Паррвенющината в България

• 26 943
  • 495
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

Ей т'ва е.Подобна картинка описах малко по-назад.

# 391
 Само не разбрах защо псевдо природо защитниците са толкова войнствени в темата, а с двойните мерки мерят, обущенца може това е ок хуманно, щото няма как по-качествени да си намеря, дето се вика мъчно ми е, но пък са евтинки..... лицемерки, говорителки.

# 392
Разчитам на високата си схватливост и интуиция Wink , за да си преведа последния пост Simple Smile
Статите забавни. Grinning

# 393
Ама какви фенове на Филип Плейн бе? Божеее,фенове на Димитровградския пазар по-точно! Та хората с пари дето могат да си купят оригинали на въпросния баш па него ще изберат!Да да...
Е това е за мен баш парвенющина-да носиш с гордост нескопосани имитации на някой си моден гуру!

Абе хората с пари, не са задължително с вкус Mr. Green .

# 394
Виж ся Слънце/Луна вкъщи изпихме пиьеньето и нема ми говориш тая вечер за Евгения Банова-ТЦ  Naughty

# 395
Те много хубаво са описали една особена картинка от ежедневието, но като стигнах до момента с "...когато е облякан..." загубих интерес...  Mr. Green Sick

# 396
Демонстрират ли безвкусица и липса на стил според вас новобогаташите в България?

Да, но България не е люлката на парвенющината.
По Дискавъри дават редовно филмчета за най-богатите хора и съм гледала няколко за руските новобогаташи. Просто няма как да си роден/расъл в някоя комунална квартира и маслините да ги е носил Дед Мороз в продължение на дълги, студени и гладни години,  и да правиш нещо различно от кич, дори след няколко милиарда. Но хайде, да кажем това са психически отклонения, все пак колко от нас познават милиардер, за да има значение извън анекдота

На нивото на форума е пълно с парвенюта. Дори нямат нужда от пари, все пак са анонимни /уж/ и с кеф влизат в ролята например на 'клиенти'. Любимите ми теми са това.

# 397
Демонстрират ли безвкусица и липса на стил според вас новобогаташите в България?

Да, но България не е люлката на парвенющината.
По Дискавъри дават редовно филмчета за най-богатите хора и съм гледала няколко за руските новобогаташи. Просто няма как да си роден/расъл в някоя комунална квартира и маслините да ги е носил Дед Мороз в продължение на дълги, студени и гладни години,  и да правиш нещо различно от кич, дори след няколко милиарда. Но хайде, да кажем това са психически отклонения.
На нивото на форума е пълно с парвенюта. Дори нямат нужда от пари, все пак са анонимни /уж/ и с кеф влизат в ролята.

Ако е за "руските богаташи в Лондон" , и аз го гледах . Даваха само такива от много бедни , оженили се по сметка и те как живеят, което според мен не може да е критерий . За много богатите наистина , не ги показаха , само говореха за клиенти на рускиня които има фирма да им изпълнява поръчки разни екстравагантни .

# 398
Така е, руснаците, и особено рускините дори в това са номер едно и нямат стигане. Все предимно в неприятни категории са първи обаче.

# 399
Не, говоря за филмчета за супер богати хора, техните имения и лайфстайл за милиарди.
Хора, които стоят на дивани от злато и подобни тъпизми, лишени от всякакъв смисъл

# 400
Така е, руснаците, и особено рускините дори в това са номер едно и нямат стигане. Все предимно в неприятни категории са първи обаче.

Аз пък мисля, че това са клишета от миналото, макар и близко. Вече се държат доста по-адекватно руснаците.

# 401
Не, говоря за филмчета за супер богати хора, техните имения и лайфстайл за милиарди.
Хора, които стоят на дивани от злато и подобни тъпизми, лишени от всякакъв смисъл

Аз съм гледала подобно предаване за американци , които правят басейн със златни плочки и диаманти и рубини . Това беше част от лукса . Защо руснаците са ви трън в очите не разбрах .

# 402
Неприятни са ми впечатленията от руснаците като цяло. Рускините са пословични в целия свят, знае се с какво и е не 100, ами 100000% процента вярно + нагли, нахални, безцеремонни, хитри, коварни, изключително материалистични и прагматични. Другата причина да не ме кефят е, че много обичат кожи, да се кичат с кожени работи, палта и т.н.. И с лова нямат проблем, даже цяла телевизия имат, посветена на това.

# 403
Неприятни са ми впечатленията от руснаците като цяло. Рускините са пословични в целия свят, знае се с какво и е не 100, ами 100000% процента вярно + нагли, нахални, безцеремонни, хитри, коварни, изключително материалистични и прагматични. Другата причина да не ме кефят е, че много обичат кожи, да се кичат с кожени работи, палта и т.н.. И с лова нямат проблем, даже цяла телевизия имат, посветена на това.

Не съди за хората по това което казват другите за него , а от лични впечатления. Лично колкото рускини и руснаци познавам , аз ги харесвам  Wink То българите защото много ни харесват чужденците , англичаните чак законодателството си променят. Аз ги харесвам !

# 404

Не съди за хората по това което казват другите за него , а от лични впечатления. Лично колкото рускини и руснаци познавам , аз ги харесвам  Wink То българите защото много ни харесват чужденците , англичаните чак законодателството си променят. Аз ги харесвам !

Именно по лични впечатления съдя - на база на това, което съм видяла с очите си. Плюс, че майка ми е живяла години в Русия което значи още информация от съвсем достоверен източник. Както и да е, не ме вълнуват реално, за да се задълбочавам в размисли и страсти по този въпрос, но не са ми симпатични и предпочитам да ги избягвам.

Общи условия

Активация на акаунт