Отговори
# 390
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лава,  Hug

Белл,  Shocked дай интифа, линкче нещо, какъв е тоя сорт дето е толкова рядък! Praynig
А тук в Мамата има и цветарска тема, в която пишех до миналата година, и момичетата много си разменят посадъчен материал. Peace

# 391
# 392
ей така простеем си #Crazy
ко друго newsm78  Shocked

# 393
Заключиха темата КСШ и сега ни инфо, ни линкове с преведени епизоди през новия сезон smile3518 Weary а аз само него следя. Rolling Eyes

# 394
  • Варненска клюкарка
Каунтито беше 4 сезона, Мариса я гътнаха някъде в трети сезон.
Направо страшна боза ще стане, ако вземат да се излагат с 3-ти и 4-ти сезони на ПО. Да не говорим, че това няма да е добре за творческата биография на повечето от актьорите. Peace

Особено за биографията- защо мислите че от Дързост и красота гледат да се пенсионират с този сериал- те така са се сляли с образите и хората ги познават с този им образ, че просто нямат шанс за друг сериал... Чат пат някои от актрисите са се снимали в телевизионни игрални филми но със слаб успех... Приятели беше страхотен сериал, но продължи 10 години- някой успя ли да се утвърди в нов сериал- айде Джоуи но май-нямаше успех... Чарли Шийн- осем сезона Двама мъже и половина с него- а сега?
Не веднъж съм се питала какво ще играе Халит Ергенч след края на ВВ...още се питам всъщност Whistling

Видяхме какво стана с Ча макар и само с два сезона на АФК- едва от няколко месеца успя да изплува,макар че за много хора той завинаги ще си остане Емир! Ча може и да е тъп, но мениджърът предполагам има повече акъл и не би допуснал да се закотви в това недоразумение... Та той оригинала се изчерпа, а тук сериите са с двойна продължителност...тц Naughty няма начин просто Wink

# 395
# 396
Ау,нова прическа ли има Хазал?

# 397

харесва ми с тая дължина на косата, мн различно изглежда Heart Eyes

# 398
Заключиха темата КСШ и сега ни инфо, ни линкове с преведени епизоди през новия сезон smile3518 Weary а аз само него следя. Rolling Eyes
spoko spoko hug

# 399
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ах, че сладка Хазалка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ренко,  Hug

Наде,  Hug
защо са заключили темата и каква връзка има това с линкове? Нещо не разбрах. Rolling Eyes

# 400
Чей ви кажем
Днеска си пуснах да ви глеам подписите  Mr. Green и сериозно се забавлявам
Особено с тоя на Профи  hahaha

# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
Защото имаше неразбирателство, Профче  Peace
Хазалка, ми прилича на лелка, с тази прическа  Mr. Green

# 402
1899 серии ПО  Вай бе
Американците ще купят ли хау-ноуто Joy Joy Joy Joy Joy

# 403

Хазалка, ми прилича на лелка, с тази прическа  Mr. Green
И на мен не ми харесва Peace

# 404
  • Варненска клюкарка
Проф ето го

Nerium oleander 'Sainte Baume' http://www.palmi.bg/categories.php?CategoryID=78

Снимката над последния е...
 Видяхме го на тераса в заведение, латинското име беше написано на етикетчето на огромната дървена саксия - търсих го с това име и го намерих Peace Ето така цъфти

А цветарската тема я търсих по хобитата, но не я намирам- през Гугъл намирам само няколко теми, но не и това което ме интересува...

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 22:36 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт