Север-Юг - тема 22

• 28 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Добър вечер и от мен  Hug
Много куц завършек на дена и мисля само да ви чета тази вечер  Rolling Eyes

# 721
Ина,  Hug
Що така си без настроение? spoko
Не го мисли...всичко ще се нареди. yes
Има една хубава приказка в такива случаи...и това ще мине! thumbsup

# 722
Марги  Hug
Нищо съществено не е станало, просто ме болят зъб, кръст и ухо едновременно и ми е кофти....

# 723
Марги  Hug
Нищо съществено не е станало, просто ме болят зъб, кръст и ухо едновременно и ми е кофти....
Ина, ами то си е много съществено даже, толкова болежки на едно. Rolling Eyes
Пожелавам... бързо да се възстановиш! thumbsup
През уикенда повече почивка и за новата седмица ще си ОК!  Hug

# 724
Привееет! Гости  Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Мен точно това ме интересуваше, дали те е грабнал сериала.  Peace
Марги  Heart Eyes аз съм същата като Гости ... не ме ли грабне сериала веднага, изобщо не чакам до 10 серия, отсвирвам го  Laughing Но, до сега сериал на Киво не ме е разочаровал! Кои са ми по-любими от други, но всичките са много добри.
Фифи  Heart Eyes spoko що така бе, душе ? Може ли да те болят сто неща едновременно  newsm78 Само зъбът ти стига, мен ако питаш ... Оправяй се, бързо, липсва ми твоето писане! Hug

# 725
Фенче  Hug не знам и аз кое ме боли най-много, ама се дрогирах с аналгини, аулини и т.н. и повече нема  да пия нищо  Peace

# 726
Инче  Hug те, едно лекарство, белким забравиш за болките  Mr. Green

# 727
# 728
Фенче,  Hug
Ами понякога отпосле виждам някои интригуващи ме детайли в даден сериал и се започва полудяването ми. Едра дужка ме подмята, че съм била като комп, "архивирам" дадено силно преживяване с някоя от любимите ми истории и се "отваряло" свободно място...
за нова любима история и сериал... newsm78 Joy

Аз много обичам петъците, любимия ми ден е петък и винаги ми са хубави, до нагласа ли е, не знам... newsm78
Днешният също ми беше готин, беше и последен работен за сега...пак съм в отпуск... Grinning

Днес Airra липсва... newsm78
То и други ги няма и се усеща...много липсата им също. Hug

# 729
  • Плевен / София
Инче, HugБързо да минава болежката....
Стигнах до 11 епизод на КСШ.....боже пази КС от "приятели", като Пьотр...... Praynig ooooh!

# 730
Марги  Heart Eyes разсмя ме, мила ! Блазя ти, че си отпуска ... аз имам още 9 дни  Laughing
Гости  Heart Eyes ма кога ги глътна бе жена  newsm78 Явно ти е харесал  Laughing

# 731
Гости  Hug

# 732
Инче, HugБързо да минава болежката....
Стигнах до 11 епизод на КСШ.....боже пази КС от "приятели", като Пьотр...... Praynig ooooh!

gostenka68, определено ти е харесал много щом го изгледа така бързо. Hug
Радвам се, наистина си струва сериала. newsm10

# 733
Той си струва, ама комшиите не го оцениха подобаващо ooooh! ooooh! ooooh! и  нямам идея защо  newsm78 Важното е, че навън се харесва!

# 734
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марги  Hug
Чшшшшшшшшшш, заминавай на д-р Зъбчо утре и не си прай майтапи с тоя мъдрец #Cussing out

Аз 2 месеца не мой се опрайм, че правих кат тебе...щом те боли и ухото, нещата са сериозни... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт