Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 039
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
galeta   bouquet  bouquet  bouquet
Ще отида да я тествам и ще реша кой от двата да купя.

# 541
Момичета, кой от всичките Ноа на Кашарел е най-силен/траен? Носила съм само Ноа, но съм душкала и Перлата, Дрийм,Фльр и също ми харесаха  Flutter

# 542
  • София
Момичета, кой от всичките Ноа на Кашарел е най-силен/траен? Носила съм само Ноа, но съм душкала и Перлата, Дрийм,Фльр и също ми харесаха  Flutter
Относително е, и много индивидуално. Пробвай на себе си, за да решиш. Между другото, Ноа Фльор не се намира много отдавна.

# 543
Относително е, и много индивидуално. Пробвай на себе си, за да решиш. Между другото, Ноа Фльор не се намира много отдавна.
Аз от много време не съм ги търсила/ мирисала и не знам дали не ми се е променил вкуса. Преди време Ноа беше адски траен при мен, затова исках като интензитет/натрапчивост кой е по-ярък, за да поръчам насляпо и да се самоизненадам  Laughing Blush

# 544
  • София
Според мен и трите нови версии на Ноа не могат да се сравняват с него по трайност и наситеност. Ако държиш на трайност и мощност, се насочи към нещо друго. Но ако си решила да пробваш съвременните версии точно на Ноа, аз лично препоръчвам Дрийм.

# 545
Според мен и трите нови версии на Ноа не могат да се сравняват с него по трайност и наситеност. Ако държиш на трайност и мощност, се насочи към нещо друго. Но ако си решила да пробваш съвременните версии точно на Ноа, аз лично препоръчвам Дрийм.
Днес беше парфюмен ден. Тук в града няма БЗ, тея дни ще отскоча до Стара Загора за по-обстойни прегледи. Тук има един магазин за ориг. парфюми и тествах любимите ми аромати. Оказа се, че доста се е изменил вкуса ми  Sad
P.R.- XS
Armani Code
Boss Orange
Bvlgari- Mon jasmin noir
Още няколко... Всичките ми изглеждаха скучни, тривиални,а си ги обичах.

# 546
Момичета тази седмица ще имам път до Sephora.
Знам, че повече от два най-много три аромата на ден не е препоръчително да се тестват? Така ли е?
Аз много лошо правя, защото искам от всичко да пробвам и само си вървя с листчетата и си пръскам и накрая се обърквам в миризмите. Лошото е, че като взема и милото с мене и той само бръчи нос и нищо не харесва  Grinning

# 547
  • някъде под слънцето...
Да попитам Лейди Венганс Екстриим, екстремно отмъстителна ли е?И дали е достатъчно хардуер за мен.?
благодаря предварително

# 548
Да попитам Лейди Венганс Екстриим, екстремно отмъстителна ли е?И дали е достатъчно хардуер за мен.?
благодаря предварително
Не е за теб,няма да я усетиш даже Joy Joy

# 549
Картие в София има ли откъде, понеже не съм мяркала, а ме интересуват едно-две неща?
То пак зависи какво на Картие,но аз от  enzo.bg поръчах доста тестери х1мл. и 3 от тях бяха на Картие.Разгледай там

# 550
  • някъде под слънцето...
благодаря предварително

Благодаря  bouquet
Толкова ли е лайт..Четох за някакво страховито пачули...

# 551
благодаря предварително

Благодаря  bouquet
Толкова ли е лайт..Четох за някакво страховито пачули...
За твоя вкус наистина е лайт Laughing

# 552
sl, зарежи я Екстремната, не е за теб. Има иначе страховито пачули наистина, за .....обикновените хора носещи Лайт Блу примерно.

# 553
Alethea, радвам се, че съм полезна, но по принцип на "сляпо" никога не препоръчвам купуване. За мен лично това са предпочитани свежаци за влаги.

Забравих да кажа, че пробвах най-после Frederic Malle Eau de Magnolia.  Магнолията е от любимите ми цветя в природата и затова съм критична към парфюми с тази доминираща нота. В ревютата четох, че е sparkling, едва ли не като шампанско. Щях да се радвам ако е толкова искрящ и sparkling, но за мен е доста mellow, дори flat. Магнолията е там, и е красива, но очаквах друг, по-вибриращ, по-динамичен ефект точно заради ревюта по блогове. Боя се, че е поредната магнолия, която няма да нося. Ще ми е приятно да го мириша от време на време. Много по-добър  е от предишните две нашумели магнолии.

Keiko Mecheri Bois Satin ме изненада приятно. Нищо оригинално, но пък е добра комбинация от подправки (моят любим сафрон) и меки, дървесни ноти. Цялостно се усеща мек и уютен, без отчетливи цветя за мен, без отчетлив велур, и е повече за хладно време. Прилича ми по нещо, особено настроение, на Perfumerie Generale Cadjmere.

# 554
sanyy, аз тествах бронзовата богиня като купувах друг парфюм и не ми направи чак такова впечатление. Ден-два след това ходих да тествам Lys Soleia и това, че си тръгнах от магазина с нея купена, май е достатъчно дали ми е харесала. Това е моето лично преживяване с тези двата. Определено иди да ги пробваш, за да може да прецениш при теб как ще е.  Peace

Pipi, определено не са имали основание да взимат онзи флакон. Явно някой не е действал много коректно и подозирам, че се е обзавел за чужда сметка с един парфюм. Ако е бил в нова опаковка с целофан, единствено е можело да я накарат да го извади от там и сложи в прозрачния плик. Или ако е надвишавала 1 л. общо течности да си избере какво да артиса.

Технически погледнато може да си прекараш 10 парфюма по 100 мл. в ръчен багаж (без никакви други течности/гелове) и никой нищо не може да ти каже, стига да са без кутии и в прозрачен плик. Както и преди писах, моите винаги пътуват така. Като знам как яко се тарашат куфарите (даже и опаковани), не рискувам да има нищо особено ценно по тях. Никога!

Общи условия

Активация на акаунт