В момента чета ... 30

• 38 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз си кретам още с "Изворът"  Embarassed Какво ми стана с тая книга направо не знам. Някой друг чувствал ли се е толкова ужасно с нея, аз докато я чета хем искам да напредна, хем не мога, нещо все ме спъва. Дали пък не съм била в настроение за нея ?

Миличка, две години я мъчих тази книга  ooooh!

# 31
Благодаря за новата темичка   bouquet
Аз отивам да чета :

Чела съм я тази книга. Много ми хареса  Grinning

Момичета коя е третата книга от поредицата на Лий Чайлд за Джак Ричър?

# 32
Прочетох "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи" Simple Smile. Хареса ми, макар леко наивният стил и захарността на историята на моменти Simple Smile. Но имам въпрос относно историята с писмата на Оскар Уайлд - съвсем наскоро (а може и да не е било толкова скоро) четох почти същата история в друга книга -
Скрит текст:
известен писател среща разплакано момиченце в парка и му измисля история за куклата му (мисля). След това пише поредица от писма, за да завърши приказката.
Ако се сещате коя би могла да е книгата, бихте ли ми казали? Заседнало ми е в мозъка и не ми дава мира Simple Smile.

# 33
  • София

"Сигнал за опасност"

# 34
Да се запиша в темата   bouquet

По същество- нищо не чета в момента, защото не съм на кеф  Rolling Eyes
Дано скоро отмине този мой период..

Аз си кретам още с "Изворът"  Embarassed Какво ми стана с тая книга направо не знам. Някой друг чувствал ли се е толкова ужасно с нея, аз докато я чета хем искам да напредна, хем не мога, нещо все ме спъва. Дали пък не съм била в настроение за нея ?
Миличка, две години я мъчих тази книга  ooooh!

Аз я прочетох бързичко миналата година, но толкова философстване ми дойде в повече. Ако случайно попадна на друга подобна книга - няма изобщо да си губя времето..

# 35
Петя, Киф, ужас  ooooh!

Все повече клоня към смяна, макар че мразя да зарязвам книги. Загледах се по една новоизлязла май... "Анихилация" - http://hermesbooks.com/anihilacija-kniga-1-s-d-rn-rijch.html

Много интригуващо звучи, а и мнението на такъв изтъкнат човечец като Кинг, винаги ме привлича  Laughing  Mr. Green

# 36
  • На планетата Земя
Прекрасна нова морска тема! Миж, много е свежарска, благодаря ти!   bouquet

Скрит текст:
И ти ли пишеш на модератор, за да сложат заглавната картинка?

Авлига, четох преди около месец "ЧУй ме". Много ми хареса!

Аз започнах успоредно със сестерцията и Римската империя "Презгранично пътуване/Изчезналата миниатюра" на Ерих Кестнер. Много ми харесва изказа на писателя.

# 37

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B9_%D0%A7%D0%B0%D0% … D1.84.D0.B8.D1.8F Peace.

# 38
Шушулче, Kally May благодаря ви за отговорите. Интересни са книгите, въпреки че на моменти ме дразни обстойното описание на вида оръжие и с каква скорост изстрелва патроните и т.н. пояснения. Сигурно на момчетата им е много интересно  hahaha

# 39
  • на последния етаж
Аз продължавам с "Да дойдеш на света" - харесва ми. Simple Smile

# 40
  • Пловдив
"Чуй ме" на хартия ли я четете? Набелязала съм си я за четене, но май я няма в ел. вариант.

Чета "Последното писмо от любимия". Третата ми книга от Дж. Мойс, харесва ми стилът й и историите са увлекателни.

А "Генезис" - филмът Генезис с Л. Дикаприо по нея ли е правен? Любим филм  Heart Eyes

# 41
А "Генезис" - филмът Генезис с Л. Дикаприо по нея ли е правен? Любим филм  Heart Eyes

Не, нямат нищо общо, но книгата е много хубава  Peace

# 42
Шушулче, Kally May благодаря ви за отговорите. Интересни са книгите, въпреки че на моменти ме дразни обстойното описание на вида оръжие и с каква скорост изстрелва патроните и т.н. пояснения. Сигурно на момчетата им е много интересно  hahaha
Мен пък ме дразни, че в повечето книги
Скрит текст:
изкарва с 1-2 чифта дрехи, включително бельото Sick и това, че облича всичко без да пере, вкл. и бельото.
Сега започнах "Смъртоносна жега".

# 43
  • На планетата Земя
"Чуй ме" на хартия ли я четете? Набелязала съм си я за четене, но май я няма в ел. вариант.

Аз я четох на хартия, взех я от библиотеката. Не съм чувала за електронен вариант.

# 44
След като цяла седмица четох "Изворът",сега започнах "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи.Засега ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт