Север-Юг - тема 22

• 28 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Хелоууу. Hug.......Hug

http://instagram.com/p/qhMGmnQLWB/?modal=true

Тази Мелиса, която също я спрягат ми е непозната като актриса, а на Вас!?
Йойкю след приключване на КГ се отдала на театъра.
Скрит текст:
✰ • * ˚ A campaign have launched for Öykü Karayel ! ˚ * • ✰

Kıvanç Tatlıtuğ and Farah Zeynep Abdullah in the new episodes of the series will join a new female lead.
The production company Ay Yapim, seeking for persons to portray the character of Murka, is looking for a very beautiful and talented actress at the age of 20-25.
In 'Kurt Seyit ve Şura' episodes of the new season, Seyit
participates in the National Struggle...will be zoom in Murka's character and the story will change direction.
This news spread via social media, then there was a terrific mobility.
Before that {in April}, the big fans of "KuzeyGuney"'s couple Kıvanç Tatlıtuğ & Öykü Karayel had launched a campaign on Twitter.. #oykukarayelmurkaolsun..and threw the relevant mail to AyYapim.
However, due to the fact that Kıvanç Tatlıtuğ & Öykü Karayel have already played together, that information does not look hot for Ay Yapim.
Öykü Karayel, after finishing the "Kuzey Güney" series, took a break and gave weight to the theater.
Besides Öykü Karayel's name by social media ..another name that has been raised is Melisa Sözen.
The beautiful actress, starring in Nuri Bilge Ceylan's film "Kış Uykusu", after winning the Palme d'Or award in Cannes Film Festival 2014, is on the agenda. Furthermore in the Festival was marked by her beauty.
http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/oyku-karayel-icin-kampanya-baslattilar

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 10:34 от Neidjal

# 706
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мелиса Сьозен. Страхотна актриса. Тази снимка не дава вярна представа за нея.
Гледала съм я в Ако бях облак и в Златната клетка. Невероятна. Но последното, което може да се каже за нея е "глупавичка" или "пухкавичка" - поне това са  епитетите, които чета за Мурка. Има невероятен поглед.

# 707
Ина, Наде, Светле, привет и за вас! Hug

Ина, при нас е леко мрачно, поне за сега, но дали ще завали- не знам. Лятото изглежда ще е с променливо време... newsm78
Природата май следва хората...и тя се сащиса... #Crazy Crossing Arms

Иначе аз съм си добре, след днес пак съм в отпуск, почивка, сериалчета...
и те така... yes

Хубав хабер си ни донесла за рейтинга на СЮ!  newsm10
То ние си го знаем де, дано и тез "умници" от БТВ-то го имат в предвид за наесен. Mr. Green

Мелиса коя? Дай още едно име или снимка.

Светле, Мелиса Сьозен е на колажа. Peace

Наде, Мелиса Сьозен е добра /според мен/ но едва ли ще е тя. newsm78
Позната ми е и я харесвам. thumbsup
Гледам КСШ, но не ме вълнува коя ще е Мурка...която изберат от екипа-
ще я гледам.  Peace

С г-н Сами сме си пак,  newsm78 Joy ама нещо ми бягат думичките за него, събирам си ги, че г-жа Хандан чака и тя ред в ЛП за СЮ.  Joy

Във търсене на скритата причина
за неслучайно проявено следствие
събудих неочаквано лавина.
Въпроси.

А след тяхното нашествие,
потънала в прегръдката им тежка,
откривах сред неясните миражи
на минали и настоящи грешки
спасение.

И давах си куража,
че мога,
трябва
и ще оцелея.

Повярвах в мъдростта на планината,
подсказала ми, че светът живее,
дори когато се руши скалата.

Бисерка Каменова

Източник:

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 11:04 от margita9

# 708
Марги, Hug докато не видя в сериала коя, ще е Мурка всичко, което намирам като инфо за мен е просто информативно.
Наистина е симпатична Мелиса, харесва ми.

Ръза/Али.

http://instagram.com/p/qkelwCLJr4/?modal=true

# 709
Марги, Hug докато не видя в сериала коя, ще е Мурка всичко, което намирам като инфо за мен е просто информативно.
Наистина е симпатична Мелиса, харесва ми.

Ръза/Али.

http://instagram.com/p/qkelwCLJr4/?modal=true

Много е красива наистина.
Йойку много повече би пасвала за ролята на Шура, според мен, тя има много светло, славянско излъчване, както и Къванч.
А Мурка си я представям с тъмни коси и очи, така че да видим, но конкурентката е много красива наистина.

# 710
Привет, дружки! Hug Heart Eyes wavey
Наде, благодаря! Така си и знаех, че няма как Ойкю да изиграе Мурка, тя е много различна като визия от Мурка.А и вече е играла с Киво ... Светле , не си спомням Мурка да е била пухкава, напротив, описваха я като красавица и не е глупава, а просто беше много смотана - изобщо не знаеше как да се облича и държи, така беше възпитана, много срамежлива, свита ... та тя беше още дете, а и семейството и беше залупено. Тази актриса не е лоша, чак красавица не ми е , не я знам как играе, но ми се струва, че не бих я възприела в ролята на невинната Мурка  newsm78 А може да ме изненада, както го направи Фарах  newsm78 кой знае ? Която и да е, ще гледам филма   Laughing но много ще ми липсва Шура ...
На тази снимка поне, изобщо не ми харесва  Mr. Green

Алиска , сериалът си заслужава, нищо, че не играе Ойкю  Laughing

# 711
Фенче привет Hug и на теб.
И на мен, ще ми липсва Фарах, много ми харесват с Киво като Сеит и Шура.
Като знам, че, ще се разделят и, ще гледам Мурка до Сеит, и ми е едно тягостно още отсега. Rolling Eyes
Явно докрай, ще си е драма сериала Cry а ако завърши и със самоубийството на Сеит Cry хептен. Crossing Arms

# 712
Наде  Hug нещо специално за теб! Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=20Vg869HHQM
страхувам се, че и аз няма да понеса да гледам Сеит с друга, освен с Шура ... а дано ни спестят това последното, което си писала  Praynig

# 713
Руснаците вече са започнали да го рекламират

https://www.youtube.com/watch?v=D3wax6yRCwA

# 714
Мммммм, разкошно видео, Heart Eyes благодаря ти Фенче. Grinning
Ми щом следват горе-долу книгите и, ще се появи Мурка не изключвам възможността Сеит да се самоубие. Малко или много следват в някакви общи рамки последователността на действията.
И за теб едно момченце с опашленце.

Опитвам се вечер отвреме навреме да загледам ЗП по тв.то но не ми се получава, не става.

# 715
Оооо, благодаря за опашленцето! Аз пък си гледам ЗП редовно, въпреки, че първите серии не са толкова интересни. Чакам с нетърпение Бехлюлчо с дългата косица мммм ...  Heart Eyes
Гости къде изчезна  newsm78 Дали и е харесал КСШ  newsm78 Много съм любопитна  Laughing
време е за спам  Mr. Green

# 716

оставям ви ... до после! Hug
Ама днес сте се скъсали да пишете  Mr. Green а аз се притеснявах за новата тема  Joy Joy Joy

# 717
  • Плевен / София
Скрит текст:
Оооо, благодаря за опашленцето! Аз пък си гледам ЗП редовно, въпреки, че първите серии не са толкова интересни. Чакам с нетърпение Бехлюлчо с дългата косица мммм ...  Heart Eyes
Гости къде изчезна  newsm78 Дали и е харесал КСШ  newsm78 Много съм любопитна  Laughing
Скрит текст:
време е за спам  Mr. Green

Здравейте момичетаHeart Eyes
Фенче Hug гледам КСШ  Party, но да по събера повече впечатления и емоции и тогава ще пиша...
Сега само ще отбележа, че филма започва много силно и не те оставя дъх да си поемеш.....Къванч е страхотен, но това не е нищо необичайно....и няма място за сравнение с ЗП, като емоции....Фенче, ако един сериал не ме "хване" още от първите серии ме губи като зрител....не мога да чакам десет серии да ми стане интересен Crossing Arms

# 718
  • Плевен / София
Малко от КСШ.....
КС-"....тя е твърде невинна за такива игрички...."
КС-"....Знаеш ли, че мога да те гледам така, затаил дъх цял живот Шура....."
 smile3521 newsm68 newsm68 newsm68
КС-"...поверявам ти сърцето си малка ШУра..."

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 20:56 от gostenka68

# 719
Здравейте!

Приятна вечер в петък!

gostenka68, привет и за теб! Hug

Фенче, Наде,  Hug

Как сте, спокойно е днес в темата... newsm78 Joy

При мен е много различно с всеки сериал. Има такива които ги харесвам от раз, още от първи епизод, за други ми трябва повече време. А СЮ например го харесах едва тази година в началото когато БТВ започна да го излъчва. Затова започвам да гледам, а дали ще ми стане любим не мога да преценя точно веднага, поне не винаги и не при всички. Когато гледах първия път СЮ навярно вниманието ми е било заето с нещо друго, някоя друга история която ме е била обсебила тотално и е контролирала емоцията ми като зрител който не просто гледа, а и съпреживява заедно с героите. В смисъл липсвали са свободни пространства за едно харесване в повече, едно харесване което води до гледане отново и отново. От както гледам сериали/няколко години вече/ периодично "хлътвам" по някой за неопределен период от време. #Crazy
Дали е нормално това...нямам идея. Гледам да не се питам,  Wink че може и да не ми хареса отговора, ако го намеря изобщо де. newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт