Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Голямо затишие цари тук  Simple Smile

Тази година нещо се отнесох и пропуснахме Черноризец Храбър. Но пък го записах за СМТ. За който се интересува - ще се проведе тази събота - 8 ноември.

# 481
Голямо затишие цари тук  Simple Smile

Тази година нещо се отнесох и пропуснахме Черноризец Храбър. Но пък го записах за СМТ. За който се интересува - ще се проведе тази събота - 8 ноември.

аз пък пропуснах и за СМТ даже да я запиша  Crazy но здраве да е, изпринтила съм и 4 олимпиади по този повод- Twisted Evil
Кога е следващата , да не я пропусна  Wink

# 482
  • София
аз пък пропуснах и за СМТ даже да я запиша  Crazy но здраве да е, изпринтила съм и 4 олимпиади по този повод- Twisted Evil
Кога е следващата , да не я пропусна  Wink
За олимпиадите - не зная, не са ли от 4ти клас ?  newsm78
Иначе следващото състезание е на 6.12. - Иван Салабашев, после на 13.12. - Коледно Мат. състезание.
Тук http://smbsofiagrad.wordpress.com/2014/02/23/%D0%BC%D0%B5%D0%B6% … 0%B7%D0%B0%D0%BD/ има телефони на организаторите на СМТ, може да се попита дали има все още възможност да се включите.

# 483
  • София
Моят син ще ходи на СМТ. Заради това курсът му тази събота ще е от 8 ч. Наистина не знам как ще стане Sad

Каква е ситуацията в занималните на вашите деца? Пишат ли допълнителни неща, извън домашните? При нас госпожата дава допълнителна диктовка (понякога) и задачи, които за сина ми са лесни и скучни.

# 484
  • Бургас
Случва се от време на време да пишат нещо допълнително на занималнята.Иначе си имат тетрадки по математика и български.

# 485
Моят син ще ходи на СМТ. Заради това курсът му тази събота ще е от 8 ч. Наистина не знам как ще стане Sad
Миналата седмица в съботата и при нас беше екшън с ангажиментите - сутринта тест от курса по испански/тръгнахме по-рано от курса/, математически турнир ЧХ, турнир по шах за купата на София, който беше започнал в петъка и продължи и в неделя.
Детето се чустваше страхотно, а и резултатите се движат от перфектни до прилични.
Една напомняща статия, която ми хареса.

# 486
  • София
=^._.^=  Лелеее, а аз се чудех дали математиката, английският 2 седмично и спорт 3 пъти не са много на сина ми... Simple Smile та в събота има само математика

# 487
Стига да се занимава с желание, не са му много.

# 488
Стига да се занимава с желание, не са му много.

Peace точно  Hug
При всички положения е добре за детето да си има ангажиментите и да се учи от малко да е ангажирано и да подрежда приоритети  Peace Twisted Evil
Йони е на английски 2 пъти седмично, на танци -2 пъти, на плуване 1 път седмично, рядко по 2 пъти(просто сме много далече и няма как). Всичко това-по нейно желание (е, английският е вече 4-та година, там знае, че няма избор, но тази година сме с нова страхотна учителка и определено учи с желание  Wink)
Не ми се мисли отсега обаче и малкият като стане ученик и почне и той плуване, английски и спорт примерно....... не само финансово, но и чисто организационно Crazy, но да са живи и здрави-ще го нагласим някак, тогава ще чета мненията на миналите вече по този път Crazy Hug

# 489
  • София
megan@, от собствен опит ти казвам, че да напаснеш графика на деца с различни интереси и работещи родители си е висш пилотаж. Признавам си, че аз не успях. Синът ми искаше айкидо и роботика, дъщеря ми балет и рисуване...  ooooh!  В крайна сметка времето и финансите стигнаха за плуване три пъти седмично за двамата и туйто.

# 490
Спунк е права, изкуство, пилотаж.... , правят се компромиси.
Меган, не го мисли от сега, всичко по реда си. Децата се променят, интересите също. С времето ще отпаднат някои /е може да се появят и нови Grinning/ в някакъв момент каката ще стане самостоятелна и ще поеме част от ангажиментите си сама.

# 491
Спунк е права, изкуство, пилотаж.... , правят се компромиси.
Меган, не го мисли от сега, всичко по реда си. Децата се променят, интересите също. С времето ще отпаднат някои /е може да се появят и нови Grinning/ в някакъв момент каката ще стане самостоятелна и ще поеме част от ангажиментите си сама.
Оо, да няма да го мисля отсега, а и тя ще си е самостоятелна дотогава  Peace но финансовата страна не знам...... ама няма да го мисля; за момента всичко е Ок, Йони ходи на английски и постоянно му прави разни елементарни задачки, да пише да рисува, пуска му песнички, чете му-май за уроци по английски за него ще плащам на нея  Twisted Evil

# 492
  • София
...май за уроци по английски за него ще плащам на нея  Twisted Evil
Аз отдавна съм прехвърлила чуждия език на баткото. Тъкмо и той ще навакса някой евентуален пропуск.  Wink

# 493
...май за уроци по английски за него ще плащам на нея  Twisted Evil
Аз отдавна съм прехвърлила чуждия език на баткото. Тъкмо и той ще навакса някой евентуален пропуск.  Wink
Има неща дето и аз преговарям и упражнявам, по-натам може и даже нови неща да науча, готино, а с едни уроци учим цялото семейство  Joy

# 494
  • София
Мàни, мàни - жива далавера.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт