Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 488
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,

помогнете с информация. Днес ми беше първия ЕТ. Върнаха 3 ембриона на 5 ден, според ембриолозите - страхотни. Да ама нещо се закучи с катетъра, два пъти, та се наложи да се защите цервикалния канал и тогава влезе. Да но от този инструмент имаше кръв. А после видях такава и по катетъра, като отидоха да го проверят дали някои  ембрион не е полепнал. Четох из форума, а и чужди статии, че слуз и кръв, както и въпросното защипване провалят транфрета. Някой може ли да каже от личен опит да е имала +тест след труден трансфер и кръв по катетъра?

Толкова съм се изнервила, че преди малко трябваше да си бия фраксапарин и изпаднах в истерия и се разревах. не знам защо съм решила, че е безсмислено.

# 706
спокойно,миличка,не си мисли такива неща.знам,че всички ние от паника и желание за успех,се вторачваме във всичко.и на мен при трансфера катетъра влезе доста трудно и болезнено.не сам гледала дали има нещо по него,а и лекарката нищо не каза....аз в момента съм с положителен тест и високо чхг.днес ми е 14 ден след зет на 5 дневни ембриончета.успокой се до колкото можеш,вземай си стриктно лекарствата и се надявай всичко да завърши добре.така или иначе нищо не можеш да промениш,нещата са се случили по този начин и никой не знае какво ще стане.има толкова неуспешни опити протекли като по учебник.....от теб се иска да правиш вси4ко ,което можеш за да си увелчиш шансовете.стискам ти палци да успееш да се успокоиш по-бързо и посла да се похвалиш с  EFP

# 707
Здравейте, момичета!
Дойде денят в който д-р Персенска ми беше казала да си направя тест и вече имам положителен резултат. Предишните два явно съм ги направила много рано и бяха отрицателни. Странното е, че при предишни бременности се чувствах много зле от самото начало, а този път не е така. С дъщеря ми лежах в болницата, защото след зверско повръщане бях отслабнала с 5 кг. за една седмица. На този етап новата ми бременност изглежда коренно различна. Може да се окаже, че на 41 ще карам по-лека бременност, отколкото на 25.

# 708
Добро утро!
Зори, прекрасна новина! Пожелавам ти наистина едно спокойна бременност до термин.Чувала съм само, че бременност една с една не си приличат.
Успех, мила!

# 709
Добро утро!
Зори, прекрасна новина! Пожелавам ти наистина едно спокойна бременност до термин.Чувала съм само, че бременност една с една не си приличат.
Успех, мила!
Мерси!

Желая успех на всички момичета от форума и извън него, които се борят за бебе.

# 710
14 ден след ЗЕТ,уринарен тест- отрицателен Cry

# 711
422,5  това е резулата от моя кръвен тест на 16 ден от трансфера на 2  замразени и 1 пресен ембрион на 3 ден. Доволна, щастлива и  сега започва по-големия екшън.

# 712
Здравейте, момичета!
Дойде денят в който д-р Персенска ми беше казала да си направя тест и вече имам положителен резултат. Предишните два явно съм ги направила много рано и бяха отрицателни. Странното е, че при предишни бременности се чувствах много зле от самото начало, а този път не е така. С дъщеря ми лежах в болницата, защото след зверско повръщане бях отслабнала с 5 кг. за една седмица. На този етап новата ми бременност изглежда коренно различна. Може да се окаже, че на 41 ще карам по-лека бременност, отколкото на 25.

Зори, честито. Не се вторачвай и мисли положително. И аз след 6 години очакване,  когато видях + резултат не можах да повярвам и направих 4  теста. Не можах да се израдвам от страх дали всичко е наред. За цялата бременност съм повръщала само веднъж. Нямах обичайните бременни симптоми, а и аз не съм първа младост- на 37  години съм. Така че, спокойно. Господ си знае работата. Лека бременност ти желая и ревлив финал.  Hug

# 713
  • pleven
 Моят 3ти опит инвитро завърши безславно. Отново нищо, ама грам нищо, даже имплантация не е имало. А ми слагаха лекарство в матката, за да се чувстват по - добре ембрионите, ама не.  newsm78
Направо вече не знам къде е грешката, явно пак в качеството на ембрионите. Май ще минавам на план Б, осиновяване.

# 714
Аня, много съжалявам  Sad

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 15:23 от amini

# 715
Жалко Аня.  Hug
Идеята за осиновяване не е лоша, пък и още имаш време. Мисля, че бяхме заедно на трансфер при д-р Персенска.

# 716
  • pleven
Благодаря, момичита и ние още не сме на 100% сигурни какво ще правим. Говорим си, че с тези пари който похарчихме до тук, ако си бяхме взели едно детенце да сме му подсигурили добър живот и да е обиколило доста свят. Но аз не съжелявам и не съм много сигурна, че съм готова да се откажа. Общо взето съм доста объркана.

# 717
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Утре е часът на истината за мен, от който така ме е страх...
13-ти ден от трансфер на 5 дневни бластоцисти, един пресен и един снежко....
Толкова ме е страх....Така залагаме на този опит...
Смехорани, дано твоите хубави предчувствия са верни за мен! От сърце се моля!  Praynig Praynig Praynig
Мисля да пусна в две лаборатории, все пак си имам две ръце и две вени  Embarassed, за всеки случай....Че Писанец досега не са ме радвали с нещо по-различно от под 0.10  Cry От суеверие ли, от какво....ще пусна паралелно и в друга лаборатория - чудя се само между Рамус или Хронолаб...
Ееееххх, то не че ще има значение в коя лаборатория ще е....само чудото да е станало, въпреки болките ми в корема и кръста...
Стискайте ми палци, милички!
Хубава и спокойна вечер от мен!

# 718
Късметът и щастието да са от утре с теб винаги, мила!!! Hug
Ще очакваме новини със стиснати палчета!!!

# 719
naskomimi,на мен на 13 ден и уринарния тест ми отчете положително,при това с много ясна втора чертичка.стискам палци и се моля с теб newsm17утре да си най -щастливия и усмихнат човек на света.чакаме те с хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт