"За" и "против" чалгата

• 102 728
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Хайде сега, животни. По рок-концертите малко животни има.
Криско ми е не по-малко отвратителен от Азис. Даже повече, в онзи поне някаква креативност има, без значение, че не ми харесва резултатът.

Написах как изглеждаха тези мои познати през моя поглед, съгласна съм - навсякъде има "подивяли" фенове, но на рок концертите не съм виждала "костюмари" да се "пляскат" по задниците и да правят непристойни движения... грозно беше... нямам идея как влияе тази музика, но хората под нейния ритъм се променят много...
Аз също не харесвам Криско, а песните му с чалга аранжимент ме потресоха, но феновете на жанра се радваха много...  Sick

# 1 636
 На мен Азис въобще не ми е отвратителен, даже ми е симпатичен. Още повече, че не съм му слушала "музиката" , а само чат пат му мяркам фейса и изявите.
 Интересно ми е докъде може да стигне едно цигане от Костинброд в тоз сюрреалистичен свят...

# 1 637
  • Пловдив
Криско ми е не по-малко отвратителен от Азис. Даже повече, в онзи поне някаква креативност има, без значение, че не ми харесва резултатът.

Ами зависи какво разбираш под "животни".Била съм на много рок - концерти и на малко чалга - заведения.За съжаление, за мене по-животинско е потна лелка на средна възраст с вафли в косите и стегнато сатенено бюстие да друса телеса върху масата, отколкото млади метълчета да се бутат в някакво импровизирано пого.Да не говорим за мъж с разкопчана риза и вратовръзка, сложена като диадема на главата, който си е показал косматия корем.Предпочитам гледката на второто, игнорирайки музиката.Но тебе може би те кефи повече първото.

# 1 638
  • София - Рим и обратно
Само не разбрах Криско какво общо има с рока.

# 1 639
Азис е симпатяга. Да пробиеш в този свят на курви.

# 1 640
  • София
Само не разбрах Криско какво общо има с рока.
Криско няма нищо общо с рока и хубавата музика, но явно е харесван от чалга изпълнителите, които интерпретират песните му в техния стил... речника ми е беден, за да мога да обрисувам какво видях и чух в чалга заведението, което посетихме... Sick

# 1 641

Криско няма нищо общо с рока и хубавата музика, но явно е харесван от чалга изпълнителите, които интерпретират песните му в техния стил...

Именно, ама като обясняваме на чалгарчетата, че чалгата не е просто маанета, а състояние на духа, те- не, та не.

# 1 642
  • Ямбол
Тук говорим само за чалгата. И обобщението за чалгата не означава, че рокът, Криско и останалите жанрове и почитателите им са антиподи. Ако някой ненавижда чалга, не означава, че харесва рок или Криско.
Темата е за чалгата, а не чалгата в сравнение с рок концертите и Криско.
Аз също познавам големи боклуци сред хората, които слушат рок и ходят по рок концерти.

# 1 643
  • София

Криско няма нищо общо с рока и хубавата музика, но явно е харесван от чалга изпълнителите, които интерпретират песните му в техния стил...

Именно, ама като обясняваме на чалгарчетата, че чалгата не е просто маанета, а състояние на духа, те- не, та не.

Мисля, че част от почитателите на тази музика след време сами ще я забравят... стига да не е станала стил/начин на живот... не ми допада "калъпа", в който се вкарват чалга почитателите и някак ми напомня филма "Матрицата"...

# 1 644
Идеята е друга. Рокът е бунт, рапът - друг вид поглед. Чалгата - възхвала на курвите.

# 1 645
  • София
Тук говорим само за чалгата. И обобщението за чалгата не означава, че рокът, Криско и останалите жанрове и почитателите им са антиподи. Ако някой ненавижда чалга, не означава, че харесва рок или Криско.
Темата е за чалгата, а не чалгата в сравнение с рок концертите и Криско.
Аз също познавам големи боклуци сред хората, които слушат рок и ходят по рок концерти.

Криско се намеси в темата благодарение на мен, разказах преди няколко коментара за мое преживяване в ресторант, където чалга изпълнител пееше песни на Криско в стил чалга и феновете на жанра кълчеха тела, мааха гюбещи щастливи под ритъма и гласа на певеца... беше ужасна комбинация...

# 1 646
Абе и за мен беше ужасна новината за Рамщайн в чалготека, но те едва ли са се засрамили.
https://www.youtube.com/watch?v=pT4IvrA3uYg

# 1 647
Идеята е друга. Рокът е бунт, рапът - друг вид поглед. Чалгата - възхвала на курвите.
И на анцунга като официално облекло, беемвето, дъщеричката облечена като умален модел на курва, фетишизиране на парите, секс в дискотеката, големите цици и подутите като вагина джуки.

# 1 648
Азис е симпатяга. Да пробиеш в този свят на курви.

Щото па той не е курва. Айде, молим  Naughty прави се на всякаква гад, за да го забележат. И тва ако не е продажност, здраве му кажи!

# 1 649
  • София
Абе и за мен беше ужасна новината за Рамщайн в чалготека, но те едва ли са се засрамили.
https://www.youtube.com/watch?v=pT4IvrA3uYg
Да, защото за тях е екзотика, а тук, у нас е  едва ли не начин на живот и пример....гадничко е, пошло за мен даже е и срамно.
И на анцунга като официално облекло, беемвето, дъщеричката облечена като умален модел на курва, фетишизиране на парите, секс в дискотеката, големите цици и подутите като вагина джуки.
Добре си ги охарактеризирал. Жалко, но това е за момента, но с времето все повече отшумява и се излива в канала... а от там  връщане  - няма.

Общи условия

Активация на акаунт