Деца с очни проблеми - тема 8

• 150 338
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Мими, има специални лепенки за целта, продават се в детските оптики и се слагат не на стъклото, а на самото оче.

# 391
  • на малък остров в океана
Точно с лепенки. Ако се сложи на стъклото детето ще се изкушава да гледа отстрани. Питай най-добре по оптиките. Ние нашите от Joy optic ги купувахме.  40 ст. белите и 60 ст. с картинка. Аз една лепенка я ползвах по два пъти.
Ако не успееш да намериш, ще помагам.

# 392
  • София
Аз взимам от с картинките по 0,60 лв, но една лепенка си е един път, не ми се получава и на следващия ден да й я сложа.

# 393
При нас без проблем се залепваха и на втория ден. И тези с картинките, и белите. Закривахме за по 2 часа всеки ден.

# 394
  • София
Може, не знам, при нас не се получава..
Аз също закривам по два часа на ден и така ще е години напред..

# 395
Ееее, тези цени са по-приемливи, гледах в онлайн магазините цени между 1.50-2.00 лв бройката, викам - айде, 60 лв месечно и за това Simple Smile Ще ида в оптиката ни да видя. Благодаря Ви Simple Smile

# 396
Пълен провал Sad
Първото закриване на оченцето. Митко купил калъфка за стъкло, викам да я сложим докато купя утре лепенка за оченцето... Мятане, рев, писъци.... Не можем да я удържим Sad Не мога да вържа ръцете на детето....
Ще говоря с д-р Николова не може ли директно да оперираме, защото е пълен абсурд да я мъчим с това Sad

# 397
Опитай под формата на игра на пирати. Маскирайте се всички и играйте докато свикне.
Друг вариант е да обещаеш някаква награда и да я получи след като минат двата часа.

# 398
Митко си закри едното око, но не...А за наградата - пробвах. Обещах и моя телефон, но уви... Ще видим, отчаях се...

# 399
  • София
Змимка,спокойно, търпение и лека полека. Не при всички става от раз,моята хем е малка ми отне два месеца и още не е свикнала както трябва,рядко изкарва два часа и често се опитва да маха лепенката. А първите опити бяха ад,аз ревах с нея.

# 400
Змимка, не се отчайвай; когато ни казаха, че трябва да закриваме едното око, докторът ни каза нещо от сорта, да не очаквам, че ще е лесно - било все едно да вържеш дясната ръка на десняк и да му кажеш "ха сега работи".

И няма да е толкова лесно да си маха лепенката (когато залепваш на окото), колкото си маха калъфа от стъклото. Тя залепва доста здраво и трябва много добре да се намокри, за да се свали. Ако все пак е достатъчно упорита и пъргава, за да чопли и маха лепенката, можеш да купиш по-големия номер лепенка, докато свикне да слагате. Така залепването ще е "бетон".

# 401
Здрaвейте, моничетa. Ще водя бебо при д-р Бaрбуковa във Вaрнa, но в чaстния й кaбинет. Моля мaмите, които сa ходили тaм, дa кaжaт имa ли в кaбинетa aпaрaтурa. Ще го водя зa конкретен проблем, но ми се искa и прпфилaктично дa го прегледa. Хубaвa вечер!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 12:19 от ronita2

# 402
Ние сме посещавали д-р Барбукова в частният кабинет,но не сме ползвали никаква апаратура,защото ходихме тогава за  запушено каналче ,но имаше такава.Незнам точно каква е.

# 403
В кабинета има апаратура за преглед - апарат за оглеждане на очни дъна, апарат за мерене на очно налягане, таблица за определяне на зрителната острота. Мисля, че тази апаратура е достатъчна за поставяне на първоначална диагноза. Апаратурите с който се извършва лечение се намират в Очната болница или по-големите частни очни клиники и за тях се издава направление от офталмолога за високо специализирана дейност или изследване.

# 404
Блaгодaря ви, момичетa! Aз се чудих дaли при Николовa дa не го зaведa, но звъннaх нa Контровa и тя препоръчa Бaрбуковa. Нaли и тя гледa децa, при Контровa имaше чaсове чaк зa юли.

Общи условия

Активация на акаунт