К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 548
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък почвам с целувките за Б.  Laughing Heart Eyes

Снимките още не съм ги видяла даже  Embarassed Само ги метнах, щото обещах.

Много се радвам като се включват почти всички. Липсвате ми иначе.

Чефи, награби се и после ще ни разказваш  Wink

Редеми, много се радвам, че момчето ти се възстановява.

За всички ви  Hug Hug Hug

# 136
  • София
 Екскайтедче за теб и Борко   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Цлете много хубави снимки от морето, не съм ходила на Обзор и сега добих малка представа от снимките ти.   bouquet

А на мен пак ми се ходи в Истанбул все едно не съм била там преди 3 седмици  Sad

# 137
  • Варна
Хайде да спретнем едно новогодишно котешко нашествие Mr. Green

# 138
  • София
Хайде да спретнем едно новогодишно котешко нашествие Mr. Green

+1  Party Party Party

# 139
  • Варна
Да се броим ли? Mr. Green

# 140
Да се броим,само уточнявам-новогодишно,не коледно Peace
+1

# 141
  • Варна
Кaтегорично новогодишно.   

# 142
Ние с тебе поне се познаваме, няма нужда да се търсим там. 

# 143
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Видях прегръдка и за мен и дОдох  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug Hug За всички това  Hug

Вели, катедралата е хубава, ама не е нещо особено, поне за мен. Качвахме се вече и на терасата, чок страшно е без прозорци и нищо по една вита стълбица, ама е доста по-лесно от Св Петър.

Гребете с пълни шепи, така трябва  Hug В моята паничка с надпис "живот" няма нищо, та нищо не греба. Днеска точно си седяхме на едни стълби в един парк и си говорихме, че егати депресията, егати чудото. Тука е страхотно, искам да си остана. Ако знаех, че вече това е новия ни дом щях да съм хепи и да се занимавам с това и онова, ама "не съм от тук и съм за малко"  Sad Не ща да се прибирам не искам да живеем пак отделно.

Гледате ли "Валя и Моро превземат света"  Joy Joy Joy Joy Joy Това ми е вечерното забавление, голяма простотия, ама много ми харесва  Embarassed Знам, че ги карат да преиграват и това ме дразни, ама иначе са супер забавни. Сега в понеделник ще са в Барселона, а тая седмица бяха във Виена. Приходи ми се в Барса  Blush

Много обичам да правя ремонти, планирах да си обновя спалнята, ама...пък и цветове така и не избрах. Беличке, давай смело - като свърши всичко ще ти е много чистичко и приветливо  Peace

Хелънче, ти как си - нещо мълчиш напоследък? (аз ва чета, ама не стигам да пиша).

Видях във фейсбука Алекс, която скоро не е наминавала тук, та много ми заприлича на една руска певица:

Скрит текст:

Те са като близначки направо  Shocked

Друго имах да казвам...да! Следя си една тема1, мацките много готини, разговорите забавни, а аз пръв шпионин. Оная вечер (условно) викам да прекарам приятно началото на нощта като ги почета. Влизам...ми то едни комплексирани, неналюбени  Laughing недоволни и дребнави вещици! Без извинение. Чак се потресох от лицемерието им и псевдо морала, псевдо интелигенцията, комплексите, че са българки, а не """"""" и идват от България и село, а не са се пръкнали пред """""  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! Потрес и безумие! Разбирам една позната съфорумка що ги заряза.  Crossing Arms

Вие нещо да се похвалите?

# 144
Коя е тази тема? Снощи щях да ти пиша, че си гледам Иффет и си мисля за теб  Heart Eyes
Нещо и на мен не ми се пише напоследък. Депресията е повсеместна  Sad
Е що пък не можете да живеете заедно? Що не си се върнеш в Бг?

# 145
Не давам млади, красиви и добри момичета, да са депресирани ! Я стига- здрави сте, имате покрив над главите си и храна на масата си, имате работа, семейства и приятели, които ви обичат и държат на вас, можете да пътувате из целият свят .....за каква депресия говорите ?!
Като я прочетох Николинка и ми стана много мъчно, а сега като се включи и Хел....ми сви ми се сърцето ! Не давам да сте тъжни и умърлушени !  Hug Hug Hug Hug Hug

# 146
А, не! Никакви депресии! Лято е, макар и скапано. Никакви черни мисли, ясно! Stop
Мили мои, толкова сте млади и хубави, толкова прекрасни неща има да ви  случат. Моля ви, мислете позитивно, визуализирайте красиви картини и те ще се случат! ВЕрвайте ми, така става. Искам ви усмихнати и весели!
Николче, ако искаш да живееш заедно с мъж, трябва да го предизвикаш. Начини много, важното е ТИ да го искаш - няма как да не се получи. С две думи - мъжете са странни същества - искат "дресировка". Стига толкова проповеди. Обичам ви, прекрасници! Heart Eyes Hug

С Госпожата сме писали заедно, слушайте ни, ние сме по- мъдри. Laughing

# 147
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Хел, писах на уично  Flutter

Цлете, Госпожо  Hug Hug Hug И това ще мине, ама докато стане  Embarassed Сутринта на прозореца пих кафе и си бичих "По първи петли". Помнех я позитивна, тя пък егати тъжната.

Ние в София си живеехме заедно, ама аз като останах без работа и дойдох насам той освободи квартирата и се върна в родния си дом. Аз не искам да се прибирам, щото не виждам смисъл, а и се надявах да изникне нещо като работа, ама няма. Той няма как да дойде при мен, щото двама безработни ще сме твъъърде много и така.

Сега съм що-годе ок, щото наоколо е приказно, ама като се заприбираме... Confused Confused Confused Ще ви пусна няколко снимчици утре, примерно във фб...аз там не обичам да качвам, ама сега това ми е единствения вариант.

# 148
Добро утро ! Да е светло в душите ви и усмихнато в очите ви !  Hug

Обичам ви !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 149
слушайте ни, ние сме по- мъдри. Heart Eyes Peace

Госпожата,а и за всички-усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт