Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 500
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • Italia
Няма ли в тази клиника дежурни лекари? Така като чета си мисля за пациентите,които в момента са в стимулация или след трансфер преди теста. Какво правят те в случая,към кой се обръщат при нужда..
 Честито на всички с положителти тестчета и успех на чакащите !☺

# 691
Няма ли в тази клиника дежурни лекари? Така като чета си мисля за пациентите,които в момента са в стимулация или след трансфер преди теста. Какво правят те в случая,към кой се обръщат при нужда..
 Честито на всички с положителти тестчета и успех на чакащите !☺

Има, разбира се - нали точно те са прегледали  m.e.m.27. Болницата си работи, гинеколози има, наблюдават я. Точно нейният лекар не я е виждал още, но и това ще се случи.

Честито на всички с положителни резултати! Още и още такива да има!!!

# 692
m.e.m.27, ако не би навредило - че съм лаик в прегледите в начална бременност засега -  отиди при друг лекар още днес, не оставяй нещата така, нека се отхвърли или потвърди казаното от дежурната лекарка! Лекарства след трансфера изписаха ли ти? Прегръдки, стискам палци за доброто развитие на нещата!!!

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 06:40 от Смехорани

# 693
Смехорани, моят преглед е за 14.08 но не при мойта лекарка, защото е в отпуск още.Тогава ще му мислим. Outta JointПриемам си всичко, , каквото са ми изписали.Зацапването отшумява и съжалих че пожелах да бъда прегледана..Поне щях да съм още малко щастлива, не че съм отписала нещата.Винаги има надежда! От три, поне 1 да се развие. Аз ще излезна най-големият карък/извинете за жаргона/но да се хванат и трите и нищо. Hug

# 694
Стискам всички палци, не отписвай нищо и се грижи за себе си   bouquet
Има ли надежда - има и хубави изненади! Аз се моля да не си карък и да си износиш бебенцата или бебенцето до щастливо раждане!

# 695

m.e.m.27 и аз си мисля, че е рано още да отписваш всичко. Знам, че в момента ти е много трудно, но си мисля, че поне една от точиците би трябвало да се развие.
Момичета и при мен не знам какво става. Гърдите вече почти не ме болят, а и като че ли са по-меки отпреди. Знам, че всичко това не вещае нищо добро  Sad

# 696
спокойно и мен гърдите последните няколко дена не ме боляха и напрежението в тях спадна,та затова не издържах до днес за теста,а го направих вчера и виж,че резултата ми е положителен.дори в момента не ме болят изобщо,само ако ги понатисна отстрани ,усещам някаква слаба болка.явно и това не е сигурен симптом.първите дни след трансфера ми беше потдуто коремчето,а сега вече-не,само много нарядко леки бодежи ниско долу вдясно.чак не ми се вярва,че е станало с тая липса на симптоми

# 697
На теб трансфера кога ти беше?

# 698
на 24.07,днес ми е 14 ден,а теста си го направих вчера-и домашния и кръвния.

# 699
Момичета стискайте палци и утре кръвния да ме зарадва! Относно симптомите аз в момента бих казала че нямам никакви, единствено има болки ниско долу от 4 до около 13 ден от трансфера, но на 13 ден ми се появи леко кафеникаво почти незабележимо зацапване(когато и видях двете чертички), което продължи 3 дена но еднократно на ден. Утре ще е денят за мен!

Стискам палци за всяка една от нас нещата да се развиват в добра насока!

# 700
Благодаря ви момичета!  Hug
Нищо не отписвам.Днес бях при Начев, сега чакам имунолозите.Аз си действам като бременна.Уффф, , това с гърдите и много относително.
И всеки ден е различен.
Успех на всички!

# 701
Здравейте момичета, аз днес не издържах с тази липса на симптоми и отидох на преглед, но тук във Варна да видя какво става. По мои изчисления съм първи ден на 6 г.с. Доктора видя плоден  сак в матката с големина 5 мм, но май очакваше да е по-голям  Sad  На мен това ми е основното притеснение с тази липса на симптоми дали ембриона е спрял да се развива. Вече нищо друго не мога да направя. Другата събота съм на преглед при Стаменов. Тогава ще се разбере всичко, защото ще може да има сравнение. Ако някой има инфо за големина на плодни сакове в зависимост от гестационните седмици моля да пише.

# 702
Здравейте момичета, аз днес не издържах с тази липса на симптоми и отидох на преглед, но тук във Варна да видя какво става. По мои изчисления съм първи ден на 6 г.с. Доктора видя плоден  сак в матката с големина 5 мм, но май очакваше да е по-голям  Sad  На мен това ми е основното притеснение с тази липса на симптоми дали ембриона е спрял да се развива. Вече нищо друго не мога да направя. Другата събота съм на преглед при Стаменов. Тогава ще се разбере всичко, защото ще може да има сравнение. Ако някой има инфо за големина на плодни сакове в зависимост от гестационните седмици моля да пише.

Големината е идеална за 6г с ,според мен нямаш основание за притеснение,а и много бременни са без симптоми,аз съм една от тях Simple Smile успех

# 703
Ако някой има инфо за големина на плодни сакове в зависимост от гестационните седмици моля да пише.
От тук можеш да намериш инфо - http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%86%D0%B8.html

# 704
Да но самия ембрион е голям 4-6 мм, а не плодния сак. Разбрах, че има разлика между големина на ембрион и големина на плоден сак. При мен въобще не се вижда ембрион, а само плоден сак.

Общи условия

Активация на акаунт