Север-Юг - тема 22

• 28 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
И на мен много ми аресва на първата снимка на Надето със зализаната коса smile3508

Инке, ти па изгледали го втория сезон ?Mr. Green
Ох висша мода бил Курт hahaha hahaha

# 586
Дааа ... много си го обичам в ролята на Кузей, много прилича на първото ми гадже, все за него се сещам, като гледам филма ...
Наде   Heart Eyes  нали ти казах, че няма значение ... нали е все Киво  Laughing
Инче  Heart Eyes а ти до къде стигна с КСШ ? Нали имаше проблем с нета, сигурно не си гледала ...
Айрче  Heart Eyes ми така си е - висша мода  Mr. Green я каква стойка само вади там, лелееее ... Особено в сериите от Русия е толкова величествен мммм ....

# 587
Ама Бехлюл каква физиономия направи като разбра, че чичката ще се жени за Бихтер  Joy Joy Joy Joy много се "обичаха" в началото двамата  Mr. Green

# 588
 Mr. Green

е много са му различни очите тук newsm78 по-кръгловати са

# 589
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Яле ме Party Party Party Party Party Party

Добре, че Фен Heart Eyes Hug Heart Eyes ме убеди...направо се засрамих...и нали не мой я понасям...та реко да се разпишем... Mr. Green
Ко обсъждаме, че нема да четем назад никогъш... Naughty

# 590
Скрит текст:
Дааа ... много си го обичам в ролята на Кузей, много прилича на първото ми гадже, все за него се сещам, като гледам филма ...
Наде   Heart Eyes  нали ти казах, че няма значение ... нали е все Киво  Laughing
Инче  Heart Eyes а ти до къде стигна с КСШ ? Нали имаше проблем с нета, сигурно не си гледала ...
Айрче  Heart Eyes ми така си е - висша мода  Mr. Green
я каква стойка само вади там, лелееее ... Особено в сериите от Русия е толкова величествен мммм ....
Ммммм, дааааа.

Фенче ясноооооо защо толкова си обичаш Кузю, то си имало предистория. Heart Eyes

# 591
Яле ме Party Party Party Party Party Party

Добре, че Фен Heart Eyes Hug Heart Eyes ме убеди...направо се засрамих...и нали не мой я понасям...та реко да се разпишем... Mr. Green
Ко обсъждаме, че нема да четем назад никогъш... Naughty

Зиз  love001

# 592
Зизунке  Heart Eyes Hug Heart Eyes
мноу те обичам, къз!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
обсъждаме Киво, кво друго  Mr. Green
Наде  Heart Eyes така е, Кузи ми е слабост  Laughing
Айрче  Heart Eyes е кво му е различното  newsm78 Все същите малки очета, едва се виждат  Joy Joy Joy Joy Joy

# 593
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зизуняяяяк! Мераба, сладурче! Ан тъй, Яла си при нас, да си се не понасяме, както ний си знайм..

# 594
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Зиз Hug радвам се, че ти е "минало".....
С риск да ме линчувате ЗП не е моя сериал.....ще си гледам отново сериите на СЮ, които все още не са излъчили....по-добре, отколкото Бихтер и Фердефс.....вярно ли ги написах newsm78
 Party Party Party

# 595
Фенчок Heart Eyes, по различна са, требват ти очили Mr. Green
охххх от къде го изкопа тоя  Joy Joy Joy

Гости Hug дай му шанс де,ама няма да ти хареса според мен Mr. Green

# 596
Айре язе СЮ го изгледах от-до около 100 пъти още преди да започна да пиша в темата, ма пак си го гледам  Mr. Green
Виж я ти Фена с кви гаджета движила  Laughing Laughing Laughing   Hug
Поради технически затруднения не съм гледала Кура и Шура, ама ше наваксам

# 597
Здравейте момичета,
Зиз Hug радвам се, че ти е "минало".....
С риск да ме линчувате ЗП не е моя сериал.....ще си гледам отново сериите на СЮ, които все още не са излъчили....по-добре, отколкото Бихтер и Фердефс.....вярно ли ги написах newsm78
 Party Party Party

Гости  Heart Eyes wavey е, много бързо се отказа  Joy Joy Joy Joy яла тук да си гледаме "грозното" Джемре  Mr. Green явно и на теб веднага ти е "харесала" Бихтерката и майка и  Joy Joy Joy от един дол дренки са и двете, а ?
Инче  Heart Eyes па яз от малечка съм си с вкус  Mr. Green
Айре  Heart Eyes мноу е готин, нали ?  Joy Joy Joy

# 598
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ФифО, щъ прасна Naughty Цела вечер ме дириш, а никъде не ме отбелезваш Crossing Arms

Гости Heart Eyes споко къз... ЗП не е и моя филм...не понасям ни Бихрер, ни Фирдефс, ни Бехлюл...а па за Нихал неам думи... ooooh! ooooh! ooooh!

# 599
  • Плевен / София
Фенче, дай линк  Praynigза Курт и Шура.....да видя там какво е положението...ЗП го отписах...

Общи условия

Активация на акаунт