Паррвенющината в България

• 26 953
  • 495
  •   1
Отговори
# 375
Пишеш някакви всеизвестни истини и мислиш, че си много важна. В момента, Аква, ти според мен се държиш като парвеню. Нищо лично, просто искам да съм по темата.
Колко да са всеизвестни като се има предвид твоите примери и това как масово се разсъждава по въпроса? Значи са парвенюта и всички хора, които ги е грижа, които говорят по въпроса, които участват в такива инициативи, защото и те говорят и показват неща, които уж се знаят, но удобно се неглижират и избутват?!
Къде по-непървенюшко и важно е да се говори за дрешки и парцалки, естествено!
Нямам намерение повече да споря с теб.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 19:09 от AQUА

# 376
Да спорим за какво? Засилила си се да пишеш твоите си работи и виждаш ненаписани неща във всеки постинг. Simple Smile Аз дори не стигнах до това да напиша част от моята позиция, няма и смисъл- нали владееш телепатия. Както и да е, темата е за друго. В крайна сметка, всички сме в мир със себе си и собствения избор.

# 377
За всичките тези неща предполагам се сещаш и сама.

Ти нещо караш ли ми се? Simple Smile
Не си открила топлата вода, време е да посмалиш малко.

а не, само те шибна през ръчиките, според мен е гладна и за това е такава кисела.

# 378
Пресен  парвенюшки пример от преди час.
Пием си кафе на маса на улицата на известно столично заведение, което на кьоше.
Пристига субект в бял мерцедес и безапелационно паркира почти по средата на кьошето.
Докато паркираше се виждаше само рошава глава, захапала цигара в уста, докато паркира.
После субектът слезе.. #Crazy
Нещо като "Влади Въргала" като обща визия..
И с  безумна походка влезе в заведението.
 #2gunfire

Честно, хич не ми пука кой как изглежда, дори цигарата щях да я  пропусна..ама начинът на пракиране... newsm78 .. освен парвенющина (и простащина) нищо друго не ми говореше..Wink)

# 379
Аз в друга тема писах, че СЗО е приела вегетарианството  като психично отклонение. Естествено ми се нахвърлиха, ама все повече си мисля, че има основание.

# 380
Да обърна темата към дизайнера, който обсъждахте. Ще ме извиняват феновете на Филип Плейн, но такъв кич и липса на талант, наскоро не бях виждала. Това е вече мода за парвенюта Laughing .

# 381
Philipp Plein има хубави ботуши, някои от които са си доста груби и ми допадат.
Но има и доста кичозни и крещящи неща, явно затова и нашенските кифлоци залитат по него.

# 382
Ама какви фенове на Филип Плейн бе? Божеее,фенове на Димитровградския пазар по-точно! Та хората с пари дето могат да си купят оригинали на въпросния баш па него ще изберат!Да да...
Е това е за мен баш парвенющина-да носиш с гордост нескопосани имитации на някой си моден гуру!

# 383
  • Пловдив
Филип Плейн сигурно има фенове, за да прави колекции, още повече щом колекциите му се имитират усилено в Китай.Сигурно му се продават моделите, едва ли се издържа от оборота на Димитровградския пазар. Не съм видяла китайско менте на Жени Живкова например.Но китайски ментета с огромни златни надписи, налепени с камъчета съм виждала и Манго даже.

# 384
Само да вметна, че вегетарианците имат психичен проблем Simple Smile  не според СЗО, а според ССФ. Wink
Както каза Аква, по отношение на месодобиването и добиването на кожи ''живеем в реален филм на ужасите''. Некои хора немат проблем с тва, ''душевният им мир'' не е никак накърнен. Както каза друга съфорумка в друга тема ' всеки има свещеното право да защитава грозни каузи''.
Има разследващи журналисти под прикритие, които снимат как се добива месото и кожите. На филмите си те са с маски, очила, сещате се що.
Не се препоръчва на такива, чойто душевен мир се нарушава от жестокостта към животните.

Скрит текст:
Свинята майка се държи в клетка метър на метър, новородените прасенца се взимат веднага и преди да са сукали даже се пускат на поточна лента като фабрични детайли. Там се изтръгват тестисите им-ръчно и без упойка!

Бъдещият свят ще е свят без жестокост.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 12:01 от Бъмбълби

# 385
  • Пловдив
Харесвам документални филми за животни, гледам много често Nat Geo Wild i Animal Planet.Та гледала съм как глутница хиени изядоха живо слонче бебе.Късаха парчета месо от слончето, докато то правеше отчаяни опити да избяга.Жестоко, кръвожадно и отвратително.Но хиените го изядоха.Не си окачиха бивните като трофей.Гледах и друго - как в Африка правят огромни ферми за лъвове, как си плащаш много пари и ти пускат лъв, за да можеш да го застреляш.Няма да го изядеш, просто ще го застреляш и ще се снимаш гордо позирайки до огромното убито животно, защото си платил, за да се почувстваш по-велик и по-силен от лъва.Преценете сами.

# 386
Ваня 7 , това с хиените и слончета и аз съм го гледала , както и за лъвовете. За хиените не знам , били много лакоми и която превари , за това нямат време да го убиват ,  а го ядат направо но бързо , за сметка на лъвовете които го убиват 30 минути. Но лъва е нежен хищник и вълците май-не убиват много безболезнено . За мен няма нормален човек да не извърне глава то такава гледка , тогава човека хищник ли е ?Не че няма хора и кадри където да докажат , че могат да ядат труп ,не го правят с зъби , че и живи  Sick Ние казваме 2 те 200.

# 387
Може ли да спрете със спама вече, а? Благодаря предварително.

# 388
# 389

Филма който не го е гледал , силно препоръчвам : "Властта на глупаците ": http://www.imdb.com/title/tt0387808/

Общи условия

Активация на акаунт