Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 899
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 260
Успешна учебна година за всички деца. Уважение за уважение. Толерантност. Родителите ще уважават ръководството на училището, ако то уважава тях. Взаимността е най-важното.
Уважавам професията учител,  това наистина е призвание.
Здраве и успех на деца, родители и учители!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 21:50 от mready

# 1 261
  • София
Между другото случайно разбрах, че и "немската" нямало да учат на 16 и 17 септември по същата причина която и 125-то и понеже ми беше много интересно как пък там ги информират за тези неща попитах. Не са ги информирали още, ще съобщат на децата на 15-ти септември, на сайта никога никакви заповеди и съобщения няма, само някои от форума са разбрали предварително, тъй като една от майките е звъняла в училището и й го съобщили.

Успешна година на всички ученици, учители и родители!

# 1 262
Между другото случайно разбрах, че и "немската" нямало да учат на 16 и 17 септември по същата причина която и 125-то и понеже ми беше много интересно как пък там ги информират за тези неща попитах. Не са ги информирали още, ще съобщат на децата на 15-ти септември, на сайта никога никакви заповеди и съобщения няма, само някои от форума са разбрали предварително, тъй като една от майките е звъняла в училището и й го съобщили.

Успешна година на всички ученици, учители и родители!
Сайтовете и социалните мрежи са създадени за обмен на информация, преди това е бил телефона..
Това, че в други училища е така за мен не е успокояващо.

# 1 263
  • СОФИЯ
Димитров действително ще преподава математика на нашия 7 клас.
Три деца от класа са напуснали у-щето.

# 1 264
Моето дете много го харесва. Строг, но справедлив.

# 1 265
Защо са детитуловали Боян Пенев?
Защо е СУ вместо СОУ?
И защо няма да учат на 16 и 17?
Благодаря предварително.

# 1 266
Защо са детитуловали Боян Пенев?
Защо е СУ вместо СОУ?
Заради реформата в образованието. Тя се прокарва с влезлия в сила изцяло нов закон за предучилищното и училищното образование, който бе приет от ГЕРБ и Реформаторския блок миналата есен. От промяната на имената са засегнати основно езиковите и математическите гимназии, както и средните общообразователни училища (СОУ), които ще трябва да бъдат прекръстени съответно на профилирани гимназии (ПГ) и на средни училища (СУ).
И защо няма да учат на 16 и 17?
Не е приключила цялостната подмяна на инсталацията на парното отопление. Страница 106 в темата Simple Smile

# 1 267
Мерси за отговора.
А до понеделник ще приключи значи. Simple Smile

# 1 268
  • София
Ясно е за СУ. Но защо са изчегъртали "Проф." newsm78

# 1 269
Моето дете ме попита вчера защо в училище вече няма да ги образоват. Попитах откъде си прави тези заключения. А той ми отговори, че отпада О и вече училището става само средно. Та и това е обяснение😂

# 1 270
  • София
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Родителска среща за родителите на учениците от първа смяна 1, 3, 5 и 6 клас ще се проведе на 26.09.2016 г. (понеделник) от 18.30 ч.

Родителска среща за родителите на учениците от втора смяна 2, 4, 7, 11 и 12 клас ще се проведе на 27.09.2016 г. (вторник) от 18.30 ч.

# 1 271
  • out of space
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Родителска среща за родителите на учениците от първа смяна 1, 3, 5 и 6 клас ще се проведе на 26.09.2016 г. (понеделник) от 18.30 ч.

Родителска среща за родителите на учениците от втора смяна 2, 4, 7, 11 и 12 клас ще се проведе на 27.09.2016 г. (вторник) от 18.30 ч.

Благодаря за информацията!

# 1 272
Здравейте,

искам да попитам как бих могла да преместя дъщеря си в това училище? Тя сега е трети клас и ми се ще, ако мога, да я преместя след първия срок или в началото на другата учебна година. Но не съм наясно може ли изобщо, при положение че за първи клас не е кандидатствала там. Има ли някакви критерии, по които подбират децата, които искат да се преместят в това училище?

# 1 273
Здравейте, майка съм на първокласник и съм дълбоко изненадана, че не мога да намеря извънкласен спорт на детето , който да започва веднага след занималня в 17,30 освен народни танци,които той отказва да посещава.Дали аз не съм пропуснала да видя някъде нещо,което се провежда в училището , за бога как се взимат тия деца до 17.30 без баби и т.н ? newsm78

# 1 274
Здравейте, майка съм на първокласник и съм дълбоко изненадана, че не мога да намеря извънкласен спорт на детето , който да започва веднага след занималня в 17,30 освен народни танци,които той отказва да посещава.Дали аз не съм пропуснала да видя някъде нещо,което се провежда в училището , за бога как се взимат тия деца до 17.30 без баби и т.н ? newsm78

Няма извънкласни спортове преди 19 ч, защото големият салон е зает за провеждането на учебен час физическо за децата, които учат 2-ра смяна.
Малкият салон би трябвало да е свободен, но е факт, че там нищо извънучилищно не се организира.
Освен народните танци има възможност за допълнителен английски език в края на занималнята, до колкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт