Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява разноцветният лишей и как се лекува?
Какви са нормалните очаквания след хомеопатично лечение на разноцветен лишеи?
Какви са рисковете от прилагане на бадемово и лавандулово масло при разноцветен лишей?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява разноцветният лишей и как се лекува?
-
Какви са нормалните очаквания след хомеопатично лечение на разноцветен лишеи?
Ефектите от хомеопатичното лечение на разноцветен лишеи са индивидуални и зависят от реакцията на организма. Възможно е да се увеличи обривът преди да се подобри. Важно е обаче да се консултирате с хомеопат, който може да проследи процеса и да предостави подходяща информация за очакванията след лечението.
-
Какви са рисковете от прилагане на бадемово и лавандулово масло при разноцветен лишей?
-
Какви са най-добрите методи за лечение на увеличена трета сливица при дете?
-
Какви са рисковете от използването на хомеопатична козметика?
. Как се става преподавател без да си завършил собственото си обучение?
При това не съм длъжна да я минавам, тъй като мога да избера да не работя с Бахови есенции.

Аз не мога да се доверя на човек, на който съм пращала статии на лични и той след това ги качва в ютуб като авторски, а те моля ви се писани от известен хомеопат, но никъде името му не е цитирано. Толкоз за морала им. Никога не бих си доверила здравето на такъв човек или пък да седна да слушам лекции, като си спомням, че не се знаеха елементарни неща преди години, но към днешна дата, видиш ли, вече са със самочувствие да преподават. Без мен!