Отговори
# 420
ама тая Аслъ мноу противна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 421
Тази дама е завършила актьорско майсторство в школата при Сиси, Mr. Green идеално си е изкривила джуките. tooth
Профи, не ме разбра.
По време на онлайн гледането все се намираше някой който да разяснява, в последствие пускаха линкове с преведени серии в темата. Това имах в предвид, че сега няма тема няма и линкове ама аз нали съм си умничка де що пускаха линкове където се превеждат сериите, и за канала Наденцето си ги съхрани на компа, и сега ги имам всичките. Изтриха постовете с кофти съдържание а не такива с линкове за сериите.

# 422
  • Варненска клюкарка
Наде, аз не виждам да е заключена темата за КСШ -отпред няма знак катинар newsm78 Сега погледах пак....

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, аз не виждам да е заключена темата за КСШ -отпред няма знак катинар newsm78 Сега погледах пак....
Темата е заключена и има забрана за писане и триене на мнения... Peace

# 424

Е то се некой треа да разваля картинката  #Cussing out

# 425
утре ще правя пълнени чушки
къде е Ми4ка да даде рецептата Peace

# 426
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, какво чак толкова са се ритали по кокалчетата, че на 32 стр. да я заключат темата!   33uu И какво като са я заключили, като винаги може да се пусне следваща. Peace

И понеже някои не я харесаха на новата снимка, да кажа, че прическата на Хазалчето наистина й прибавя някоя годинка отгоре, но пак е сладка. Peace Пък и трябваше онези изгорели неща да ги изреже. Помните ли съвсем скоро на онази снимка от концерт колко ужасна й беше косата? Ирка направо я изравни със земята от критика. Laughing Е сега поне го е махнала този ужас. Peace

# 427
Ивче, като искаш да напишеш и не можеш, излиза ти надпис за забрана.
Аз си махнах ФЕмирските подписи, нещо не ми се носят вече. Не вярвах, че и това, ще стане но се получи(поне на този етап).
На мен Хазал на йенито ми харесва но най си я харесвам като излъчване по време на последния й сериал в ролята на Азра, даже повече и от Фери.
Профи, не искам да коментирам за духа на други теми, за да се стигне до тук значи има защо-провокации повече от допустимите, жалко.
Лека Ви нощ. Hug smile3524

# 428
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ама ши тряа ти дава и Боби, че и той е включен в рецептата. Реже лука.  hahaha hahaha hahaha

# 429
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ама ши тряа ти дава и Боби, че и той е включен в рецептата. Реже лука.  hahaha hahaha hahaha
Той реже све...тя само бърка... Joy Joy Joy

# 430

оооооооо, колко ли му е наема, дали ще мога да си го позволя hahaha

# 431

Е то се некой треа да разваля картинката  #Cussing out
да ,ама тая мн противна  кат га видя и са напрягам  Mr. Green

# 432
  • Варненска клюкарка

Аз пък гювеч Wink

Днес се върнах рано и вместо да си почина, се метнах да обработвам зеленчуците- пръжнах малко всичкия зарзават- патладжан, тиквички, моркови, зелен боб, лук и другите работи там месо и т.н. Наредила съм го в тавата и сега си чака реда в хладилника, пък утре моите ще го пекат- дано да става за ядене после Crazy

# 433
Шарапова и Гришо делят една къща за турнира в "Уимбълдън", отбелязаха по-рано през деня медиите на Острова. Двамата са я наели в квартала до кортовете.Копирано от standartnews.com

# 434

Аз пък гювеч Wink

Днес се върнах рано и вместо да си почина, се метнах да обработвам зеленчуците- пръжнах малко всичкия зарзават- патладжан, тиквички, моркови, зелен боб, лук и другите работи там месо и т.н. Наредила съм го в тавата и сега си чака реда в хладилника, пък утре моите ще го пекат- дано да става за ядене после Crazy

о Бел, ще стане супер вкусно Heart Eyes и вредно Wink

Общи условия

Активация на акаунт