На море в ТУРЦИЯ - тема 32

• 116 376
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
От лично съобщение:
Много съм доволна от „Каръджъ Турс“ и „Ориент“ обгрижват клиентите-не ги ползвайте.
Аз не пия кафе. В Турция много харесвам плодовите чайове-разкошни са!
Миналото лято в автобусите на „Дорис“ имаше и чай и кафе-поверете преди да тръгнете-Търсете придружителката Ивелина-тя е вашето спасение. Препоръчвам ви я. Точно отговаря на вашите изисквания.
Благодаря! Тази година вече резервирах. За щастие с друг Транспортьор. За Нова година ще гледам да избягвам любимите ти Обгрижватели.

ПП Едно време с ММ си пишехме тайни бележки. Все пак бяхме гаджета. Притеснително ми е, когато ми пишеш лични съобщения. Ще престанеш ли?

# 241
Друг е въпроса, че като мина покрай мен аз се изцепих "Честит рожден ден"  Mr. Green Не знам защо, дойде ми отвътре  Crazy
Сладурана! Той да не си подаде бузата за целувка?
Не  Mr. Green Може би не съм негов тип  Mr. Green Mr. Green

# 242
  • Beyond the stars
anka1234,
Много е хубаво да ти предложат минерална вода и кроасан в автобуса. Какво огромно удобство! Защото теб са те хванали от улицата и ти изобщо не знаеше, че ще пътуваш 16 часа до Турция и затова нямаше възможност да вземеш вода. И никъде по пътя няма да спираш, за да успееш да си купиш. А пък относно кроасана - таман си задрямала и съседа до теб започне - скръъъъц, отваря си кроасана, изяжда го и след малко пак скръъъъц, мачка го на топка и се чуди къде да прибере отпадъка си. Пътувам с малко дете, на което не давам кроасани, пасти, шоколади и т.н. и нямам никаква нужда да ми ги предлагат в автобуса. Разбрах, че Виолета Милева и anka1234 закъсват за ядене и пиене по пътя. Все пак пътуваме към плажа. Някой не иска ли ревю на бански костюми между седалките?

Считам,че тонът Ви е ненужно груб  Peace Всеки излага собствените си представи за нормално пътуване и доброто настроение на темата изисква да приемете различното от Вашето собствено мислене  Peace

По темата - Ориент 99 ни почерпиха с локум и някакви сокчета на влизане в Турция,считам го за мил жест.  Wink Иначе ми е абсолютно безразлично дали или няма да се предлагат напитки и храни в автобуса - първо се спира достатъчно често, втори носим в нас -все пак е дълъг път  Peace
Но всеки има свой собствен критерий за приятно пътуване  Hug

# 243
Мисля,че това е точната формулировка-мил жест.Благодаря на Вълшебство.

# 244
Считам, че тонът Ви е ненужно груб  Peace
Считам, че това е клише, използвано не на място. Учудва ме, че някой би тръгнал на път напълно неподготвен и ще разчита на сървиса в автобуса, за да му достави основни неща, като вода и храна. По същия начин тръгват и в планината и после спасителите се чудят, как да ги намерят - я вода нямат, я храна, я GSM-ите са изтощени. На такива хора трябва да се каже точно и ясно, че трябва първо сами да помислят и погрижат за себе си. Ако в брошурата за почивка пише, че ще ти дават напитки и гозби - ОК. Но ако не пише, защо чакаш? На подаяния ли се надяваш? Щом ще пътуваш над 16 часа в автобуса, не можеш да се качиш с ръцете в джобовете и да чакаш някой да те нахрани и напои.

# 245
Хайде спрете се!

# 246
ДА, нека не окипазяваме темата

# 247
  • Beyond the stars
ДА, нека не окипазяваме темата

В никакъв случай  Hug Слънчеви и безгрижни почивки на всички  Heart Eyes

# 248
Таман живна малко темата ...

Виолета Милева, anka1234, Вълшебство,  bouquet Hug

# 249

qq50, проклетията ти и грубоста ти в подобна тема са напълно неуместни. Виолета просто сподели какво и харесва, когато пътува.
 Ние също си носихме достатъчно храна и вода, но когато Янко, Васко и Красимира /това са прекрасните шофьори и екскурзоводка от Ориент с които пътувахме/ ни почерпиха с локум и натурални сокове, на всички ни се стори много мило.  А иначе никой не се е разхождал да ни безпокои между седалките, освен ако не си поръчаме нещо, естествено срещу заплащане.

qq50, никога не пътувай с Ориент 99. Прекрасни и адски позитивни са и възпитани са-далеч от твоя маниер на общуване. Няма да ти допаднат  Joy И при положение , че ти самата предложи на Виолета да ти пише на лична за обгрижващите фирми, беше адски нелепо и неетично  да цитираш личното и съобщение публично.....

# 250
Момичета, а дали ви хрумва, че сред списващите има и такива, които са със самолет? Струва ми се, че татяна тактично посочи, че има тема за коментиране на ТА.

# 251
alinnna,

Спазвай добрия тон! Темата приключи преди половин час.

# 252
нито ще споря,нито ще отговарям на вулгарния език и грубостта на яя50. За целта има модератор ,който да реши каква санкция да наложи. Аз само съжалявам че въпросната ще възпита детето си в простащина,циничност,грубиянщина и арогантност.

# 253
нито ще споря,нито ще отговарям на вулгарния език и грубостта на яя50. За целта има модератор ,който да реши каква санкция да наложи. Аз само съжалявам че въпросната ще възпита детето си в простащина,циничност,грубиянщина и арогантност.

[/quoteтова мина границите и за да ме разбереш- анка 1234 ще възпитава потомството си в посредственост, парвенющина и желание "лайна да са-без пари да са"

Дано си ме разбрала  bouquet

# 254
Мили, Боже! Момичета, спрете се  PraynigНе е необходимо темата да "живне" с писания тип -"сцени от селски вечеринки"  NaughtyНека в постовете ни да има толерантност; уважение към останалите потребители; 3ачитане на чуждото мнение. И най-вече...мнения, оценки и коментари 3а хотели и курорти в Турция.
Може да е клише, но нека спа3ваме добрия тон Peace

Общи условия

Активация на акаунт