"За" и "против" чалгата

• 102 748
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 650
На мен Азис въобще не ми е отвратителен, даже ми е симпатичен. Още повече, че не съм му слушала "музиката" , а само чат пат му мяркам фейса и изявите.
 Интересно ми е докъде може да стигне едно цигане от Костинброд в тоз сюрреалистичен свят...

Азис има глас и данни на певец.
Песните му са сръбски и арабелски преводни-пълна помия и гнус...но
самият той не ми е отвратителен. Циганин е и този тип "музика" му подхожда.
 Криско и разните там чалгарки с нацупени устета са ми много по-неприятни...

# 1 651
  • София
Абе и за мен беше ужасна новината за Рамщайн в чалготека, но те едва ли са се засрамили.
https://www.youtube.com/watch?v=pT4IvrA3uYg
Е, какво има да се потрисаш? Водили ги на зоологическа градина все едно.
Мен ме дразнят напъните на нашите продуценти, или каквито са там, да влачат всякакви звезди по подобни места, ама на - явно го намират за особено забавно.
Сякаш безподобната чалга простотия е нещо, с което най-цветно ще ни покажат като нация, а селебрититата ще ни запомнят с кючекините Tired

# 1 652
От това ще си направиш извод за културата на продуцентите и тяхната заинтересованост в каква светлина ще ни покажат на гостите.

# 1 653
Идеята е друга. Рокът е бунт, рапът - друг вид поглед. Чалгата - възхвала на курвите.
Самата истина!

# 1 654
Аз лично харесвам този стил и никога не бих забранила на детето ми да слуша, нещо повече аз слушам само чалга  и много мразя определения от рода интелигентните хора не слушат чалга . Всеки слуша това което го забавлява. Интелекта на човек не се определя от вида музика който слуша, от това има ли татуировки или не (има една друга тема в която се изписаха един куп глупости)  нещо което много хора практикуват слагат си очила за да изглежда интелигентни еми и това не е така аз като видя човек с очила си мисля че не вижда, а не че е интелигентен Laughing
Тва сега е някъв начин да ни кажеш,че си интелигентна ли?

По темата..
Не слушам,освен след 3-тото питие,тогава може и Азис..Така или иначе,сетивата ми са в делириум Crazy

На детето не забранявам,то тва е все едно да го подтикна към забранения плод..
Но не пропускам да обясня кое е грозното,защо го намирам за грозно и т.н.
Отделно у дома,такава музика не се пуска.
Ако случайно прозвучи нещо по тв-то,то винаги си е придружено с дозата цици и задници,което работи в моя полза ..
Използвам случая,да му показвам от какви девойки да стои надалеч,или пък да си знае,че циците и гъза извадени на показ,служат само забавление и нищо повече,както и самата им притежателка.

Гадна съм,знам..
Ма не ме кефят,кифлите,вафлите и гофретите..Нито ентусиазираните гьобеци дето вече,гледам са на път да изместят и ръценицата ни..
Тва е.

# 1 655
  • Вестерос

Не твърдя, че съм гений, но съм много по-интелигентна от колкото си мислиш. Няма как да знаеш разбира се, защото не ме познаваш  Simple Smile Simple Smile

Отколкото. Една дума е.
Чудесно е, че си интелигентна. Поработи върху грамотността.

Благодаря, ще се поправя  Simple Smile

Направила съм правописна грешка, признавам си. Понякога ми се случва.

Не е нужно да те познаваме, а и каква обща култура ще има едно дете  Rolling Eyes Joy ="Всичко, което хвърчи-се яде!"

# 1 656

Глория си взимала мас от гъза и се мажела. За подмладяване.  Mr. Green
Ако не вярвате, те - http://25chasa.eu/?p=12933&oid=935973

# 1 657

Глория си взимала мас от гъза и се мажела. За подмладяване.  Mr. Green
Ако не вярвате, те - http://25chasa.eu/?p=12933&oid=935973

А тази жена защо гледа така на снимката? Едното око полузатворено, устните леко отворени. Сякаш е в оргазъм.  Joy

# 1 658
Щото е фатална.

# 1 659

От мазането с мас ще да е.

# 1 660

Joy Joy Joy
@Вълчо, изби рибата!  Hug Laughing Laughing

# 1 661
Мнението ми като цяло е неутрално, тъй като простото правило гласи: като не ти харесва-не слушай.Така и правя.
Но силно не одобрявам влиянието, което тази музика има върху някои от подрастващите и младите хора, тъй като се наблюдава едно опростяване, оглупяване и адска простащина в тях.

# 1 662
  • София
Мнението ми като цяло е неутрално, тъй като простото правило гласи: като не ти харесва-не слушай.Така и правя.
Но силно не одобрявам влиянието, което тази музика има върху някои от подрастващите и младите хора, тъй като се наблюдава едно опростяване, оглупяване и адска простащина в тях.

+ 1!  newsm10
Ще добавя, че освен описаното влияние върху част от подрастващите същото се наблюдава и върху вече пораснали хора с утвърдени имена и професии... както съм написала и в предишни коментари не ми харесва "Матрицата", в която влизат почитателите на жанра...

# 1 663
  • София

+1
Няма да спра да го казвам!

# 1 664
  • София
Забелязала съм, че почитателите на чалгата, когато си я пускат у дома, предпочитат да слушат бозата си, усилвайки докрай звука. Явно, че по-тихото звучене не може да бъде възприето от кухите им манерки. А гьобеците вървят с много пиене. Текстът не е от значение, само трябва да се повтаря някоя идиотска фраза. И колкото е по-тъпа или по-вулгарна, толкова повече се радват на недоразумението, което наричат песен.

Общи условия

Активация на акаунт