Отговори
# 405
Как какво бе Профче, няма тема няма инфо, няма преведени епизоди. Rolling Eyes
Ирчето ти е отговорила. Първо изтриха въпросните постове и след това заключиха темата.
Язък значи.

# 406
Как какво бе Профче, няма тема няма инфо, няма преведени епизоди. Rolling Eyes
Ирчето ти е отговорила. Първо изтриха въпросните постове и след това заключиха темата.
Язък значи.

Е защо да няма преводи newsm78

# 407
Мен пък ми изглежда свежарка.  Simple Smile

# 408
Въй никой не ми отрази поста  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 409
Тука е така  Laughing свиквай Laughing

# 410

Хазалка, ми прилича на лелка, с тази прическа  Mr. Green
И на мен не ми харесва Peace
+1

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ти го, ама гледам като две капки вода  Mr. Green
Те са малко подписите, нямала си много за гледане, ама на Профа, наистина е уникален  Joy Joy Joy

# 412
иди при Миндух  Mr. Green

# 413

Ни съ прай и ти си там с мене  Mr. Green

# 414
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз пък тая Ликуала, не мога да я намеря, затриха ми я преди време и така не мога да си открия друга такава  ooooh!

# 415
# 416
# 417
Тая така се радва на Гришака  hahaha

# 418
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малеееее, Белл,  Crazy Flutter страхотен е! Е такъв не съм виждала по комшулуците.  Laughing
Темата не можеш да я намериш в Хоби, защото с разместванията е вече в нов форум и подфорум. Ето ти линк към последната активна в момента - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783581.420;topicrefid=20 Не съм видяла някое от момичетата да има точно такъв зокум, но често са писали за доставки и транспортиране от различни фирми и сайтове, в т.ч. чужбински. А някои от тях даже, като се случи да пътуват, си разнасят една на друга китки за захващане. Можеш поне да попиташ. Peace

# 419
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко съм бавна  hahaha

Наде, не бях разбрала, че са изтрили постовете с линковете към преведените епизоди.  spoko

Фифи, че кво ми е на подписа! Shocked Mr. Green
Аз от месеци гледам без подписи, та вече съм забравила как изглежда моят. hahaha Единствено влизам в профила за да заредя поредния епизод за коментарното студио и хвърлям един поглед дали се отваря. Laughing Едно време го отварях по-често, че там съм си сложила едно "и" с ударение, да мога да го ползвам като притежателно местоимение, но е голяма играчка да го копирам от там всеки път и затова скоро не съм го ползвала , а маам по постовете с й.  #Silly hahaha

И да кажа, че нарочно не гледах Гришо, щото нали съм Каръкова, ама този път това не помогна. Sad Браво на момчето! Другият път ще го вземе този Уимбълдън!  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт