Трудната за отваряне храна

• 13 121
  • 133
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Сиси, на тиквата съм й намерила цаката.
Значи първо я слагам в голяма торба с цип, или здрава найлонова торба вързана.
После е лесно :  просто я пускаш на пода и тя е на парчета.
Ей това ме впечатли най-много като хрумка! Поздравления за изобретателността!

аз така чупя кокосови орехи,но навън,на асфалта

# 106
  • Варна
 То не е по темата,ама я кажете как се справяте с циповете на роклите си? Ама тези ,които започват от отзад на гърба ,че чак до горе до вратът newsm78
И с тиква и с консерва все някак ще се справя,ама това ми взема здравето.Без мъжо се не справям Joy Joy Joy

# 107
Кокосови не съм чупила, но обикновените орехи ги чупя пак в торба, като ги поподреждам с ръце, както са в торбата - те си изпъкват и с чукчето върху всяко чуквам.
По този начин няма хвърчащи черупки, а напъните с чупалката ми съсипват ръцете.

# 108
Балеринка, ама ти искаш и отваряне и затваряне.
Дано някой с такъв опит се включи.
Имах такава рокля, но материята беше доста еластична и се справях, ама то големи гимнастики бяха, де. Освен това, зачервяване, изпотяване - да ти се отще от мероприятието.

# 109
# 110
  • Варна
Имах такава рокля, но материята беше доста еластична и се справях, ама то големи гимнастики бяха, де. Освен това, зачервяване, изпотяване - да ти се отще от мероприятието.

Да,да искам пълно обслужване.Затова и предупредих,че не е по темата.Щото мойта рокля не е еластична и накрая става и изпотяване и язък за парфюма,че и за роклята hahaha

# 111

Да,да искам пълно обслужване.Затова и предупредих,че не е по темата.Щото мойта рокля не е еластична и накрая става и изпотяване и язък за парфюма,че и за роклята hahaha

Аз лесно си вдигам и свалям циповете на гърба. С едната ръка вдигам, с другата издърпвам.
За целта трябва да се упражняваш. Аз мога така

# 112
  • Варна
 Хм,на мен с туй килимче тъй кат гледам на тренировки ми понамирисва.И аз опитах упражнението,ама с тез ръце дет все ми пречат успях само пръстчетата да докосна Blush
То затуй от дънките по убаво нема,ама засега нека мъжо помага,а тренировките съм ги оставила за понеделник Mr. Green

# 113
 Дааа, килимчето е много важно. Ако опиташ без него, забрави!  Joy

# 114
  • Варна
  Joy Joy Joy Hug
Знаех си аз,че не може да е в мен вината!

# 115
Откакто имам ето такава отварачка за консерви, се "родих". Супер лесно се отварят.
Къде мога да намеря тази отварачка, че видът на моята е плачевен? Иначе върши работа, но е друг тип.

Благодаря за оценките!   bouquet

Мисля че я купихме от Кауфланд или Карфур, не помня точно.

# 116
Бурканчета с винтова капачка отварям, като първо почуквам с дръжката на нож отстрани по капачката няколко пъти.

Мразя да отварям захар, леща, ориз- половината отива по земята.
Бисквитите никога не ми се отварят с лентичката, дето уж е за издърпване. Друг е въпросът колко време ми отнема да я видя къде точно е.
Кисело, прясно мляко, сокове, олио- не ми се говори.

Общо взето всичко, дето не мога да го отворя лесно, преспокойно ми се отваря точно в чантата с продукти и омазва всичко. Не знам как става този номер. Laughing

Пробвах съвета тук за отваряне на пакет спагети- върши страхотна работа! Flutter

# 117
Пробвах съвета тук за отваряне на пакет спагети- върши страхотна работа! Flutter

Това съм го пропуснала, може ли да припомниш?

# 118
Стискаш с цяла длан пакета вертикално, удряш в плота и опаковката се смъква надолу, понеже ти я стискаш, а при удара спагетите горе я разкъсват. Ама как го обясних само...

# 119
alina_si, благодаря!
Проверявах в кауфланд, но засега не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт