Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 915
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
О де соар обожавам,  от Соар де лун получавам позиви за  Sick
Иначе аз като фен на тежката артилерия обожавам лятото в жегите Самсара например,  АПОМ, Орхидеята, и разни други убийци. Особено да ги смесвам ми е любимо  Crazy

# 616
  • Бургас
Здравейте!  Simple Smile Нахлувам, не знам доколко в правилната тема, но пък нали тук има експерти... Искам да си поръчам Chanel N°5 или Премиера,  http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/chanel-n-b5-edp-g-.php ,но тази цена нещо ме притеснява!? Да не се е заредил и този сайт с ментета, отдавна не съм поръчвала от там, последно ме разиграваха от гет.бг и не искаха да ми връщат пълната сума за едно спиртче претендиращо да е  Classique на Gaultier и оттогава не съм рискувала с български сайт, та да ме насочите   bouquet

# 617
Това е правилната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771795.0 но и там ще ти кажат Шанел да не поръчваш от сайт, макар че от този, за който питаш, доставиха Шанел на приятелка с торбичка и касова бележка от бутик на Шанел.

# 618
  • Бургас
Мерси, Бижу   bouquet винаги отзивчива!
Ще се почудя и аз още малко...

# 619
 Praynigразбира се - първо се допитвам до Вас:
това ме грабна:
http://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/L-Eau-Couture-22537.html
нещо трайността май бе малка-около 2-3 часа при мен-дали принципно е така-все пак е ЕДТ
или аз си внушавам-много многооо ми ареса Whistling Whistling Whistling

# 620
  • Стара Загора
Аз хич не съм специалист, но да си изкажа лаишкото мнение. Имам L'Eau Couture Elie Saab и много си го харесвам и на мен ми е прилично траен. Но това може и да е субективно усещане, защото например Narciso Rodriguez for her EDT, за който повечето казват, че им е доста траен, за мен- не е. В случая L'Eau Couture Elie Saab го усещам повече и по-дълго от NR.

# 621
Цитат
О де соар обожавам,  от Соар де лун получавам позиви за  Sick
Точно bowuu,този мед ,който са сложили в Соар де лун в съчетание с шипровите нотки ,при мен е нещо непоносимо.

За Хабанита на сляпо ,мога само да кажа ,че е много смела посъпка Laughing.Дано се харесате.
Иначе Бялата Хабанита ,няма нищо общо с Черната.Бях го пробвала преди време и не мога да си го спомня много добре Thinking  ,някакви шоколади избиха сякаш,гледам има пачули ,бензоин.Определено  обаче,по-става да се поръча на сляпо.

# 622
Ох, ох... Днес ги пробвах двата, О дьо Соар и Соар дьо Лун... Единият на едната ръка, другият на другата. И изкарвам личното си тотално "непарфюманско" мнение. Първите 30-40 минути при О дьо Соар усещах яко мъх и мускус, което не ми е толкова по вкуса, а при Соар дьо Лун усещах цветя и сладост, но по един много готин и приятен начин. Само дето три часа по-късно, нещата стоят доста различно. Първият се превърна в нещо невероятно, вече не е задушлив, а е един прекрасен аромат на свежест и елегантност. А вторият започна да става по-тежък и "лепкав". И все пак и двата ми харесват много, макар по-малко в един етап, отколкото в друг. И сега съм в чуденка. Мириша си ту лявата, ту дясната ръка. Сигурно отстрани изглежда доста смешно. Накрая ще взема и двата... УФ!

# 623
И аз да попитам за отзиви   Rolling Eyes

В описанието описват :бергамот, малина, касис,фрезия, момина сълза, роза,пачули, амбрет
Проверих в магазините около мен и никъде го няма.Затова ще чакам ако някоя от вас има какво да сподели  Hug

# 624
  • София
Представете си офис с 4 жени ,едната стабилно полята с  Eau des Soir ,втората с Angel на Тиери М.,третата с Хабанитите на Мол. четвъртата освен да напусне друг вариант няма.Ха ха ха
Сега си представи, че аз съм четвъртата и съм с Инсоленс едт  Whistling Който иска, да напуска  Mr. Green

# 625
  • някъде под слънцето...
Eau des Soir имам  и споерд мен това е парфюм за по специални вечери,освен ако не работиш "графиня".Ако си фен на аромата Eau de Sisley2 ще свърши същата работа,но по меко и ежедневно.Представете си офис с 4 жени ,едната стабилно полята с  Eau des Soir ,втората с Angel на Тиери М.,третата с Хабанитите на Мол. четвъртата освен да напусне друг вариант няма.Ха ха ха
Не работя графиня, Тук няма такава длъжност и от как коронясаха принцесата, замразиха и тази възможност докато порасне престолонаследничката.
Ходя на работа О дьо Соар, който за моите възприятия е доста далеч от атомна бомба, и с Хабанита, Ангел нямам, но пък имам доста други парфюми за масово поразяване.В общи линии гледам да не прекалявам с дозата, но специално О дьо Соар при по пестеливо пръскане е направо дискртен.
Няма оплаквания, дори за тези години шефа ми претърпя метаморфоза от пълно нехаресване на Палма Писано стана неин върл фен.Също така се влюби в Ароматикса.А на Митсуко и Синия час изпитва върховна наслада.

.

# 626

Не работя графиня, Тук няма такава длъжност и от как коронясаха принцесата, замразиха и тази възможност докато порасне престолонаследничката.
Ходя на работа О дьо Соар, който за моите възприятия е доста далеч от атомна бомба, и с Хабанита, Ангел нямам, но пък имам доста други парфюми за масово поразяване.В общи линии гледам да не прекалявам с дозата, но специално О дьо Соар при по пестеливо пръскане е направо дискртен.
Няма оплаквания, дори за тези години шефа ми претърпя метаморфоза от пълно нехаресване на Палма Писано стана неин върл фен.Също така се влюби в Ароматикса.А на Митсуко и Синия час изпитва върховна наслада.

.
[/quote]Мен ако питаш теб е  харесал шефа.Другото е стремеж да ти угоди.

# 627
  • някъде под слънцето...
Мен ако питаш теб е  харесал шефа.Другото е стремеж да ти угоди.
Не бих казала.
непрекъснато получавам комплименти за парфюмите, и доста хора искат да знаят кои са.Бях писала преди време, че на един досадниk му казах, че парфюма ми е Коктейл Милотов,и той попита на коя марка е.Дори много хора са ме питали кой е парфюма ми и от къде  точно е купен, за да вземат за половинките си.
Между разговорите за различни парфюми мой познат писател ми развиваше теорията, че възприема жените според аромата, и си призна, че даден аромат може да му влезе до такава степен, че да се остави да бъде манипулиран от жената, която го използва.Е на него фантазията му е малко развинтена, но е нормално за професията му.Замислих се далинаисрина възприятията ни са склонни да ни подчинят на даден аромат.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 18:56 от sl

# 628
Мен ако питаш теб е  харесал шефа.Другото е стремеж да ти угоди.
Не бих казала.
непрекъснато получавам комплименти за парфюмите, и доста хора искат да знаят кои са.Бях писала преди време, че на един досадниk му казах, че парфюма ми е Коктейл Милотов,и той попита на коя марка е.Дори много хора са ме питали кой е парфюма ми и от къде  точно е купен, за да вземат за половинките си.
За жените ,да съгласнасъм,но мъже да се интересуват от дамски парфюм...,работата е друга. Начин да стигнат до теб е ,гарантирам ти.

# 629
Здравйте момичета, имам нужда от помощ, мирис на спирт в началото при пръсване с парфюм значи ли че е менте?  Купих си gucci eau de parfum ii изостанала последна бройка в драка и на блотер миризмата е ок, траен е, на кожа също е наред но при пръсване на ръка ме лъхна на спирт за секунда и се зачудих ...

Общи условия

Активация на акаунт