Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 904
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Що да не е, вчера в пуснаха. Малко след социалните мрежи.

# 1 246
  • СОФИЯ

И колко е това малко след  Grinning До 21 ч. нямаше нищо на сайта, 4 дни след датата на Заповедта.

Освен бележник, децата утре да носят ли попълнената Лична здравно-профилактична карта?

# 1 247
  • Sofia

И колко е това малко след  Grinning До 21 ч. нямаше нищо на сайта, 4 дни след датата на Заповедта.

Освен бележник, децата утре да носят ли попълнената Лична здравно-профилактична карта?
На мен ми казаха ( родители от фб страницата ), че трябва и аз съм я взела за всеки случай от личния лекар.

# 1 248
  • София
Моето лично мнение, а и на болшинството родители е - 125-то е едно от трите най-добрите столични училища! Със сигурност в цялата източна част на София то е най-доброто! 125-то училище заради високомотивираният преподавателски колектив, както и далновидното ръководство назад в годините дават резултати, които го изстрелват далеч над повечето прехвалени частни училища. Сами може да съдите по резултатите на на децата, които биват приет в най престижните гимназии в България, а и в чужбина.

Нещата, с които 125-то изпреварва много всички останали училища са:

1. Учителите поддържат силна връзката с детето. За да се чувства детето  сигурно. Когато се чувстват емоционално сигурни децата учат по-ефективно.

2. Осигуряване на възможност за изразяване на чувства и емоции

3. Идентичност

4. Ръководството и училите се  фокусират върху положителните качества на децата и им ги признават

Вместо да наблягат на недостатъците и на това, което му липсва, от 125-то съсредоточават усилията си в положителна посока. Хвалят поведението, което искат да виждате повече. Мотивацията на децата,се повишава многократно.

5. Дава се възможност за поемане на отговорност

6.  Обръща се внимание на физическото здраве. Грижат се за здравето на децата: да пият много вода,  много движение (по възможност на открито). Това са основата за отлични постижения.

# 1 249
  • СОФИЯ
И аз я взех, в някои възрастови групи тази година имат и задължителни имунизации. Да носят каквото трябва децата, поне ние да сме изрядни, за разлика от ръководството.

# 1 250
Коя смяна ще са 3 клас?

# 1 251
  • София
Коя смяна ще са 3 клас?
Утре ще разберете.
Някой може ли да ми драсне две думи мнение за Юлия Душкова?

# 1 252
3 клас започват 1ва смяна. Има писано за Душкова назад, потърсете.

# 1 253
  • София

Еми не знам колко "малко". Влязох в сайта-там беше. Не живея за 125то. Ако има някакъв проблем- оплачи се някъде, съди ги, знам ли...

Нямам ЛПК, бележниците не са попълнени, утре ще носят само цветя.  Peace

# 1 254
  • София
[quote author=aunt Ogg 
Не живея за 125то. Ако има някакъв проблем- оплачи се някъде, съди ги, знам ли...

Нямам ЛПК, бележниците не са попълнени, утре ще носят само цветя.  Peace
[/quote]

newsm10

# 1 255
  • СОФИЯ
Е, благодаря за съвета, но отлично знам как да процедирам  Laughing. Чакам да видя какво ще се случва след началото на учебната година.
А щом можело само с цветя  Grinning , следва да може и без правила. 19-21.09 като учебни дни и без това ми объркват плановете.

# 1 256
  • София
  Някой казал ли е, че ЛПК и бележник се носи точно на 15ти? Не мисля. Събират ги по цял месец, обикновено на първата РС подсещат, че е крайно време да се донесат (картите, де, бележниците вече са събрани Simple Smile ) Пък ако някое дете се разболее точно 19-21.09, случва се... Wink Много драма за едното училище.

# 1 257
  • СОФИЯ
Ми да яхва детето хавърборда и със сцепените дънки да мине по някое време и през у-щето, за да го предупредят, че следващите 3 дни ваканцията продължава  Laughing Са па и цветя, само да му пречат, да си вземе 2-3 шибучки за която учителка срещне и стига толкова.

# 1 258
  • София
  Само да не те прочетат децата ми, че с две думи си ги навила!  Laughing

Хайде, успешна година на учениците и по-малко нерви за майките им!  bouquet

# 1 259
Ми да яхва детето хавърборда и със сцепените дънки да мине по някое време и през у-щето, за да го предупредят, че следващите 3 дни ваканцията продължава  Laughing Са па и цветя, само да му пречат, да си вземе 2-3 шибучки за която учителка срещне и стига толкова.
smile3521

Общи условия

Активация на акаунт