Север-Юг - тема 22

• 28 829
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Въх па чичециииииии Party Party Party Party Party Party Party

Тургям вазите Laughing

Марги Heart Eyes проблема беше по-дълбок...не е само от разместени скоби...липсваха цели знаци дето ги дописвах за да въведа ред, нямаше връзка към тази тема и те така...голем дармадан беше в последните теми и въобще нямаше връзка към тях... Peace

# 691
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Най- после хванах края на ЗП. newsm68
Ех, обичам го този филм.  Heart Eyes Много е хубава Берен  txtloves

Зиз  Hug много ме кефИ новият ти ник.  Joy Joy Joy

Фенче Hug  гледам, че и ти се подвизаваш с ново име  hahaha

Продължавате да ме радвате с хубави снимки. Фенче Heart Eyes от къде ги вадиш тия снимки и колажи. Страхотни са.   bouquet

Фенче, аз се сещам за един по-тъп филм от Революцията. Определено за мен това беше Забранена любов. Не можех да си позволя да се измъчвам да гледам дори и един епизод от това.

Много ми хареса това, което си беше копнала от фейса, за сърцето. Ама това си е самата истина.

Аз изгледах първите няколко епизода на Пътят на Емир. Беше ми много странен, много мъка имаше. Бях много разочарована от финала на Огледален свят и затова си помислих, че в Пътят на Емир ще намеря отговорите на въпросите, които си задавах, но не намерих такива. Разбирам, че и това няма финал, в което също не виждам смисъл. Защо изобщо се прави нещо, след като няма да има някакъв край? Харесвах много Огледален свят и очаквах друго на финала, но за съжаление очакванията ми не се оправдаха. Ще видим какво ще измислят БТВ.....

Какво е АФКПЕ

# 692
МариО Heart Eyes мераба Party Party Party

АФКПЕ е Пътят на Емир само, че понеже в началото като е почнал сезона е бил още АФК и като продължава с ПЕ се обединяват сериите и става АФКПЕ.
Бай дъ уей...този сезон беше покъртителен, много добър и даваше мегдан за още 3 сезона напред. Страхотни сюжетни основи и прекрасен сценарен замисъл...само дето не му дадоха шанс...
Рядко съм се възхищавала на сезон от сериал, ама този ми скри шапката...прекрасен, но недовършен. Peace

# 693
Въх па чичециииииии Party Party Party Party Party Party Party

Тургям вазите Laughing

Марги Heart Eyes проблема беше по-дълбок...не е само от разместени скоби...липсваха цели знаци дето ги дописвах за да въведа ред, нямаше връзка към тази тема и те така...голем дармадан беше в последните теми и въобще нямаше връзка към тях... Peace

Зиз,  Heart Eyes  yes thumbsup

Мария,  Hug

Скрит текст:
АФКПЕ са 5-те епизода от трети сезон и преди сериала да започне от еп. първи и само със заглавие Пътят на Емир.
Революция Z го харесвам, за мен не е тъп сериал. Peace

# 694
Революцията, да ме вържат с пранги нема да го гледам...ше си избодем дзъркелО, ама тва не мой си го причиним.... Laughing

# 695
Революцията, да ме вържат с пранги нема да го гледам...ше си избодем дзъркелО, ама тва не мой си го причиним.... Laughing
Зиз, виж колко е интересно в случая...за ПЕ имаме 1000% съвпадение,  yes а за Революцията нулево... newsm78 Joy Hug

# 696
Зизунке  Heart Eyes заслужи си ги чичеците!   love001
Марийче  Heart Eyes Hug wavey е, така е ... имам си ново прозвище  Mr. Green От къде намирам снимките и колажите ли ? Ами нета е пълен, препълнен със снимки на Кивчо - нали ви казвам, че мога поне 3 дни да ви поствам снимки, без да се повтарят  Joy Joy Joy не знам някой друг техен артист да има толкова много - и от моделските му снимки и от филмите, в които е участвал и от реала ... ми само го дебнат като лешояди папараците  Laughing А феновете на Джемре и Кузей са натворили десетки колажи ...
Виж, за Забранена любов не се сетих  ooooh! даааа, той беше уникална тъпня  Laughing
В ЗП са хубави всички - и Бихтер и Нихал и Пейкер и Елиф и Фирдефс, ама Бехлюл беше уникално красив непрокопсаник  Heart Eyes гледам си го отново с удоволствие!
Марги  Heart Eyes аз не знам като сюжет дали е тъп, гледах съвсем малко от една серия, но ме отврати нескопосаната инфантилна игра на "актьорите" Какво учат тези хора 6 години   newsm78

# 697
Зиз  Heart Eyes Hug Марги Heart Eyes Hug благодаря за обяснението.
Сега май разбрах. Mr. Green

Айде лека нощ ви пожелавам   love001  love001  love001  love001

# 698
Мацки, понеже утре съм първа, ще ви пусна новата тема сега. Благодарение на Марги  Heart Eyes Госпожата  Heart Eyes и Зизунка  Heart Eyes се справих с това предизвикателство  Laughing Госпожата ми помогна да изглежда както трябва  Heart Eyes Hug
НОВА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791187.0;topicrefid=19
Отново нещо не стана така, както трябва, но ще ми простите ... за първи път ми е ...

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 05:20 от queen_fenka

# 699
Ех, големи обновявания с тоя форум, голямо чудо и все сме на едно и също дередже. ooooh! Mr. Green

Фенче,  Heart Eyes
Ами той ми е от сериалите за обща сериална култура и развлечение. Joy
Че има какво да се желае в повече-да, и не само от към игра, а и за сюжета, но успя все пак историята му да ме задържи като зрител. Peace
Та затова и за мен не е от групата които не бих гледала или да съжалявам, че съм почнала даже. Макар скоро да изгледах един дето хич не го харесвах, ама толкова бях изумена от "идеите" на сценаристите, че ме държеше само любопитсвото до къде могат да стигнат с безумието си... #Crazy Но аз съм фен на сериали, затова и може би имам по-голяма доза търпимост...
за гледаемост...

Лека за лягащите си!

# 700
Добро утро!  Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

така ... наспамих се  Mr. Green
Марги  Heart Eyes аз не бих могла да гледам нещо, което не ми харесва ...завиждам ти за търпението  Laughing
Хубав ден, дружки! До по-късно! Hug

# 701
Добро утро, момичета и хубав ден  Hug

Фенче, страхотна новина, едва ли ще ги съберат отново с Къванч, но стане ли, ще гледам филма  Heart Eyes

# 702
Здравейте!
Добро утро в петък и приятен ден!

Фенче, allisas73, привет! Hug
Хубав ден и за вас!

"Нашите постъпки ни определят, както и ние определяме нашите постъпки." Джордж Елиът

# 703
Добро утро  Hug
Фен Hug Марги Hug Алиска  Hug
Фена пак не е наспала, да може да се наспиме на воля  Mr. Green
Аз пак да се оплача от отвратителното време, писна ми - само дъжд и студ  cold Wear Umbrella
Вие как сте?

# 704

Общи условия

Активация на акаунт