Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Много, много изтървах темата тази година  ooooh!

Разписвам се набързо - оценките тази година са 5ци и 6ци, забележки носи, но в по-малко кокличество в сравнение с предната  Simple Smile Освен това забелязвам някакъв интерес напоследък у него към четенето и учебния материал, включително и по английски /да видиш, да не повярваш  Grinning/. Пу-пу, дано да се задържи.

И аз съм пред голямо чудене за тия подаръци, направо незнам какво да измислям вече, всички ме питат какво да купуват. Следващия месец има и РД и за тогава ще ми трябват идеи. А той човека колкото пъти го питаме какво иска за Коледа, толкова различни неща казва  ooooh! Иначе идеята за химикалката е супер.

# 646
Аз и преди съм споделяла за Коледните подаръци. Взимам каталозите на Комсед и Хиполденд. Тя си отбелязва всичко, което си хареса. След това ползвам и за РД-то й малко след Нова Година, ако някой ме пита.

# 647
  • ПАЗАРДЖИК
Последният бисер на моята щерка по повод Дядо Коледа е от снощи. Не трябвало да дебнем добрия старец, когато идва да оставя подаръците, защото нямало да дойде, но (цитирам) "....всички учени са изчислили, че той наистина съществува!"   Joy

# 648
"....всички учени са изчислили, че той наистина съществува!"   Joy
Joy
Йоана вчера ме пита:
"Мамо, сега сериозно, има или няма дядо Коледа?"
"Няма.... май има някакъв в Лапландия, но вашите подаръци ги купуваме ние"
"Тогава защо тези от дядо Коледа са всичките с еднаква хартия, различна от другите, които са от вас?"
"Ами, нарочно  Wink"
"Ахаа, ама много сте хитри вие, родителите"  Joy

# 649
  • София
 Joy
Много е хубаво, че детето се аргументира и доказва твърдението си чрез постиженията на науката.

# 650
  • Бургас
Моята още вярва.За днес имаше да прави презентация за Николай Чудотворец.Доста четохме през дните за него и снощи реших да вмъкна,че идеята за дядо Коледа идва от добрите дела на Свети Никола и е възможно той да е добрият старец.Погледна ме с ококорени очи и каза-Невъзможно е.Тук пише,че е умрял...... не продължих ,а изместих темата. Rolling Eyes

# 651
Здравейте, дами!
Нахлувам с въпрос. Но днес трябва спешно да закупя учебната тетрадка по математика (винаги нещо изчезва при нас и никога не знаем как)  Embarassed
Къде мога да я намеря? Издателството е Булвест-2000.
Благодаря   bouquet

# 652
Steluka, тук - http://www.book.store.bg/p19368/tetradka-po-matematika-za-3-klas … na-dimitrova.html, но предполагам и на други места..

# 653
Сиси ♥♥,не ми излиза линка, но ако е онлайн нямам време да чакам доставка.
По книжарниците дали ще намеря?

# 654
Може да провериш в Буктрейдинг, по принцип ги има или ако ти е близо Софияпрес.
Аз съм виждала и в една  книжарница в Борово такива, та може да намериш.

# 655
Довършвам боба,и тръгвам да обикалям. Благодаря за съдействието  Hug

# 656
  • София
Steluka аз съм виждала най-различни учебни помагала в това число учебни тетрадки в книжарниците на Booktrading и Хеликон.Моят съвет е да звъннеш по телефона и те ще ти дадат информация дали я имат налична тетрадката.Особено в Хеликон...изпробвано е.

# 657
http://bulvest.com/pg/%D0%97%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81-25
Ние сме купували неща направо от издатеслтвото, не от това, но по принцип може да се обадиш на телефоните и да ти кажат дали я имат налична и вообще къде в мрежата най-удобно за теб може да я намериш Hug

# 658
  • София
момичета, а знаете ли какво правят децата в междучасията? по-точно момчетата?

# 659
  • София
момичета, а знаете ли какво правят децата в междучасията? по-точно момчетата?

Палуват.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт