Пина, сложете ѝ стар будилник (ако намерите) или лупа- много се използва от часовникарите.
Джина, Шаран е колата. Аз си мрънкам за такава от 4-5 години, едва есента ме огря. Ми друго си е голяма кола пък!
За животновъд - един пластмасов кон. Че нали съм си селянка и си рекох, че може и чавето да го заинтригува. Пък и баща ми е земеделец, все пак 100 декара обработва. Трябва някой да наследи труда му. Е, няма да е наш Боян.
Ха ха ха, я да се присмея, аз нали съм с момчета 
Има мъжа ми едни отверки за часовникарски истории, освен тях да сложим, че не е чак пък толкова лошо. А статоскоп откъде ще го диря, не ми се купува специално, ще мислим нещо друго.

Кооолко съм тъпа!Това да не се случва на никого,че човечецът си остана без дом и едва ли има възможност да го оправи.Добре,че поне,че остана жив,защото беше много страшно.Щом изгоря и на горния апартамент терасата..
Ние сме на море, благополучно до момента - мога да кажа, че сме живи и здрави, вездесъщата торта не само пристигна невредима, но беше и адски вкусна и по мое мнение красива. Имам ужасно много да пиша и вече обмислям дали да не стартирам един блог. Тук нямаме интернет, та сега пиша от едно заведение, така че за сега - толкова.
Като се приберем ще има и снимков материал 
ама срам не срам, детето трябваше да му направя кефа.

имах чувството,че дървото ще влезе в спалнята.
.Дайте идея какво да сложа за нотариус
.Я кажете червено гърло може ли да има от зъби?Не се държи като болен
нито мрънка,нито е отпуснат даже пак не се спира.
Препоръчани теми