Север-Юг - тема 22

• 28 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Милинки  4470 4470 4470
Как сте? Hug Hug Hug
Ванчe-Калпазанче много хубав клип! Hug Hug Hug

Добро утро, момичета и прекрасен ден ви желая !  Hug
За тази снимка на Йоку руските момичета казват, че е като от старинна фотография.

[/quote

Егати старинната фотография!Майко мила.... smile3555 smile3555 smile3555
На тази снимка, Джемрето по скоро, ми прилича на борец по сумо с този дебел врат....
Нищо лично към никого...  smile3506 smile3506 smile3506

А тези писания за Къванч, за мен са пълни измислици.

Еее Ками Heart Eyes ти съмняваш ли се в мен,нали сме от един отбор,ама само Джема виждам тук,си викам  newsm78,чее да подсетим аз и за другата любимка tooth tooth tooth

# 151
Ино, ми, първо, цял ден те нЕма, после, шЪ викаш срещу мен!! Тва кво е!?

Аайде, гушки

# 152
Ино, ми, първо, цял ден те нЕма, после, шЪ викаш срещу мен!! Тва кво е!?

Аайде, гушки

Кога па сам ти викала  newsm78  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фен  Hug Наде  Hug

# 153
Ванче хич не ме отразяваш напоследък  Crossing Arms

# 154
Айрка Hug и на мен нещо като на теб не ми е ден, Rolling Eyes Инче, Hug Фенче. Hug

Айдееее Наде пак почнахте с голотиите на Киво hahaha hahaha hahaha,чакай да бегам бърже,че тая вечер искам да се наспя,много съм уморена,неща да сънувам никой Naughty Joy Joy Joy
Инкооооо ама обичам та ма ,алавюм та ма,жутем те и ...сени севиорум хихихихихихихихи

# 155
Инкооооо ама обичам та ма ,алавюм та ма,жутем те и ...сени севиорум хихихихихихихихи

Шемет  Joy Joy Joy Joy Joy и аз, и аз   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
Надее Hug, ай стига с тия сехи клипове Mr. Greenчее пак ще имам гости нощеска..... hahaha
Ванче Hug, да не извадя от моя арсенал снимки на Зейното Mr. Green Joy Joy
Инке Hugквай тая Аржентина и аз ще те тупам Joy Joy
мноу симпатична снимка Simple Smile

# 157

Ан тъй,щом си хепи,шЪ си легам  Mr. Green
Скрит текст:
и да вземеш да ми пускаш на лични линк,всеки пък кат се преместите в нова тема с диспансера,че не моА ви догоня ,нито пА да ви намерА,а искам да чета,плийс

# 158
Надее Hug, ай стига с тия сехи клипове Mr. Greenчее пак ще имам гости нощеска..... hahaha
Инке Hugквай тя Аржентина и аз ще те тупам Joy Joy

Еее Айрич,не с лошо ве мила,аз по цял ден гледам Джема и не съм казала,гък.Сега постнах един клип и ти..... newsm78 Rolling Eyesайдее,нали сме френдки,все пак Naughty

# 159

Ан тъй,щом си хепи,шЪ си легам  Mr. Green
Скрит текст:
и да вземеш да ми пускаш на лични линк,всеки пък кат се преместите в нова тема с диспансера,че не моА ви догоня ,нито пА да ви намерА,а искам да чета,плийс

Немаш ядове  Peace

# 160
Айре  Hug Hug

Вие не разбирате от футбол пичове  Peace Mr. Green

# 161
Инкее, ми ти нали си цял експерт по футбола, ко да те прайм, и да черпиш ако победи Аржентина, Евроотстъпничка такава  Mr. Green
Абе вие подозрително рано си лягате нещо,  Thinking уж не искали да сънуват еди кой си, ама май това тичат да не изпуснат

# 162
Инке Hugквай тя Аржентина и аз ще те тупам Joy Joy

Еее Айрич,не с лошо ве мила,аз по цял ден гледам Джема и не съм казала,гък.Сега постнах един клип и ти..... newsm78 Rolling Eyesайдее,нали сме френдки,все пак Naughty

ти пък, аз майтап да става Joyслагайте си я Зейна колкото си искате, аз си гледам само едни сапфирени очи, то и ти де Wink Grinning

# 163
Абе, които са влюбени в Джема, да си слагат Джема, които са влюбени в Зейна, да си слагат Зейна  Mr. Green пък другите ще си слагаме едни сини очички  Crazy
Къде изчезна Зизунка?!  newsm78

# 164
Тая па Айра не ще и здрасти да ми каже  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт