К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 555
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Редеми-поздрави Hug
За всички по едно кайфе Laughing

# 166
Sause baus!, благодаря за кафенцето  bouquet
Да ви представя мята бугенвилия  newsm03

# 167
Дааа, Козия рог и аз  не съм го посещавала.Искам да ви кажа, че на хората хич им е през оня. Простотията и неграмотността /нямам предвид писмеността / обхваща все повече и повече хора.  Sad

# 168
Диди, бугенвилията ти е много хубава, но зокума ти е чудесен! Моя е много нещастен, само на листа го кара. Никакъв цвят от две години няма.

# 169
Хелънче благодаря ти!
Бургенвилята от миналата година я отглеждам като писано яйце, а закума ми е подарък от татко и върви като бесен  bouquet

# 170
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Диди, чудесни са ти цветята!  Hug Я кажи, бугито как го гледаш, че моето е много злощастно - само с листа бледо зелени и без цвят  Confused А го гледам на западна тераса и го грее цял следобед.

Олеандрите ми (3 броя) цъфнаха преди да тръгна, по данни на майка ми тези в България също са цъфнали тези дни.

# 171
Nikolija4e, бургенвилията тази седмица за първи път е навън. От миналата година я отглеждам вътре на топличко, но съм решила другото лято да и намеря една голяма саксия и още в началото на сезона да я оставя на двора.  bouquet

# 172
Ехооо, къде сте?

Чефи вече е на нивата.

Вие какво правите?

Мимии, как е моренцето?

# 173
Пържим се на жегата и чакаме да завали hahaha

# 174
  • София
Пържим се на жегата и чакаме да завали hahaha

Днес уж нямало да вали. Чак му се скарах на мъжа ми, че е скрил тази важна информация. Можех да изпера.  Mr. Green 

# 175
Ау,съмнява ме това с валежа newsm78 Като си почистя прозорците и завалява ooooh!

# 176
Ще ни изсъхнат бананите, ако не вали днес. Laughing
 Hug

# 177
Хелън, още не съм на морето...

Hug за всички!

# 178
  • София
Да ви пусна клипче от съботния Kölner Lichter:

http://www.youtube.com/watch?v=AoxKNhvyUdY

И тази година не можах да го видя на живо. Бяха ни изпреварили и квартирата беше заета. Дано догодина се класираме.  Laughing

# 179
  • България, София
Диди, прекрасни са ти цветята. Много харесвам олеандри, но в къщи нямам толкова място, а зимата не мисля, че ще оцелее на терасата, въпреки, че е южна и затворена. Бугенвилея съвсем не знам дали ще съумея да опазя  Mr. Green

Стига вече с тези дъждове  #2gunfire Миналата седмица не ви ли стигнаха. Лятото преполови, а аз не съм усетила, че е лято с това време.

Цлете, да се похваля, по указанията, които ми изпрати, вчера пробвах да си направя масло. Май се получи, но още не съм го опитала. Оставих го цяла нощ да се охлажда и стяга, но тази сутрин не стоеше съвсем стегнато като другото масло. Или нещо не съм направила съвсем като хората, или просто така трябва да стане  Rolling Eyes Ще взема да изчета онази тема до край.

Ооо, забравих да ви се похваля и за още нещо. В събота с моя мъж бяхме в Благоевград на стъклотуризъм  hahaha Вече си имам здраво предно стъкло. Тук в София не знам колко време щеше да се наложи да чакаме за стъкло и монтаж.
Докато чакахме да ни монтират стъклото, се поразходихме из града. Срам не срам, не бях ходила досега в Благоевград и ми хареса. Особено църквата "Въведение Богородично" в кв. Вароша мноооого ми хареса. Даде ми точно усещането, че съм в църква. Напоследък в София почти не мога да го изпитам това чувство.

Общи условия

Активация на акаунт