Това в ляво е Лиляна, един вагон книги е прочела, а това в дясно е една куха лейка, нека да се разпознае....
Марчева ти като някаква адвокатка ли се явяваш
, че нещо не разбрах?????Ако Лиляна е прочела един вагон книги, то аз съм прочела два.........................

Трудно е на някои хора да приемат , че чалгата е отритната от повечето нормално мислещи хора, като музика и стил. Да, в повечето случаи се свързва с хора не дотам умствено преливащи и чели книжки. Лесно се възприема и лесно се преглъща, а и когато е с повече от една ракия....става страшно и още по - лесно влиза в главата. Може би им създава настроение, не знам. Не ми прави добро впечатление хора които слушат чалга....някак олекотяват даже и да имат достатъчен умствен
багаж. Това ми е личното мнение и от него не мърдам и на кота.
За съжаление клипчето което си пуснала ....не е моето, развалено е тангото. Но ти си слушай, продължавай, а аз ще го слушам в оригинално изпълнение. Това ми доставя удоволствие.
Не зная, а и не сподели на колко концерта на живо си била, но не чалгаджийски, нали ме разбираш за какво иде реч, виж там вече може и да си поговорим, кой какво харесва , кой какво не слуша, кой какво обича, защото това е моята слабост и концерт не изпускам и не, не съм музикална или да свиря на някакъв инструмент, просто ми се пълни душата от хубава музика. Да, аз съм си рокаджийка, но и няма да пропусна концерт сега на 31.08 - Andrea Bocelli, както няма и да пропусна Dream Theater на 29-07 , и Sarah Brightman на 12.11 т.г. , и знаеш ли защо, защото това не бива да се изпуска, те са класика в музиката и идват за първи път и повече няма и да ги видим.
Мари _Мар, не плюй толкова, по спокойно си пиши мислите. Напрежение се чувства в написаното от теб..

Поздрав за всички ви, аз тези си ги обичам много и имах удоволствието и на живо да ги гледам. Перфектни!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xxq3P_sqjvE

ама ти пак си говори, колко е умственият багаж на другите.
)