В момента чета ... 30

• 38 877
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
Хубаво оформление!

Все още чета твоята книга, Мижжж, "Мястото на екзекуцията", Вал Макдърмид.
Другата седмица се надявам да имам вече повече време, че пак ги натрупах хартиените.

# 16
Записвам се с Емпайър фолс, към 100 и някоя страница и без изгледи да ме грабне особено. Ако не бях прочела негативно мнение относно превода й, може би щях да си кажа, че авторът не ми допада просто. След Великденско шествие имах нужда от по-ведра книга с повечко живец:-) , но не уцелих с тази определено.

# 17
  • София
Вчера започнах "Пазителка на тайните" на Кейт Мортън, все още съм в началото и се надявам да ме грабне както предишните две книги на Мортън.

(Стана  ми много приятно, че последните две книги, които прочетох-"Балада за Георг Хених" и "Великденско шествие" се споменават в последните постове!  Hug )

Аз ще помоля някой, ако може да ми прати "Лекарство против северния вятър" в електронен вариант, защото на Панаира ме убедиха да си купя "Седмата вълна", а явно трябва да се прочете и първата част.
Скрит текст:

# 18
  • Den Haag
Благодаря за новата темичка   bouquet
Аз отивам да чета :

# 19
  • Русе
Хубава тема. Аз все още чета "Чест" на Е. Шафак  Embarassed

# 20
  • София
Миж, благодаря за новата тема   bouquet

Накрая съм на "Тангра и неговият син" - великолепна книга  Heart Eyes
Остават ми по-малко от стотина страници. Очарована съм и препоръчвам.
След нея още не съм решила с какво ще продължа; в дилема съм.
Или "Джойленд" на Кинг или "Марина" на Сафон  newsm78

# 21
Започнах да чета поредицата за Ричър на Лий чайлд, в момента съм на "Лесни за убиване".
След това ще започна 5-ологията за онова семейство с Д, към което дадохте линк в предната тема.

# 22
Миж   bouquet за темата! Страхотна е!

Записвам се със "Семейно родословие" на Бабрара Делински. Имам чувството, че авторката е черпила идеи от БГ-Мама Mr. Green но ми е интересно засега. Пък и ми се чете нещо по-леко, неангажиращо и като за лято.

# 23
Прочетох Докато сестра ми спи. На моменти ми беше тежко и мъчно  Sad няма да чета повече такива книги..

Започвам Тес Геритсън - По техните стъпки  Heart Eyes

# 24
  • Пловдив
Мижж, благодаря за темата   bouquet

Днес започнах:

дава индикации, че ще си заслужава прочита  Peace

# 25
Аз си кретам още с "Изворът"  Embarassed Какво ми стана с тая книга направо не знам. Някой друг чувствал ли се е толкова ужасно с нея, аз докато я чета хем искам да напредна, хем не мога, нещо все ме спъва. Дали пък не съм била в настроение за нея ?

Само се заглеждам по други книги в библотеката ми, сега и с Долангенгър Естел съвсем ме разсея  Whistling

# 26
Чета "Невинният" на Х. Коубън.

mijjjka,   bouquet

# 27
Здравейте Hug
Записвам се да следя.Мисля да започна  ''Дюн" или "1984''.

# 28
  • София
Миж  bouquet
Продължавам Маската на времето-Мариус Габриел-много ми харесва.
Прочетох Господарката на Рим.Страхотен замисъл съчетан с нескопосно написване.Много ме е яд,защото книгата е интересна,но боравенето с думи на авторката определено куца.

# 29
Добро утро от мен  Hug
Миж , благодаря за новата тема , много е лятна , страхотно си я оформила   bouquet Hug

Аз вчера прочетох малко от "Пазителка на тайните" , харесва ми и определено ме увлече . Мисля че обаче леко разгадах каква ще е развръзката и как ще се развият нещата , но може и да бъркам , ако имам време ще чета днес , за да мога бързичко да я върна на Лиляна .
След нея ще чета "Жената на тигъра" - Теа Обрехт , и двете книги са от Предай нататък книга . В последно време нищо не съм купувала , нито гледала какво ново е излязло , нещо зациклих с четенето напоследък.

Хайде , хубав , слънчев и книжен ден от мен !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт