Север-Юг - тема 22

• 28 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Абе, които са влюбени в Джема, да си слагат Джема, които са влюбени в Зейна, да си слагат Зейна  Mr. Green пък другите ще си слагаме едни сини очички  Crazy
Къде изчезна Зизунка?!  newsm78

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 166
И аз се майтапя Айрич  love001  love001  love001
Роминка,Наде,Мария,Марги ,Фен ,Гост,Ками....вече наистина лягам
Много ме е яд,но нямам сили да ви чета днес Роминкее Naughty,не друго
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167
Инкее Hug, тамън щях да ти пиша, че аз гледам футбол от 1990г, ти си ходила права под масата hahaha hahahaДа не си фенка на Лео Меси ?Mr. Green
Роминка, Hug кажи й че е европредателка Mr. Green

# 168
gostenka68, Ина, привет и за вас! Hug

gostenka68,  Heart Eyes
Благодаря за историята за делвите! От любимите ми е!

Аз съм за Аржентина днес, но на финала ще стискам палци за Германия! newsm10

Връщам се на Джемре за да си довърша за нея, щото ми е по планче за СЮ, не за да дразня някого  Embarassed  или като "факт" за моя влюбеност в нея.  Mr. Green
А и ме очакват и другите герои в СЮ.  yes

Та Джемре...много бързо ми хареса в историята на сериала макар мнението ми и впечатленията ми от първите ми срещи с нея да не бяха в нейна полза. Wink
Но това само ми гарантира като зрител две неща за нея- естественост и искреност.  
Естественост в смисъл, че като всеки човек и тя ще си има своите слабости, кусури, грешки, както и своите несъвършенства. И по отношение на своите решения и избори и що се отнася до отношенията й с хората около нея.

По-важното за мен е, че тя застана лице в лице най-вече със себе си при всяка своя стъпка в страни и в неправилната посока. Не прехвърли вината си върху никого, понесе я сама. Вместо да се вайка, да търси съжаление или реванш от тоз или онзи тя предпочете да търси начин да се справи сама и да продължи напред по пътя си. Път който не винаги бе ясен и за нея самата, но не всеки изглеждащ като скитащ е изгубен.  Wink

"Съществуват победи, които водят до задънена улица, както и поражения които отварят нови хоризонти." Ричард Бах  

И тя намери своя нов хорозонт-любовта, онази любов която спира дъха, но която побира смисъла от цял един живот в себе си.   Kissing Heart
Все още доста далечен, но обозрим за нея самата.  Heart Eyes

Искреност във всяко свое действие, мисли и отношение и към себе си и към всеки около нея.
Искрена и в грешните и в правилните си решения и постъпки до момента. Опита се, положи усилия и беше откровена, чистосърдечна, добросърдечна, с открито сърце. Поведението й спрямо всеки дори и обидил я, наскърбил я бе честно, точно и вярно.
И като дъщеря и като приятел-правдива, предана, истинска, като жена и човек- също.

"Добре е, когато човек може да бъде такъв какъвто е. "  Хорхе Букай

А Джемре бе късметлийка в този смисъл и в това отношение- тя беше това което е!  yes thumbsup
Със своите и силни и слаби страни, като качества, характер, нрав, мисли, чувства и емоции...

Спечели симпатиите ми това момиче, при това трайно и от сърце! newsm03

Hug

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 23:49 от margita9

# 169
Аз ако съм за Аржентина, мъжО ще ме изгони от къщи да си празнувам другаде  Mr. Green

Инкее Hug, тамън щях да ти пиша, че аз гледам футбол от 1990г, ти си ходила права под масата hahaha hahahaДа не си фенка на Лео Меси ?Mr. Green
Роминка, Hug кажи й че е европредателка Mr. Green

Joy Joy Joy Ми такава е, нЕма кво да се скатава  Crossing Arms

Марги!  Hug

# 170
Малиии тия как ме  нападнаха  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Просто съм реалистка, кво искате  Mr. Green
И не съм фенка на Меси  Naughty виж Неймар може и да го пробвам  Laughing

# 171
Инке Hugще говорим след 1 часа Mr. Green

"Ай стига сте говорили за футбол, забравихте ме"  Mr. Green Joy Joy

Марги Hug

# 172
Ванче, Ромина, Airra,  Heart Eyes

Ванче, лека!

Г-н Сами или Mustafa Avkiran в СЮ...

# 173
Марги  Hug

# 174
Вие вместо да сте доволни, че Ви пускам горещи Кивови клипчета по нощите за да си сънувате сапфирчето  Laughing се оплаквате. Rolling Eyes Joy
Лека. smile3524

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 23:02 от Neidjal

# 175
Ма доволни сме, кЪ няма да сме  Mr. Green представи си как на мъжО му кажа Киво през нощта  ooooh!

# 176
Марги  Heart Eyes Hug
Наде  Heart Eyes  Hug благодаря ти за клипчетата! Аз не се оплаквам  Mr. Green
И от мен за лека нощ ето тази снимка

# 177
Ина, Фенче,  Heart Eyes

Фенче, лека!

vanja@ ми се губи от събота насам... newsm78 Hug

smile3555
Мустафа Авкиран се оказва, че е играл и във "Вярна на себе си"/EZO GELİN/ и уж съм го гледала сериала, ама ето, че нямам никакъв спомен даже, какво остава за някакво впечатление за него. newsm78 Joy
Но не е така обаче вече с ролята му в СЮ като Сами Текиноолу... Stop Naughty

От едната до другата крайност и в оценката ми и в отношението ми към този герой, но и запомняща се, запомняща се и още как, както и много силно въздействаща ми като зрител. yes
Благодарение и на пъстрия характер и нрав на образа, но и най-вече на страхотната игра на актьора Мустафа Авкиран!

"Актьорът обича сцената, но сцената невинаги обича актьора."  Венцеслав Константинов
В случая на Мустафа Авкиран и сцената/ камерата/ го обича!  smile3521

И още една мисъл на Венцеслав Константинов подходяща в случая...
"Актьорът изпълва сцената не с думите, а с присъствието си."
Не просто му отива, пасва му напълно според мен! smile3501

Впечатлена съм от лекотата и дълбочината с която ми разкри героя си!
Направи ме съпричастна дори и в моментите в които нямах грам одобрение и приемане, разбиране за него!
Получава и той моите аплодисменти като зрител на сериала СЮ!

За г- н Сами вече утре, ама от сега да кажа...
няма да съм "бяла и добра" за него... Rage Rage Rage Rage Wink
Е, не съвсем, не съвсем... Grinning

# 178
Добро утро! Hug

във връзка с хубавата коса на нашия сапфир, вижте на какво клипче попаднах  Laughing някога бях чела, че коафьора на Киво много обича да се занимава именно с неговата коса, била разкошна, сега виждам, че е истина Mr. Green
https://www.facebook.com/photo.php?v=459615130801461&set=vb. … ype=2&theater
Марги  Heart Eyes благодаря ти, че не забравяш да пишеш за актьорите и героите в нашия филм!
един хубав клип за добро настроение през днешния ден . Тупи  Hug благодаря ти за него !

https://www.youtube.com/watch?v=tojGFRAYoJ0#t=101

# 179
Здравейте!
Приятен четвъртък!

Фенче, привет и днес!  Hug
Клипчето е страхотно, благодаря!

Аржентина е на финал, уви Холандия игра достойно- но това е футбола,
игра... и само с един победител. newsm78 Joy
В мача им с Бразилия ще стискам палци този път за тях! newsm10

Два дни мисля да отделя и на г-н Сами до момента в историята ни.
Не са едно и две нещата които могат да се кажат и за него. Наистина многолик, предизвикващ почти всички видове и емоции и отношение към себе си- от усмивка до намръщване гледайки го.  #Crazy /поне за мен беше и е така/  Rage

Една кратка разходка и поглед върху него до момента с посока за него:
- като родител и баща
- като мъж и съпруг
- като човек

Сами като баща на Гюней и Кузей, като техен родител....

Няколко интересни мисли в цитати за начало...

Не се сещам за друга по-силна нужда по време на детството от нуждата от бащинска закрила. - Зигмунд Фройд

Много по-лесно е да станеш баща, отколкото да бъдеш такъв. - Кент Нърбърн

Понякога най-бедният човек оставя за децата си най-голямото наследство. - Рут Е. Ренкел

Бащите, както и майките, не са родени такива. Мъжете се учат да бъдат бащи и бащинството е много важен етап в тяхното развитие. - Дейвид Гоцман

Повече...вече довечера...

п.п.
Скрит текст:
И един личен повод да почерпя днес...
Имам пораснала госпожица, която днес навършва 16 г. Heart Eyes
Почерпете се за нейно здраве и моя радост! Hug

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 10:11 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт