Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз па си говоря със себе си, понякога даже и си отговарям, затова и не се напрягам кат не ме отразят  Mr. Green

# 466
# 467
Аз па си говоря със себе си, понякога даже и си отговарям, затова и не се напрягам кат не ме отразят  Mr. Green

Помогни на Батман със сутиена и недей муча  Mr. Green

# 468
Тоя дет коментира мача - имам чувството че е на командно дишане и от време на време некой му натиска тръбичката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Чак ме стряска като почне да крещи  Joy Joy

# 469
Рони, ама те вЕрно една след друга се заоплакваха. Диалогично. hahaha

Неотразените.  hahaha  thumbsup

Зиз, казах нещо за фемирските подписи. Тъй като те гледам, не помня някога да си слагал такъв. Wink Затова си помучах Гъбка да влезе, че да видя нещо фемирско. Peace

Специално за теб и мен Heart Eyes

# 470
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз па си говоря със себе си, понякога даже и си отговарям, затова и не се напрягам кат не ме отразят  Mr. Green
Ти па си си най-рахат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha сал да се не скарате ти и ти... hahaha hahaha hahaha

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Зиз, казах нещо за фемирските подписи. Тъй като те гледам, не помня някога да си слагал такъв. Wink Затова си помучах Гъбка да влезе, че да видя нещо фемирско. Peace

Мене кога ме видиш с подпис на турски сериал ще черпим... Laughing
НивгЪш не съм слагала и няма да сложа...нямам нищо против Фемир...имам против све... Peace

Ем па я затуй се зачудих оти се буташ га рева за Фемир. Laughing

# 472
  • Варненска клюкарка

И на мен ще ми е мъчно за карираната ризка в подписа на Надето Confused Една от любимите ми сцени е... ще си я припомня

# 473
Тоя дет коментира мача - имам чувството че е на командно дишане и от време на време некой му натиска тръбичката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Чак ме стряска като почне да крещи  Joy Joy

Ма то Кедъра било  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ко да очакваш

# 474
Аз па си говоря със себе си, понякога даже и си отговарям, затова и не се напрягам кат не ме отразят  Mr. Green
Ти па си си най-рахат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha сал да се не скарате ти и ти... hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 475

Ретуит веднагически  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама на Надето в подписа имаше целувки. Flutter Heart Eyes
Допълвам си ретуита  Grinning
И на мен ще ми е мъчно за карираната ризка в подписа на Надето Confused Една от любимите ми сцени е... ще си я припомня

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 476

Ретуит веднагически  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама на Надето в подписа имаше целувки. Flutter Heart Eyes
Мен таз ми е много по силна от целуфаните им Heart Eyes пусни си некоя серия и трай Mr. Green

# 477
Да ти кажа Ренка, наистина може да си пусна нещо.  Grinning Peace
Иначе тази прегръдка е наистина много силна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 478
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БелА, да ти кажа точно тази фотка мамата я изхвърля като река да я сложа на темата...кай, че била 1МБ. Shocked

# 479
  • Варненска клюкарка
Хайде лека мили мои, много окъснях тази вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт