Честит ПЪРВИ рожден ден, ЮЛСКИ бебета 2013 - тема 23

• 28 498
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Като чета Джина това с градушката си е било страшно, а тук се молим за дъжд, че пукнахме от жега, цял ден е 35 градуса, влязох в банята след като се върнахме от басейна  и в момента тениската ми е мокра, косата също, но детето си легна току-що и не мога да се къпя втори път, защото банята е на гърба на спалнята и ще я събудя  #Crazy
Хера  дано се оправи майка ти, иначе и аз не съм чувала за такъв вид хепатит, но пък не съм и специалист де.
Ани трябвало е ТМ да влиза при детето с маска, аз съм казала, че ако някой външен е болен изобщо да не идва у нас, а ММ и аз се разболяхме по веднъж зимата, но при детето с маска, и така само от зъби ми вдига температура веднъж на един ден, после на другият нищо й нямаше, и един път изкара някаква хрема, та се измъчихме три дена, но това са ни болестите до тук, дано скоро няма друго, че като се сетя за това с хремата, тя реве, ние дърпаме сополи, тя още повече реве, и още повече се пълни носа, такъв кошмар е болно бебе ooooh!

# 61
Джине, настръхнах докато четях преживяванията ти. Ние бяхме на гости на братовчед ми в съседната къща и бяхме на първият етаж и се уплаших много. Представям си ако бяхме горе и да гледам и слушам как бие по прозорците сигурно щяхме да се скрием в банята. Само там нямаме прозорец.
Ники, бившето ми гадже е пожарникар. Няма по отдаден на професията човек. Дават им около 600 лв заплата, работят с 60 годишни автомобили, нямат пари да им осигурят необходимата безопасна екипировки и се налага те да отделят от джоба си за да си купят каска и ръкавици. Колко пъти се е надишвал с рушек и после има адско главоболие. Страшно е. Смяната трябва да са 12 човека от липса на пари са само 8, един като излезе отпуска остават 7, един командир, един шофьор един не знам си какво и остават двама активни пожарникари и хората чакат всичко на тях. Да си рискуваж живота на всяка смяна за 600 лв не знам какво голямо сърце трябва да имаш. Колко пъти съм му говорила да се откаже, но не иска. Направо им завидях на вашите пожарникари.
Хера, пожелавам бързо оздравяване на майка ти. Колко години ви е разликата със сестра ти? Аз като чета другите как имат проблеми с братята и сестрите си и съм благодарна на този горе че така добре се разбираме със сестра ми  и винаги си помагаме.
Мисти, хич да не ти пука, за две деца няма как вече да нямаш последици по тялото. Важното е мъжа ти да те харесва. Чужденците съм забелязала че грам не им пука. Толкова дебели ама яко дебели и си се пускат по бански им не им дреме.
Толкова запомних, отивам да действам че имам много работа тия дни и само се подмотвам Simple Smile
Лека нощ Simple Smile
Опа wwwaz, мини после да разкажеш как сте изкарали Simple Smile

# 62
 bowuu  Благодаря за пожеланията от мое име и от страна на рожденика. Допринесохте да се почустваме специални.  Hug

Ани, бързо и леко да се оправя Кирето. Бързо и леко възстановяване за майката на Хера.

Празникът мина с гръм и трясък  Laughing Оф, шегата на страна като чувам и гледам в София е било ужас. Тук на морето е спокойно, жега вчера и днес дори пусках климатик да се охлаждаме. Добре си изкарахме, но и доста се изморих докато направя няколко свестни любителски снимки. К. не застана за секунда на място, ръцете на майка ми треперят  Sad, но от 100-на кадъра ще извадим 15-20 свестни  Whistling Тортата ни беше малка, сладоледена. В неделя партито продължава с подкрепа от още гости и за тогава може да взема голяма и по-впечатляваща торта.Ох, гроги съм. Аи за капак съвсем си припомних раждането, защото ми се актвизира бонусът от тогава
Скрит текст:
хемороидчето, а и съм в цикъл.

# 63
  • varna
Мерси на всички Hug Вариант на хепатит А е това, слава богу не са по-опасните В или С Praynig
Глупи, 6 г. ни е разликата и да е жива и здрава, голяма помощ е при нужда.

# 64
  • Перник
ЧРД на Мартин (Веси_касис) и на Борис (opice)  newsm67 Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват.

Софянки, наистина е било нещо страшно при вас. Надявам се да сте се разминали с минимални щети вие и всичките ви близки. Сега разбрах даже, че и смъртен случай има  Confused

И при нас вчера беше къръшки ден. Под колата на свекър ми се завряла някаква котка, която е била гонена от кучета, които съотвтно за да я достигнат са нахапали и изподрали калниците. Изглежда много зле. Отделно в понеделник през ноща са нарязали и 4-те гуми на БМВ-то на сестрата на ММ пред блока им, който се намира на 100 метра от полицията. Аман от злобни хора

Бяхме на консултация, биха му ваксината, правиха му изследвания кръв и урина. Много плака милия, тая ваксина е много болезнена и гадна. Пораснал е с 2см (73) и 300гр (9.200)

Някой ползваше ли АМ-то на ДМ Baby love, да каже отзиви. Близначе май имам някакъв спомен за теб, ако не се бъркам. Мисля да му го сменя с някакво по-евтино от Фрисо, но не съм още сигурна дали си струва да рискувам

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 07:29 от Румяна88

# 65

Честити рожденичета на Веси_касис и opice !!!! Да са здрави и щастливи Мартин и Борис, много големи да пораснат !!!!!   newsm59

Руме,да, аз ползвах тези млека. От единичката бяхме доволни. От там нататък след уж подобрената им формула, страшно ги развалиха ! Направили са ги ужасни. Особено 2 и 3.  Sick

Да се оплача и от памперсите. След като открих памперсите на Кауфланд, бях доволна. Страхотни бяха. НО....бяха. Новите партиди вече са ужасни ! Памперсите им са с ужасно влошено качество, груби като вестник, попиващия гел е сведен до минимум (при едно пишкане и стават на топка) струват ми се и умалени като размер. Как успяха тия хора за толкова кратко време очеизвадно да намалят така рязко качеството? Как ? Същата работа като и при млеката Бейби лов.  Crossing Arms

Вече втори ден Бобето мрънка без да спре, на моменти даже плаче. Не знаем какво му е .  Бих си помислила, че усеща заминаването ми надалеч, но е твърде малък. Проверих, всичко със зъбките е спокойно. Гушкам го, люлея го...не ще. Виждам обаче че много си чеше нослето и киха. Вероятно ще го хваща вирусче. Знам само, че ако беше такъв мрънкав като цяло, изобщо не бих издържала. Така че искам си кроткото Бобенце  Crossing Arms

Вчера сестра ми е била в колата баш в окото на бурята. Колата им е помляна до неузнаваемост. Всички стъкла са счупени и са се изсипали върху тях, хвърчали са камъни и клони....Беше адски уплашена, едва говореше.... Sad Едно дърво е паднало върху заведението на годеника и (бирария) и го е смазало. Щетите и там са огромни.

Мисти, я се стегни. Да сме живи и здрави, телата е ясно, че няма да са като преди. И аз си нося тия 10 кг отгоре и съм като крава, ама какво да правя. надявам се жегата в Испания да ме стопи.

# 66
  • Перник
Мерси Близначе за бързия отовор. Отказа ме от млякото им. По-добре да не рискувам.
Дано Боян си върне пак спокойствието и не се разболее

# 67
  • София
Аз искам днес първо да честитя празника на Тедичка Hug и да честитя рожденият ден на порасналото момче Даниел, който буквално часове преди Лазар проплака в Шейново!
Да ви е жив и здрав Теди, много щастие и прекрасно детство! newsm59

Да са ни живи и здрави и другите дечица, Мартин, Калоян и Борис! newsm59

# 68
Искам и тук да изкажа благодарности на Весела за прекрасните пожелания за празника на Дани.
Не знам как да го обясня, но някак ми е по-скоро мъчно. Ми не знам как мина цяла една годинка.Като че беше вчера като тръгвах стресната към болницата с хиляди мисли какво ли ме очаква и как ли ще мине първата ни среща с бебчо. Като  че вчера се редяхме с Весето да си чакаме  бебоците на асансьора... ух много ми е мъчно. А най ми е мъчно, че докато се обърна и вече ще е с брада и собствено мнение.

Весе, Благодаря ти и че ме върна една година назад с тези снимки. Мило ми стана...мило и мъчно.

# 69
  • София
Тедичка, да ти е живо и здраво детенцето!  bouquet
Честит Рожден Ден и на Мартин и Борис!  bouquet
Руми, как може да има такива изроди?! Четири гуми на БМВ са си сериозна щета....

Момичета, защо Лъки Чарм вече не пише?  Thinking Надявам се с Ева да са добре.
Мисти, майната им на килата. Аз за моите спрях да мисля отдавна.....
Глупи, не знаех, че у нас пожарникарите са на такова дередже..... Жалко е. Виж, за лекарите, след последните ми преживявания, съм с две ръце да продължават да получават мижавите си заплати, някак си си ги заслужават.

# 70
  • varna
Мисти, аз пък буквално съм 100 кила и се отказах вече да се боря, то нито време за диета и нормално ядене имам, нито за спорт. Като пусна Ема на градина, ще му мисля.
Честито на всички, празнуващи днес  bouquet И аз не усетих кога мина тая година, сякаш вчера беше тормоза в болницата и после кефа от прибирането вкъщи с малкото човече.
Джине, Лъки е добре, и Ева също, онзи ден ги засякох пред къщи като отиваха нанякъде. Може просто да не й остава време.

# 71
Джинке, Лъки пише във ФБ. И на мен ми липсва тук. Онова не е нормална комуникация.

Много е тъжно това с пожарникарите. Не знаех, че все още са в такова положение.

Мит е, че лекарите в България взимат малки заплати. А предвид работата, която вършат, са направо свръхплатени.

Мисти, да ти кажа и без раждане кожата си се отпуска. Не знам какво щеше да е, ако бях ползвала ластични гащи. Имах трофейни, но ми беше толкова топло, а и изискваше твърде много мислене, а бях изгубила тази си способност.

Подаръче, и аз винаги съм се питала защо хората позволяват да се задушат при пожар...

Нашите прозорци удържаха и тази градушка, а са под ъгъл 30 градуса. Голяма дандания беше. В квартала масово си спаха без стъкла.

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 11:24 от Bemol

# 72
  • София
Честит рожден ден на дечицата, родени днес! Да са щастливи и здрави, вярвам, че са родени под щастлива звезда!

Да ми е живо и здраво и моето Адрианче, днес и той прави една годинка  Heart Eyes

Бурята беше наистина адска! Събрах два чувала клони и листа от тераста, на която днес ще бъде празника. Колите ни минаха леко, само ламарината е зле, няма счупени стъкла. По къщата също няма, което е странно, защото имаме покрив на терасато, който е от едни прозрачни плоскости и е чудо, че издържа! Малък дявол.

Улицата пред нас беше изумителна, река, ама наистина река. Нямаше тротоари, колите бяха до половината във вода. Носеха се клони, столове и хиляди други боклуци. Но малък дявол, наистина. Брат ми го е ударил клон по гърба, посинял е и подут, за щастие само това, можеше да стане голяма беда....

Ениуей, ние се стягаме да празнуваме, с помощта на Пина направих торта на Адриан, мисля, че си е струвала усилята и треперенето Simple Smile Пина, благодаря!  Hug

# 73
О, Терп, честит рожденик Адриан! Да е здрав, засмян и голям късметлия!

Вчера много си мислех за вас, защото се разхождахме в парка на Военна академия. Всъщност тръгнахме си, тъй като предусещах бурята, а другите майки с колички си седяха най-спокойно, та даже реших, че се минавам.

Добре, че ви се е разминало на всички.

# 74
  • София
Терп, голяма съм патка, жив и здрав да е Адриан! Hug Hug Hug
Спокойна съм вече за Лъки, благодаря.
Бемолче, в сравнение с развитите страни, са малки. Но си права, че за това, което вършат са им достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт