Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 796
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
  • София
По темата S.T. Dupont - харесват им ароматите, както дамските, така и мъжките, макар да не притежавам нито един.
За въпросните 2 нови модела "So Dupont" -тествах ги в БЗ, като мъжкият за мен е по-доброто предложение. Бутилките и на двата парфюма са много красиви и пипнати, но за съжаление не предлагат нещо запомнящо се или впечатляващо...Дамският So Dupont ми се стори откровено посредствен, като други техни модели като 58 Avenue Montaigne или Passenger са много по-интересни и успешни като трайност и шлейф. Дори S.T. Dupont Intense Pour Femme EDP, който вече може да се намери доста изгодно, е далеч по-любопитен и качествен. Казвам го, защото скоро го подарих на майка ми...

Мъжкият So Dupont е мек, приятен и лесен за харесване, като подозирам, че за много от мъжете, парфюма ще е доста добър и вероятно е такъв...Но за мен и двата нови So Dupont са по-скоро маркетингов ход отколкото нещо ново и интересно. Споделям мненията на veka, maria_m.
Но същевременно не бих бил и прекалено критичен, защото е ясно, че с тези си 2 нови парфюма S.T. Dupont търсят по-скоро масовия и неориентиран вкус. За клиенти, които не се вълнуват от парфюми, тези две предложения, с наистина изящни шишета, определено ще са хубав избор.  Simple Smile

goddess - интересно прозвучаха думите ти за  Pierre Balmain Ambre Gris - сега ще го разгледам във fragrantica.com  Simple Smile Van Cleef & Arpels Precious Oud също звучи интересно...

# 751
Чета Simple Smile И при мен изкарва кокос,че и ванилия даже изкарва Нинфео мио  Peace
А О де мерве не извади и грам пипер на моята кожа !
За Пулс,подкрепям мнението на Мимс ! Хубав ,бюджетен парфюм ! При мен и трайност си имаше и доста наподобяваше Хипноуз.

# 752
  • София
О! 51 страница! Утре ще имаме нова тема Simple Smile

# 753
  • Бургас
Van Cleef & Arpels Precious Oud  Heart Eyes любов от първо подушване , напомня ми на YSL La Collection M7 Oud Absolu , който харесвам макар и да не го притежавам .
По описание харесах Extraordinary Roccobarocco for women заради неролито , харесвам го.  Обаче ако се взима ще е на сляпо Thinking
Да сте има ли опит с него? 

# 754
  • Germany
Чета Simple Smile И при мен изкарва кокос,че и ванилия даже изкарва Нинфео мио  Peace
А О де мерве не извади и грам пипер на моята кожа !

Вал,  Hug, явно имаме сходен тип кожи, защото и при мен изкарва много кокос и ванилия Нинфео. Говоря за лятно време. На мен обаче това не ми харесва. Предпочитам повече цитрусите и горчивите смокинови листа, не ща кокос Mr. Green. Затова не го нося лятото. Виж през зимата се развива точно така, както го обичам - тръпчиви лимони и зелени горчиви смокини.
Водата на чудесата при мен е хладни цитруси, ветивер, сурово дърво и креместа, мъхеста основа.

# 755
  • софия
Здравейте, миналия месец в един мол ми дадоха да помириша едни парфюм на Dolce & Gabbana Light Blue , казаха че бил летния вариант, стори ми се в същата опаковка но по светла капачка, знаете ли кой е парфюма че не ми излиза от ума.
 Hug

# 756
  • София
Тъй като вече преливаме, моля, задайте си въпросите в
Н О В А Т А   Т Е М А

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт