"За" и "против" чалгата

• 106 050
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз  Heart Eyes

# 541
  • София

Лиляна, много пъти съм била съгласна с теб, но не мисля че е нормално, само заради общият вкус за музика - всички автоматично да ставате интелигентни, а преди това, половината са били прости и неуравновесени, защото имали татуировка. Как става тази работа  newsm78

И аз колко процента съм проста, колко интелигентна, като нямам татуировки, не пия, не щракам с пръсти, кючек не играя, не гледам Планета, силикон и мерцедеси не ме вълнуват, през повечето време слушам онова което и вие интелигентните слушате и чат-пат чалга, при това само на компютъра и на слушалки Обичам да мога да контролирам какво слушам, затова предпочитам музикален сайт, като не ми хареса нещо, цък и преминавам на следващото.
Та какво съм аз Rolling Eyes

# 542
Елица, thanks a lot!!! Любимооооо!
Марче, слушай си чалгата спокойно. Не ми пречиш, стига да не ми я навираш в ушите. Също така, квалифицирай античалгарите спокойно. През.......ми е какво си мислиш и какви квалификации даваш.

# 543
Бе и аз не схващам какъв ви е проблемът, че ви смятаме за тъпи. Ако мен ме смятате за тъпа, ще си разплета чорапите.

# 544
  • Ямбол

Лиляна, много пъти съм била съгласна с теб, но не мисля че е нормално, само заради общият вкус за музика - всички автоматично да ставате интелигентни, а преди това, половината са били прости и неуравновесени, защото имали татуировка. Как става тази работа  newsm78
.....
Сега ще ти обясня и ако не разбираш отново, не се притеснявай да питаш, аз съм свикнала да обяснявам по няколко пъти безплатно.
Когато кажа, че този, който слуша чалга е прост, от това твърдение не следва автоматично, че този, който не слуша е интелигентен. Разбра ли?

# 545
  • София
Елица, thanks a lot!!! Любимооооо!
Марче, слушай си чалгата спокойно. Не ми пречиш, стига да не ми я навираш в ушите. Също така, квалифицирай античалгарите спокойно. През.......ми е какво си мислиш и какви квалификации даваш.

Правилно! така и трябва да бъда, всеки да слуша каквото му хареса.

В ушите ти, нищо не мога да ти навра, дори да искам, а аз нямам подобно желание, а имам и възпитание.

Оценката ми, пак много закъсня и прекалено дълго стоях и ви гледах как се отнасяте с всеки който каже, че слуша чалга(дори да не е единственото което слуша) Грубото отношение, не е нормално и най-вече задължително, но някои само така си могат.

Цитат
Публикувана от: Лилянa

Когато кажа, че този, който слуша чалга е прост, от това твърдение не следва автоматично, че този, който не слуша е интелигентен. Разбра ли?

Лили, много си мила. Благодаря Hug и разбрах, сега остава и другите да го разберат и да не се перчат толкова и бият в гърдите, само защото не слушат чалга и тук си ги оставила за малко на спокойствие.

Приятен ден, от чалга-аватара ми и мен   bouquet

# 546
  • Ямбол
....и тук си ги оставила за малко на спокойствие.
....
Сигурна съм, че имаш някой конкретен потребител предвид. Ако е тая, за която и аз си мисля(понеже прати Таис да чете на друго място), то нея съм я оставила за много на спокойствие. Просто не си заслужава вниманието ми повече. Има проблеми жената, не ѝ е лесно.

# 547
  • София
Лилянке, и ти имаш проблеми, и всички ги имаме  Wink

Но ти благодаря за ''спокойствието'', оценявам го   bouquet

# 548
  • София
....и тук си ги оставила за малко на спокойствие.
....
Сигурна съм, че имаш някой конкретен потребител предвид. Ако е тая, за която и аз си мисля(понеже прати Таис да чете на друго място), то нея съм я оставила за много на спокойствие. Просто не си заслужава вниманието ми повече. Има проблеми жената, не ѝ е лесно.

Нямах предвид конкретни хора, но ти си знаеш и решаваш, на кой какво и защо.

# 549
  • Ямбол
Лилянке, и ти имаш проблеми, и всички ги имаме  Wink

Но ти благодаря за ''спокойствието'', оценявам го   bouquet
Нямах предвид теб, но ще ти пиша обясненията си в ЛС.

# 550
  • София
Мари_Мар, след като ти си харесваш музиката, която слушаш, какво те бърка кой какво казва за нея?

Аз слушам основно метъл, но в ежедневието си съм срещала доста хора, които смятат този вид музика за идиотски. Една мама навремето дори ми се нахвърли на детската площадка, само щото телефонът ми звънял с, цитирам, ''гнусен, наркомански метъл". Ми, казах и две приказки, и въпросът приключи.

Както отбеляза Янечек в една тема, а може и тук да е било, няма да си разплета чорапите щото някой не ме харесва.

Ето нещо, което одеве пусках на дребната:
http://www.youtube.com/watch?v=pdy-L7JD3TA

Лиляна, ОК  Peace

# 551
Мари_Мар, след като ти си харесваш музиката, която слушаш, какво те бърка кой какво казва за нея?

Аз слушам основно метъл, но в ежедневието си съм срещала доста хора, които смятат този вид музика за идиотски. Една мама навремето дори ми се нахвърли на детската площадка, само щото телефонът ми звънял с, цитирам, ''гнусен, наркомански метъл". Ми, казах и две приказки, и въпросът приключи.

Както отбеляза Янечек в една тема, а може и тук да е било, няма да си разплета чорапите щото някой не ме харесва.

Ето нещо, което одеве пусках на дребната:
http://www.youtube.com/watch?v=pdy-L7JD3TA

Лиляна, ОК  Peace

......"Аз слушам основно метъл" .....в този момент ми стана 10 пъти по симпатична  Hug

# 552
Или може би си мисли, че като пуска чалга клипове един след друг, ние ще се влюбим в този така извисен стил музика  Whistling
Не,  не вярвам да го мисли но долната картинка напълно и прави характеристика. Дано да я разбере, не че е много сложна, но аз ще ѝ  подскажа нещичко.
Това в ляво е Лиляна, един вагон книги е прочела, а това в дясно е една куха лейка, нека да се разпознае....

Марчева ти като някаква адвокатка ли се явяваш    newsm78, че нещо не разбрах?????
Ако Лиляна е прочела един вагон книги, то аз съм прочела два. И кога ли чете като все виси във форума. Не може всеки път някой като пусне чалга клип да изсипвате помия, а като се пусне рок или метъл да се кефите, айде стига  ударихте го на лично заяждане и сигурно си мислите, че ми пука да ви кажа не ми пука какво казват шепа хора в форум.......

Mari_Mar понеже си на същото мнение като мен, че интелекта на човек не се определя от вида музика който харесва или от това има или не татуировки те поздравявам с една песен която ми е много любима

# 553
  • София
Just me1,  Hug

# 554
Е добре де, доколкото разбирам тази тема е дискусионна, не е за чалга поздрави. Като искате да се поздравявате пратете СМС там на телевизия Планета ли, къде бяха не ги знам.

Общи условия

Активация на акаунт