Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 793
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не мога да разбера проблемът какъв е - в чужбина си, но искаш да купиш парфюма от реален физически магазин в България ли? Или се чудиш дали да не го вземеш от чужбина, защото в България може да не е наличен?

# 721
  • някъде под слънцето...
Да речем примерно, че ми препоръчаха парфюма, но съм в държава, от която едно прозвънявате на бг магазините не би излязло толкова евтино. Съжалявам, че си позволих да задам толкова тривиален въпрос за наличност на един парфюм, който се оказа под достойнството на уважаваните парфюмни повелителки тук. Au revoir!
Явно имаш Интернет, има Скайп, Фейс, лични съобщения, пишеш на някоя приятелка тя проверява и ти  отговаря.Не е чак толкова сложно.
Получаваш инфо от извора, вместо да си го изкарваш на пишещите в темата.

# 722
  • София
Че после и да ми се сопка, че после и някой друг да ме хока. Брех, брех...

Тук никой никого не хока. Имаше питанка, получи отговор. Ако имаше официални представители на съответната фирма във форума, предполагам, с удоволствие биха се отзовали на въпросите ти, но ние сме потребители Simple Smile Съжалявам, че имаш подобно мнение за хората, към които се обръщаш с въпроси. Аз никога не бих препоръчала тук нещо, в което не съм абсолютно сигурна. От 7 години пазарувам от двата сайта, както и колегите ми /а ние сме около 300 човека, и всеки месец се правят поръчки с доста сериозни суми/. Peace!  Peace

# 723
Бижу, ако имах моментна възможност бих отишла и проверила на място. Не питам тук току-така. То е ясно, че не знаете предпочитанията за пазаруване на потребителите, но да се препоръчват сайтове, които са продавали ментета е меко казано несериозно.
Значи, ще намериш възможност да отидеш да си купиш парфюма, защото ти от "сайтове, които продават ментета не пазаруваш", а някой от нас да иде да провери дали го продават въпросния парфюм? И като си в друга държава какво ти помага инфото какво има в нашите БЗ или Дъглъс? Да речем, че на теб си ти е известно, но ние верно не гледаме на боб! Освен това аз не съм ти посочвала линкове от където можеш да поръчаш парфюм на Исей Мияке, макар че точно посечените линкове са на сайт, който не продава ментета. За него писах преди две страници, че достави на приятелка парфюм на Шанел директно с касова бележка и торбичка от бутик на Шанел.

Обаче нахалството на някои хора е безгранично, и колкото и да се стараем да сме учтиви, любезни, и да запазваме добрия тон в темата, понякога просто не ни се отдава, защото е прекалено!  Sick Като ми кажеш оревоар, ще си изпия парфюмите от притеснение че ти си отиваш. Ми много ти здраве пък newsm49 Нали знаеш детската приказка "Сърдитко Петко - празна му торбичката". Няма никой да плаче за теб. Бай-бай!

Извинявам се на останалите момичета за излишната дискусия. Hug

# 724
Аз пък се втрещявам когато някой ми каже, че тестерите са по-трайни и силни за да се зарибиш, пък после продукта нямал нищо общо.

Че една потребителка дори беше писала, че проверявала някакви сертификати и че действително било така... Rolling Eyes
Аз съм работила известно време в тази сфера и мога да кажа, че няма такова нещо.
Тестерите са от същите серии като парфюмите. Много често дори в пратките няма специално предназначени тестери и се отварят продукти, които да изпълняват ролята на тестери.
В никаква получена спесификация не съм видяла тестерите да имат по-различен състав от продуктите.
А, надали и някоя фирма ще си направи специална поточна линя за тестери и друга - за продукти.

# 725
Ами аз работя в сферата от пет години и съм се нагледала и наслушала на какво лу не, но това твърдение винаги ме изумява и то казано от млади, информирани и интелигентни хора.

# 726
Здравейте, търся нещо което е подобно на White flowers - Margaret Astor, парфюма отдавна не се произвежда, а аз не съм намирала нищо което да прилича на него , ако някой го знае и може да предложи близък аромат ще съм доволна  Grinning
Еееее, и аз го искам този White flowers, ама няма-и няма по-хубав от него.....Опитвам се да разбера дали някой е купил лиценза и дали не се произвежда под друго име, но за сега не намирам инфо...

# 727
Мария, много благодаря!

Бижу, ако имах моментна възможност бих отишла и проверила на място. Не питам тук току-така. То е ясно, че не знаете предпочитанията за пазаруване на потребителите, но да се препоръчват сайтове, които са продавали ментета е меко казано несериозно.
Препоръчаните сайтове, които специално на теб са ти написали момичетата, не продават ментета. Ти от личен опит ли си разбрала, че предлагат ментета или някой ти е разказвал легенди? Защото ако нямаш личен опит, не е добре да говориш наизуст. Останалото написано от теб изобщо не си струва коментара. Може би е най-добре да се съветваш с парфюмния гуру, който и досега те е напътствал и да не питаш хората тук, на които и без това нямаш доверие.

# 728
малко ме  е Embarassed с оглед на тона в темата Flutter Flutter Flutter
ам срам не срам-чета всичко, което пишете, но не съм активен коментатор, тъй като все още не съм толкоз на "ти" с магията на ароматите-но
бихте ли ми споделили, ако някой от Вас си е поръчвал от БГ сайт това:
Elie Saab-Le Parfume L'eau Couture- има го и в тези, от които принципно поръчвам-но ще се раздвам на мнение от 'потърпевш' #Crazy Joy Joy Joy

# 729
малко ме  е Embarassed с оглед на тона в темата Flutter Flutter Flutter
ам срам не срам-чета всичко, което пишете, но не съм активен коментатор, тъй като все още не съм толкоз на "ти" с магията на ароматите-но
бихте ли ми споделили, ако някой от Вас си е поръчвал от БГ сайт това:
Elie Saab-Le Parfume L'eau Couture- има го и в тези, от които принципно поръчвам-но ще се раздвам на мнение от 'потърпевш' #Crazy Joy Joy Joy

Въпросът ти е за тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=771795.0

Явно дори за "четящите всичко" тази тема оставя впечатлението, че тук се дискутират сайтове и поръчки. Колко тъжно.

Преди няколко дни осъществих един дълго замислян тест. Pierre Balmain - Ambre Gris. В темата е оприличаван на ароматизатора в Massimo Dutti. Аз също намирам сходство. Повечето мнения във франгрантика (където е посочен като дамски) го числят към унисекс парфюмите. За мен е антисекс. Не мога да си го представя нито на жена, нито на мъж, нито на човек всъщност. По-скоро за шкаф. И би ми бил любимият шкаф.  Heart Eyes

# 730
Здравейте, момичета!
Знам, че тука рядко се коментират такива ухания, но понеже в момента нямам възможност да ги тествам лично, се обръщам за помощ, ако някой ги познава. Та, кой от тези 2 аромата, е по-добрият избор, според вас:
http://www.fragrantica.com/perfume/Katy-Perry/Meow-13710.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Beyonce/Pulse-NYC-17224.html

# 731
  • Варна
А за мен Амбър гри е една тиха и много луксозна елегантност. Носила съм го и пак бих, ако го имах. Даже сега с по-голямо удоволствие, точно заради дискретността му, защото от известно време насам не ми доставя удоволствие да взривявам въздуха около себе си с отровно присъствени парфюми, каквито носех преди.

# 732
# 733

Представям си втория в такъв случай.  Shocked Laughing

# 734
Е, изборът е сведен до "между тези двата"... Хайде сега, не са Шанели или ниш, нали, защото тук обикновено това се смята за неотразимо. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт