Север-Юг - тема 22

• 28 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Мими, според мен Фенчето има предвид Уесли Снайдър, който е близък близък приятел на Къванч, играе за Холандия в момента, иначе е играч на Галатасарай

# 136
Роминка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ти. Това не го знаех   Simple Smile

# 137
Здравейте!

Криси, Фенче, Ванче, Airra, Петя, Наде, allisas73, Диди, ValentinaP, Ромина, Ками, Мария, привет! Hug 

di...va, ValentinaP,  добре сте дошли в темата на СЮ! welcome

Уви и София е пострадала от природно бедстие. Rolling Eyes
Фенче, Ками, надявам се щетите да са малки, бързо да ги възстановите, важното е, че сте добре вие и близките ви. Hug

Диди, с нетърпение те чакаме в БГ.  Heart Eyes yes

От мен нещо като начало за днес... Joy Joy Joy
Скрит текст:
После нещо и за СЮ! Grinning

Приятна вечер в сряда, до по-късно! Hug

# 138
Брех какви коментари чета тук-там, ще изкарат Къванч алкохолик ooooh! и пръв скандалжия на Турция. #Crazy Ужас, хората просто нямат спирачки.
Ками, Hug Мими, Hug Марги, Hug Гости Hug мяркам те.
 Joy hahaha Joy

# 139
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Голям резил снощи за Бразилия....а бях за тях Embarassed
Надявам се деня Ви да е бил приятен, изпълнен с много усмивки....
Скрит текст:
ЗДРАВАТА И ПУКНАТАТА ДЕЛВИ!
Една жена имала две делви. С тях  си носела вода с кобилица на раменете си. На едната делва с течение на годините се появила пукнатина, а другата била здрава, като нова. Здравата делва винаги доставяла цялото количество вода, а тази с пукнатината по пътя от извора до къщата оставала наполовина.

Две години, жената доставяла по една делва и половина вода до вкъщи. И разбира се, здравата делва била безкрайно горда със своята цялост и здравина. Бедната, спукана делва била засрамена от своята непълноценност и се чувствала отчаяна, че можела да върши само наполовина това, което се очаквало от нея.

След тези две години на служба, спуканата делва казала на жената:

- Срамувам се от себе си, защото през пукнатината ми изтича половината вода, докато стигнеш до дома си.

Жената се усмихнала и отвърнала:

- А, видяла ли си, че има цветя от твоята страна на пътеката, благодарение на твоята пукнатина, защото аз засадих цветни семена, знаейки че ти ще ги поливаш всеки път, когато се връщаме от извора. През тези две години, аз берях тези красиви и уханни цветя и украсявах масата в къщи.

Всеки човек си има своята уникална пукнатина. Но, точно тези недостатъци и пукнатини, които имаме, правят живота ни заедно така интересен и възнаграден. Трябва да се научим да възприемаме всеки човек такъв, какъвто е и да търсим доброто в него.

# 140
# 141
Наде Hug, хубаво клипче, много съвпада с днешното ми настроение Sad
Гости Hug, аз не бях за никой, но наистина фиаското беше пълно  Mr. GreenАма днес моите любимци, Холандия трябва да бият Peace
Роминка Hug, сигурно е било голяма фиеста по твоя край Simple Smile
Привет и на другите дружки, които са се отбили в темата ни Hug Heart Eyes Hug
И нашата банкерка Мими  Hugда каже как е на стажа Simple Smile

# 142
Аирче, ми тя още продължава  Laughing Мъжът ми и колегите му даже не отидоха на работа  Mr. Green

# 143
  • Плевен / София
Айра, Роминче Hug
Роминка, деня, когато Германия ще играе финал, трябва да се обяви за неработен ден... Party hahaha
Днес съм за Аржентина....,за да играе Холандия финал с Германия... Praynig

# 144
Айра, Роминче Hug
Роминка, деня, когато Германия ще играе финал, трябва да се обяви за неработен ден... Party hahaha
Днес съм за Аржентина....,за да играе Холандия финал с Германия... Praynig

Абсолютно, неработен, те и без това ще си го направят  Laughing
Ми то Холандия трябва да победи, за да е на финал с Германия  newsm78

# 145
Здрастииии ! Как сте, мили дружки ?
Наде  Heart Eyes благодаря ти за Халил, Бехлюл, Кузей!Във всяка роля е истински! Пак простотии по адрес на Киво, а ? Ей, хорската злоба няма почивен ден  ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=BK-PMVTi4jU

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 21:28 от queen_fenka

# 146
А добър вечер душки  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кви ги вършите  newsm78
Аз ше викам за Аржентина  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
И нема шанс Германия да спечели, те са патентовани за 4-то място, сега някак си добутаха до 2ро (примемрно)  Mr. Green

# 147
А добър вечер душки  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кви ги вършите  newsm78
Аз ше викам за Аржентина  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
И нема шанс Германия да спечели, те са патентовани за 4-то място, сега някак си добутаха до 2ро (примемрно)  Mr. Green

blahblah blahblah fight

# 148
Роминесто ко ме млатиш по канчето ма душо, ше ми повредиш черепчето. Па и кво е тва посрещане, ква е тая агресия  ooooh!

# 149
Айрка Hug и на мен нещо като на теб не ми е ден, Rolling Eyes Инче, Hug Фенче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт