На море с гаджето

• 32 461
  • 600
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the stars
Човече, моля те, за да прави редовен секс още преди морето на 16 без малко, и ако "ходят" от година и нещо, то става съвсем педофилска история! Моля ти се, кой нормален гимназист в последните класове ((17-18-годишен) ще се запознае и загаджва със седмокласничка (почти или 14-годшна(, че да има време да мине година и нещо, че тогава евентуално да започнат със секса, че да имат време да стане редовен и мама и тати да ги пускат на море и мацката да е почти на 16! Гимназистите в големите класове най-много дда се загаджат с деветокласничка. деветокласничките, едната част са на 15, а другата на 16.

Вълшебство, тук никой не говори за лагер, особено по време оно! Хоратаси ходят на море с пълнолетното гадже! Това соц лагер ли ти изглежда?

Аа аз пак имам въпрос .. "загаджихме се" аз на 13, той на 16. Секс правихме 3 години по-късно съответно 16 годишна с 19 годишен. Той педофил ли е бил ?  newsm78

П.С. И на лагерите не си спомням някой да ни е проверявал по леглата  Peace

# 391
Ако  надприказвате  Човечето, ви признавам за Грамофон на годината.

# 392
  • София
А теб за нищо не те признаваме.

Вълшебство, на мен винаги са ми били доста странни такива истории. Деветокласник-десетокласник с шестокласничка-седмокласничка... Явно и двамата сте били на детски акъл, щом три години сте били на платонично-романтична вълна. То е ясно, че осмокласничките въздишат по десетокласниците, но рядко десетокласниците им обръщат голямо внимание.
На лагерите се чуваха разни слухове за десетокласниците, обаче не баш. Никой не ни е проверявал леглата, но и не помня нарродът да е напирал. Понатискаха се някои двойки, но това беше най-многото. То беше голяма работа целуването и някое момче да успее да бръкне под блузата и да махне сутиена, а какво остава за секс! Мираж отвсякъде! И по лагери, и извън лагери, евентуално за секс, и то при някои, и то с голямо раздуване, се чуваше евентуално за десетокласниците-единайстокласниците. Всичките истории и клюки не бяха дори около "просто секс" или "редовен секс", а за "първия път - кой, кога и с кого". За втори и трети само участниците си  знаят.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 21:37 от Andariel

# 393
А теб за нищо не те признаваме.

Въх, уби ма.

# 394
  • София
НИдей умирга, мислех те за по-корава!

# 395
Виждам че Трещерица е поела щафетата, така че ви оставям в нейни ръце  ppp
Нещо не са ми наред новите очила и това направо ви спасява  Mr. Green

# 396
  • София
с Трещерица няма никакъв смисъл да се говори. Нищо не се научава от нея.

Лелее, аз сега чак се усетих, че на линка с бележката от мама, презервативът е надупчет през средата! Какъв сейф, каква мисъл!

# 397
Не мога да се сдържа. Чудех се някой дали го забеляза.  Joy

# 398
Аз го видях, но понеже не зацепих какво искаш да ни кажеш с този спукан презерватив, а и никой друг не каза нищо, реших да си мълча, да не ме помислите за руса  Mr. Green

# 399
  • София
Според мен едната закаччка е, че на нашето "голямо момче" мама му пише бележки къде му е вечерята. Да не говорим за това, че се грижи да ползва презерватив. А на мен ми стана най-смешно товаа с гордеенето със синчето, че било пораснало. Изобщо,цялата бележка е като виц. Много ме изкефи. И всъщност, показа ми я едното от децата.

# 400
Виждам че Трещерица е поела щафетата, така че ви оставям в нейни ръце  ppp
Нещо не са ми наред новите очила и това направо ви спасява  Mr. Green

Сакън, такава мъдрост се носи на талази, ще ме отнесе.  А различно мисъл не мож им вкара в главите и с бормашина.

# 401
  • Куциндрел
Сега разбрах, че Andariel е била тинейджър по време на комунизма. За това и доста изкушения са й спестени.
Питах сега как е с тийнчетата, защото по мое време тъкмо беше навлязло всичко ново, хубаво или не.
Познатите ми от тогава, които се запазиха без да нарушават правилата, бяха малцина. Хубавото е, че повечето не си съсипахме живота, въпреки нарушаването на правилата.
Тогава видях как дете пуши трева и умело се крие от родителите си, които си мислят, че е излязло следобяда с приятели да си играят. Crazy Най-лошото в цялата работа беше, че съседите нищо не казваха на родителите.
Май всеки прекарва през собствената си призма и спомени едно тинейджърство.

# 402
А различно мисъл не мож им вкара в главите и с бормашина.

Наистина ли си вярвате на тези обобщения?
Май само вятър на устата си правите от премного свободно време.

Без значение кой кога го е тресял пубертета - по комунистическо, социалистическо, мутренско или "демократично" време, в целия свят, във всяко общество са съществували и правилата, и съответните изкушения. И винаги, ама винаги е имало начин да им се отдадеш.

Всеки има своя опит и той е много ценен. Най-най-важната част от опита е, независимо какви грешки си правил, да можеш да ги отчетеш, да ги анализираш и "да не влизаш два пъти в една и съща дупка". Обаче всичкото това не може да стане, ако си на един акъл и на 15, и на 25, и на 35 години. Демек, различна мисъл не е влизала във вашите глави.

Аз си имам своите грешки, отчела съм и грешките на моите родители и правя всичко по силите си да не ги повтарям с децата си, както възпитавайки ги, да им помогна да не повтарят моите грешки.

Това предполага развитие в мисленето, мили ми "либерални" майки!
Ако пък под "различна мисъл" имате предви да дойда на вашия акъл - това би било чист регрес. Не, благодаря!

# 403
Как да ти кажа, нещата могат да станат и по друг начин.  Не е твоят единствен правилен. За теб - да, за мен - не.

# 404
  • София
Наясно съм, че няма уважаващ себе си тийн, който да не нарушава поне някои правила поне понякога. Това е част от израстването. но дори в нарушаването на правилата някои тийнове внимават да не се окъкат, а на други задръжките им са по-слаби. Затова давам сравнението с 3-годишните, защото горе-долу и при пуберите е същото. Винаги има момент, в който пуберът ще избяга от час, ама поне като бяга, да го прави умно и за нещо смислено. Ясно ми е, че повечето пубери са изпушили поне една цигара през ученичеството си и са изпили поне една чаша алкохол, включително твърд, че са били скришно на купон и са се натискали или правили секс, когато мама и татко ги няма. Дори соцът не успя да спре естественият стремеж към нарушаване на правилата. Ние, слава Богу, бяхме пожалени от наркотиците, но и родителите не бяха много склонни да оставят домашната ракия на видно място, нещо че се знаеше, че се внася алкохол. Ама, едно е да внесеш една манерка ракия на двайсет човека, друго е направо бутилките на масата и да има едва ли не по бутилка на калпак.

Сега изкушенията са от агресивното ранно сексуализиране на децата, и клишето за нормалността на напиването, напушването и насексването. И много тийнове се чувстват притиснаати да следват модата, защото ги е страх да не бъдат нарочени за лузъри. Но все пак, според мен, не е като по мутренските времена. Сякаш сега все повече пубери гледат да се пазят от залитане. Да, детето може да избяга от училище и да  се напие, но аз съм длъжна да му кажа и разкажа предварително  какво може да очаква като последици и с две думи, как много лесно се става за резил и после ще го разнасят из училище (което е най-малкото), а и по-сериозните последствия като сваляне на задръжките, девиантно поведение под напора на стадното чувство. Също и за секса - и там има натиск от групата, и там нещата са повече "трябва да го правя", отколкото "искам даго правя". Децата пият, пушат и се сексят не защото имат въпиюща нужда от това, а заради натиск от културните клишета, които налага не само времето, а и тийн-културата. А когато и на родителите мисълта им е повече в "ами, всички така правят, и аз съм правил така", съвсем работата се спича.

Общи условия

Активация на акаунт