Паррвенющината в България

• 26 956
  • 495
  •   1
Отговори
# 360
И аз не знаех за дрането на живо, но и да знам няма начин да нося обувки или яке от изкуствена кожа. Такъв е животът и винаги е бил такъв.

Откакто се появиха всякакви защитници на животни, стана доста по-интересен.

Особено тези, които смятат, че животът на много хора е безсмислен. Ами да станем канибали!

# 361
Няма да се ядем само по форумите, я.

# 362
Че какво му е на месото бе? Нащо си е чисто,смески не даваме,ядат си отпадъци от градината и зърно.Ама виж риба не купувам,кой знай де я гледат и с какво я хранят... и изобщо как я мислят тези хора с тез боклуци в храната ?

# 363
крокодили и алгатори се отглеждат във ферми също.

Че какво му е на месото бе? Нащо си е чисто,смески не даваме,ядат си отпадъци от градината и зърно.Ама виж риба не купувам,кой знай де я гледат и с какво я хранят... и изобщо как я мислят тези хора с тез боклуци в храната ?

за ГМО-то нещо да кажеш?

# 364
И тук мога да поспоря , че от как свят светува човек носи кожа и яде месо , защото без нож да го убие и одере няма как да стане просто , пък било ножа и от камък или кост да е . Също преди човека си е носил своята козина . Много и спортисти правят кампании против кожи Инк нот минк на английски , мастило не норка .

Смея да твърдя , че имам якета и обувки от изкуствена кожа, не говоря за китайски , много по-здрави и качествени от кожени . Да не говорим токсините с които се обработват кожите  , които вредят и на околната среда и хората които работят в фабриките , които не случайно са в страни като Китай . В Европа са забранени .

# 365
Кат ми порастне още един чифт цици на гърба ще пиша  Peace ,дано поне са по-големи от тези отпред  Flutter

# 366
Кат ми порастне още един чифт цици на гърба ще пиша  Peace ,дано поне са по-големи от тези отпред  Flutter
е то бива парвенющина но твойте е Laughing.....идеално е за фолк дива, никога с гръб към публиката, то без това циците са им най-важни.
много фолк диви се изживяват като потомствени аристократи, в замъци се настаниха, златни мебели си внесоха някой даже и стени си изографисаха......

# 367
adelinda newsm10  bouquet

Като изключим може би обувките (защото аз качествени и удобни обувки от изкуствена кожа така и не намерих, въпреки, че търсих упорито, а преди време се измъчих точно с едни боклуци изкуственяци), останалите неща съвсем спокойно могат да не бъдат кожени, ако иска човек. Нито без кожено яке или палто ще умреш от студ, нито ще си по-малко хубав, ако не си нахлузил шапката от убита лисица, нито ще имаш проблем, ако чанти, портмонета, колани са от изкуствена кожа или платняни....
Всичко е до въпрос на желание в случая.
И много се радвам, че има точно такива кампании, каквито правят PETA и други такива организации. Много е важно и това, че все повече известни личности прокламират не носенето на кожи, вегетарианството, състраданието, един по-съзнателен и смислен живот, а не просто сляпа консумация и непрестанно угаждане на физическите, телесни потребности.
Точно такива хора, примери за подражание в целия свят, каквито са много от холивудските актьори вегани и вегетарианци, имат реално много по-голяма сила да влияят на хората и да ги карат да се замислят.

За рибата се спомена - ами рибата, извадена на суша, умира задушавайки се точно, както човек би умрял, когато се дави. Не смятам, че рибата е за ядене.

# 368
Да не говорим токсините с които се обработват кожите  , които вредят и на околната среда и хората които работят в фабриките , които не случайно са в страни като Китай . В Европа са забранени .

А производството на изкуствена кожа и разлагането й е балсам за природата.

# 369
Гледайте до каква дискусия стигнахме заради един чифт обувки на Евгени Минчев.

Бях на десетина години, когато имах удоволствието да наблюдавам хранене на змии в зоопарка. Дадоха им умрели бели пухкави зайчета. Но сигурно са умрели от естествена смърт, знае ли човек..

# 370
При дрането на живо, кожата се запазва най-добре след обработката. Или поне нещо подбно съм чела.
Жално ми стана за животинките от клипчето.
Мъчно ми става и при вида на всякакви други жестокости към животни.

Но приемам месото за храна и някои изделия от кожа за необходимост, признавам.

# 371

Бях на десетина години, когато имах удоволствието да наблюдавам хранене на змии в зоопарка. Дадоха им умрели бели пухкави зайчета. Но сигурно са умрели от естествена смърт, знае ли човек..

Змията е хищник, тя с това се храни.
Човекът е всеяден и се предполага разумно същество, а именно, че му е даден разума, за да има осъзнато право на избор какво да прави.
Зоопаркът е насилствено, принудително отделяне на животните от естествената им среда и затварянето им в клетки-затвори. Нещо, което не съществува в природата, а е изкуствено създадено от в случая криворазбраното чувство за забавление на човека.
За всичките тези неща предполагам се сещаш и сама.

# 372

Ти нещо караш ли ми се? Simple Smile
Не си открила топлата вода, време е да посмалиш малко.

# 373

Ти нещо караш ли ми се? Simple Smile
Не си открила топлата вода, време е да посмалиш малко.
Казвам, че би трябвало да се сещаш и сама. Ако пък не правиш разликата с този пример, който си дала, толкова по-зле за теб.

# 374
Пишеш някакви всеизвестни истини и мислиш, че си много важна. В момента, Аква, ти според мен се държиш като парвеню. Нищо лично, просто искам да съм по темата.

Общи условия

Активация на акаунт