Отговори
# 120
Dora, аз бях на аспирин и от вчера съм на флебодия, т.е. в 31 седмица ми спряха аспирина.

# 121
iskambebche  дано поспрат при теб тези неразположения , че да докараш девети месец   Hug
 Аз още се мъча със сополите   Cry , иначе се разходих рано сутринта до пазара , да си купя плодове  и сега следва почивка ..
Нямам търпение вече , да минават тези седмици и да идва септември  Grinning

# 122
Здравейте момичета,влизам набързичко да ви благодаря  bouquet за заглавието на темата и с пожелания от нас за всичко най-добро Hug.Иначе бебоците от вчера ги хранят вече с по 10г. дишат самостоятелно Praynig,благодаря на всички вас за подкрепата

# 123
Креми,  браво страхотни новини. Пиши когато имаш време, че и ние те мислим,  да ни олекне.

# 124
  • София
О, хайде и аз да се запиша в новата тема, от началото на почивката не съм ви чела. Имам да наваксвам  Laughing
Креми, страхотни новини. Браво на малките смелчаци. Дано все така да ни радваш с добри новини  Hug

# 125
  • Пазарджик
Muce, благодаря за отговора! В терапията ми пише аспирин до 35-та седмица, но имам спомени, че с предната бременност първо спрях аспирина по-рано от35-та седмица, в началото на 9-ти месец, а след това фраксипарина, който беше до 1 седмица преди раждане.
Кременка, страхотни новини! Дано все така да вървят нещата и бързо да наддават!

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 17:55 от Dorа

# 126
  • ул. "Мечтание"
Искам бебче, надявам се всичко да е наред с очите ти, а и неразположенията ти да минат скоро! Praynig

Днешната ми консултация беше ега ти фарса...  hahaha Joy За огромно мое съжаление се оказах права, че ако отида с мъжа си отношението ще е коренно различно... Confused

Креми  Hug Hug Hug

# 127
  • София
Здравейте момичета,
присъединявам се към вашите редици и вече ще ви следя с интерес.
Утре и аз съм на лекар, надявам се всичко с бебка да е наред Laughing

Креми, честити малчовци  Hug

# 128
  • София
Нощни, какво е станало? Защо с мъжа ти е било по-различно?

# 129
  • ул. "Мечтание"
Защо с мъжа ти е било по-различно?

А де? И аз това се чудя?! Защо трябва да е така? Не може ли да се държи нормално и адекватно, когато ходя сама...  ooooh! А трябва да си водя свидетели със себе си, за да се държи човешки и да не ми говори глупости и да ми вдига кръвното.

Иначе три пъти съм ходила без мъжа ми и трите пъти се държа абсолютно тъпанарски.  ooooh! Tired

# 130
  • София
Да, спомням си за изцепките. Наистина друго си е да се отиде с мъж. Ама не виждам защо трябва да има разлика. Много тъпо  Confused

# 131
Добър вечер   bouquet

Нощни, значи шестичка  Simple Smile . Това дали ще става и на мм той е 90 кила, 1,85 висок. Направо май да взимам седмица  newsm78 ? Друго да те питам, да преоръчаш някоя марка изпитана. Аз разглеждах някакви по сайтове, но някои от тях ми изглеждаха от странни материи, такива изкуствени разни, дето 100% запарват. По принцип от какъв плат/материя трябва да е слингът. Предполагам и това има значение, защото все пак трябва и да е здрав  newsm78 .
Предполагам, днес на прегледа вече нямаше пъпна херния, наднормено тегло, диабет и не знам си още какво... Интересно ми е , този днес спомена ли за секцио? Много им се дразня и аз, че за да получиш що годе прилично отношение или трябва да си плащаш на частно, или, както е в твоя случай, трябва да идеш с тежката артилерия - трима мъже  Grinning Важното, че за последно го виждаш този  Hug . Ти взе ли си там каквото имаше да си взимаш от него?

yoyo09, как мина днес прегледа? Надявам се да си се успокоила и да си свършила работа  Hug

Qncheto89, как си? Намери ли го това лекарство? Ама, как може да изписват лекарства, които не се произвеждат  #2gunfire . Няма ли някакъв заместител? Надявам се да си добре и спокойна  Hug

iskambebche, лежи си и да ти  е мирна главата  Hug . Има време да готвиш, цял живот ще готвиш  Wink

kremenka78, страхотни новини  Hug . Невероятни са нашите талисманчета, толкова борбени и силни  Hug Хайде да наддават бързо с грамчетата и да си ги приберете вкъщи  Peace

matsutka, добре дошла  Hug . Как мина почивката? Сигурно ти се е отразила чудесно смяната на обстановката  Peace

zoritooo, добре дошла пи нас  Hug . От къде си, кога ти е терминът, момче или момиченце чакаш?

Момичета, да ви прасна един въпрос, има ли нужда от някакво стягащо бельо и колан за след раждането?
Аз да се похваля, участвах в една игра и днес теглиха печелившия и се оказа, че аз съм  newsm68 . Та ето какво спечелих http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%B … %D0%BE%D1%80.html . Някой ползвал ли е фотоепилатор или да си е правил фотоепилаия? Ще съм благодарна, ако споделите мнение. Аз съм малко скептична  newsm78  Дали не е опасно, особено сега докато съм бременна, май не е добра идея да го изпробвам. Дали наистина има такъв дълготраен ефект?

Отивам да се отдам на една диня  Heart Eyes

Хубава вечер от мен   bouquet

# 132
Здравейте аз мислех, че след като лежа нeщата ще се оправят, но не. Днес май даже е по-зле от вчера, преследва ме една тъпа болка в кръста и много много втърдяване на корема. И от пред ме боли корема, но не когато се втърдява просто си боли. Взех малко да се паникьосвам и не знам... Най-много да отида извънредно на тонове, но ако не засекат контракции сигурно ще ме обявят за параноичка. Ходих вееднъж пак така като беше почнал да ми се стяга корема. После ходих още веднъж като паднахх. Всичко перфектно и двата пъти, та сега вече се чудя ко да правя. Имам да изтикам юли просто. Има няма две седмици и половина. Надявам се да успея като лежа и почивам, ако и утре е така зле не знам...

# 133
Wickedly,честита придобивка ,дано останеш доволна,но изчакай да родиш,наскоро попаднах на една статия беше точно за фото и лазерепилацията,които са строго не препоръчителни за бременни,така че по-добре изчакай.
Какви са тесзи лекари комплексари ,да говорят такива глупости на жени в най-уязвимото състояние не знам.Добре че ,няма да се занимаваш Нощни очи повече с него.
Относно стягащоти бельо и коланите последният път като бях на училище за родители и бе засегната темата,че лекарката каза,че имат чисто естетически вид ,т.е. не подпомагат на мускулите и кожата да се приберат по-бързо,просто с дрехи ще се харесваме повече.Това сподели тя ,птък ако има някой ,който емползвал и има други наблюдения да сподели.
Онзи ден и аз бях на ЖК ,нашия младеж се развива както си трябва ,поне лекарката ми така каза,измери му диаметъра на главичката и огледа органите ,бъбречетата.Попитах я колко грама е станал като си помислих,че д видеозона се изчислява,а тя ми отговори ,че вече трябвало да е 1500 гр,но без да измери нищо.И се чудех дали само на 4 Д може да се измерва,защото като ходих два пъти на такъв преглед го измерват точно.
Кременка 78,страхотна новина за малките сладури Simple Smile

# 134
Здравейте Simple Smile)) Да ви разкажа за моите патешки истории вчера и днес, направо като се сетя сама си се смея то бива бива ама.... Първо вчера реших най-накрая да спра да мрънкам и казах на една приятелка, че нямам никакви оплаквания и се почна, пералнята се скапа ще сме без поне 2 седмици.ММ се прибра с разпрани дънки, но така че нямат оправия, чекнал се с едни мрежи да ги качва на покрива на колата в резултат ги изпуска и отнася напълно страничното огледало и си пори дънките ( Колата е на 4000км Grinning).Нямаше как и днес реших да му купя други защото му останаха само едни, които пак аз съм избирала. Обикаляхме с бебка най накрая направо се влюбих в едни щастлива ги взех, прибира се той и кво напълно еднакви с другите му хахах поне знам защо са ми харесали пак Grinning.  Тръгнах да правя вечерята, тока спря за 30 мин достатъчни единия да премрънка, че е гладен другия да ореве света, както и да е вечеряхме вдигнах масата събрах боклуците в едната ръка в другата вилици и ножове и естествено хвърлих си вилиците в боклука а боклука в мивката Grinning и просто се отказах утре ще до оправя Grinning поне не скучая.  Малко разводних сори Grinning  Ааа да и накрая днес помолих баба ми да си спре камерата, че нета е лош по скаип, тя жената хвана я свали я от монитора и я остави работеща на бюротопи вика: Еее виж колко по добре е ся паднах да се смея Grinning
Уики аз ползвах бая високи ластични гащи чак до под бюста стигаха Simple Smile чувствах се добре с тях и определено изглеждах по добре Simple Smile
Нощни радвам се че всичко е наред
Зоритооо добре дошла Wink)
Iskambebche надякам се да си по добре и да устискаш то не остана горе главата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт