиниката.... Cry
Молете се за мен, момичета!  Praynig Аз не спирам и все пак се надявам на чудо, но тези болки в корема и най-вече в кръста...
Cry
Смехоранииии....само да си права...Не знам къде ще те намеря, за да те разцелувам и прегръщам... Hug

# 669
Вярвай, че ще стане и ще стане, болките дано да говорят за нещо с много плюсове....и при мен имаше ПМС полки доста преди датата на цикъла и после едно голямо чхг...късмет мила  Peace

# 670
Това са си и типични болки за бременност. Знам, че кой каквото и да ти говори в момента няма да те успокои. Но се надявам това да направи резултата ти след няколко дена  Hug

# 671
... И да знаеш, че предчувствията не ме лъжат. Дръж се, с усмивка и вяра се молим за голямо, тлъсто твое ЧХГ  Heart Eyes

# 672
  • Пловдив
... И да знаеш, че предчувствията не ме лъжат. Дръж се, с усмивка и вяра се молим за голямо, тлъсто твое ЧХГ  Heart Eyes
  bouquet
 Praynig Praynig Praynig

# 673
МОМИчЕТАААААААААААААААА!!! EFP EFP EFP знам,че е ненормално рано,но си направих тест и....... #Shockedза първи път от 4 години виждам 2 4ертички,направила сам безброи тестове и до сега-нищо.не мога да повярвам,нямам търпение да отворят лабораторията и да ми направят едно кръвопускане.не истина:и аз съм можела да забременявям1като се прибера по-късно с резултатите пак ще пиша.втората чертичка си е савсем наситена и това ме кара да вярвам,че стоиностите ще са ми ок. newsm44 newsm44 newsm44ако не ме беше страх,щях да поска4ам от щастие!

# 674
Тиквичката,браво мила,така се радвам!!!Хайде после и едно тлъсто чхг...тихичко честито и  след девет месеца сладко малко бебче Grinning ще чакам да пишеш

Общи условия

Активация на акаунт