Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Сега съм на вълна коледни подаръци - някакви идеи?

Сега сме на етап да си избере Коледен календар, избира го според картинките, за да го гледаме до началото на декември Simple Smile Задължително пише писмо до Дядо Коледа и се съобразяваме с него, баща и отделно избира неща като скейтборд, таблет, радиобудилник, пак според това, какво иска. Тази година още не е решил. Аз съм се спряла на един спален комплект, който тя си хареса, но до сега не е останало ред да и го взема.

# 511
  • София
Ние всяка година си правим Коледен календар. Голямо старание, голямо мацане е. Grinning  Опаковаме шпули от тоалетна хартия. Слагам вътре някое дребно лакомство или указание къде да го търсят и запушвам с топче памук. После памука го лепим по брадата на Дядо Коледа.

# 512
  • Бургас
Брадатия дядо Коледа го правим вече 3-4 години+ този:http://krokotak.com/2009/11/koleden-kalendar-i-kartitchka-sas-snezhen/.Ще я питам дали и тази година ще ги прави.Подаръци иска много,та ще отсяваме.

# 513
Писмо вече от няколко години не пишем, но и конкретно желание няма. Всяка година ми става все по-трудно да избирам подаръци. Миналата година за един от подаръците избрахме тази игра - "Маймунски приказки" /май така беше/ Игра я точно три дни и я превъртя Rolling Eyes
Много ми е трудно с тези подаръци, не само за него, но и за всички  ooooh!

# 514
  • София
За съжаление още миналата година престана да вярва в Дядо Коледа, та не пише писма. Иначе си е поръчала ролери и Лего. Аз съм решила да добавя и някакъв комплект за майсторене: апликации, боядисване, гривнички, станчета...

# 515
Лего и подобни, рампи за мини скейтборд са ни най-актуални.

# 516
Лего и подобни, рампи за мини скейтборд са ни най-актуални.
Още не е казала какво да бъде, но определено още вярва в дядо Коледа Laughing вероятно тази година ще е за последно ........ Whistling

# 517
Аз въобще не страдам, че Марти не вярва в дядо Коледа от доста години. Тази година иска въздушен хокей.
Нещо напоследък ми е много изнервена от училище и чакаме с нетърпение Коледната ваканция.

# 518
  • Разпиляна във въображението
И Вики не вярва в Дядо Коледа. Очаквам да видя какво ще поиска тази година. От миналата Коледа има ролери, на които се качи сигурно три пъти. Сега вече са й малки, но хубавото е, че след нея имам още една дъщеря, която е много по-смела от нея и сигурно ще ги оползотвори както трябва.

# 519
Аз въобще не страдам, че Марти не вярва в дядо Коледа от доста години. Тази година иска въздушен хокей.
Нещо напоследък ми е много изнервена от училище и чакаме с нетърпение Коледната ваканция.
Защо, аз пък много се радвам, че още вярва, още си е дечко и това ме радва, питам просто, защото ми е интересно?
Вчера каза, че едно момиченце от 2 клас и едно момченце от 4 били гаджета  Crazy ее надали правят нещо, каквото и да е (макар че племенничката вчера изцепи, тя е на 7, еее, определено не правят секс  Shocked Mr. Green), но се радвам, че тя това го приема на майтап, самата казва-малки сме още, има време за всичко........ макар че я ухажват, че е хубавка.....,, Twisted Evil

# 520
Писмото до Дядо Коледа си е част от празника все още, без значение дали вярва Wink

# 521
Не вярва вече в Дядо Коледа и съответно и затова няма писмо. За гаджета не мисли, но определено се усеща, че започва да влиза в по-трудна възраст. Даже сам си казва, че се изнервя Confused В класа си май имат няколко двойки, ама в какво се състои това да са гаджета не знам Mr. Green

# 522
  • София
Ние все още нямаме "двойки" в класа, но и момчетата са ни кът.

# 523
Нямам нищо против децата, които вярват в Дядо Коледа. Просто моето не вярва и го приемам за  съвсем нормално. Затова пък си говорим за магията на Коледния дух.

# 524
Нямам нищо против децата, които вярват в Дядо Коледа. Просто моето не вярва и го приемам за  съвсем нормално. Затова пък си говорим за магията на Коледния дух.
Heart Eyes Hug дааа, това е най-важното, да има магия, обич и топлина -не само по Коледа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт