Паррвенющината в България

• 26 921
  • 495
  •   1
Отговори
# 435
Заедно с добро възпитание и грамотност  Wink. Руските класици в оригинал са бонус. Фръц  Sunglasses.

и съвсем по парвенюшки се държите все едно сте роднини с Романови или Елизабет Втора ,
 за руските класици ми е ясно - комунистическата закалка си личи ...

# 436
  • Пловдив
Заедно с добро възпитание и грамотност  Wink. Руските класици в оригинал са бонус. Фръц  Sunglasses.

и съвсем по парвенюшки се държите все едно сте роднини с Романови или Елизабет Втора ,
 за руските класици ми е ясно - комунистическата закалка си личи ...

А как трябва да се държим не по парвенюшки и да сме демократични - може би да плюем по руснаците /само защото са комунистическа закалка/ и да псуваме по американски с Мак Доналд'с в ръка.Може би тогава ще сме гот по либерално?В поплюването, както вече писах май най ни бива.

# 437
както искаш си се дръж , на мен не ми пречи , съвети не давам ,
само констатирам
как айви и още две-три се държат все едно не са оттук и нямат нищо общо с ''българина'' ,
ами от са Уиндзор или Романови , пък те досега са мили чиниите и чакат новите промоции в Лидл-а ...хаха

# 438
както искаш си се дръж , на мен не ми пречи , съвети не давам ,
само констатирам
как айви и още две-три се държат все едно не са оттук и нямат нищо общо с ''българина'' ,
ами от са Уиндзор или Романови , пък те досега са мили чиниите и чакат новите промоции в Лидл-а ...хаха
Казах- фръц Sunglasses. И толкова. Щом боите/цветовете се намесиха, аз се оттеглям, оставям територията на комунисти и антитакива.
Не разбирам все пак защо асоицирате руснаци с комунисти в 2014 година. И не пазарувам от Лидл, че все още си нямаме в село. Но обещавам ако открият, да се напъна да уцеля някоя промоция, та да не го давам съвсем а-ла Романова.

# 439
Много класно и над нещата е да се подиграваш и коментираш някого за това от къде пазарува.  Flutter

# 440
Тази тема прекрасно олицетворява парвенющината в България.

# 441
Не разбирам все пак защо асоицирате руснаци с комунисти в 2014 година.

безпогрешно разпознавам комунистически чада , в чиято глава в набита безкрайната любов към Русия , която е по-силна от всичко , както пее певицата и те с някакво настървение и удоволствие обиждат своята държава ( и себе си )  , само и само да няма и думичка против Мама Раша , все едно ти не са оттук , отнякъде другаде са , някак си се чувстват роднина на Романови ...

Много класно и над нещата е да се подиграваш и коментираш някого за това от къде пазарува.  Flutter

класа нямам и въобще не ме интересува кой какво и откъде пазарува ,
все пак вие се интересувате от това и доста страници сте навъртели ...

# 442
Не е нужно чак да се интересуваш от нещо, за да го коментираш или нищиш.
Просто тема на разговор.
Теми много, хора много, интереси много и парвенюта много.  Mr. Green

# 443
Айде сега обичаме мама Раша , че сме комунистчета . На мама Раша са и умирали децата по нашите земи ,давали са си кръвта за България , пък било и с завоевателна цел ,а и после са ни имали 45 години .
Хамериканците ли да обичам , които не знаят къде е България , а думата "България" я използват като искат да кажат : "незнайно къде ". Също ни имат за примитивни .
Руснаците нас ни обичат , интелигентна нация са , рускините в цял свят ги харесват , само тука ние сме по-по-най-разбираш ли  Flutter Курви били , не знам какви били , щото публичните домове в чужбина са пълни с американки и французойки  Thinking И тука след сватба си "полягвате"  Mr. Green Това като вицовете за блондинките , които ги пишели брюнетките в дългите самотни нощи.  Wink

Руснаците нас ни обичат  и аз ги обичам . Обичам и мама Раша , защото са велик и страдал народ . Не харесвам Путин и това, което прави с Украйна в момента , но не асоциирам руснака с политиците им , както не асоциирам себе си с Бойко Борисов или Станишев   bouquet

Факт ,че тук идват богати руснаци и бедни германци . Нормално като имат пари руснаците да имат претенции , или защото са руснаци трябва да си траят . Оставят пари , бакшиш , от какво сте недоволни .

# 444
  • Пловдив
Тук не са богатите руснаци. А бедните, както и да изглежда при нашия стандарт. И са отчайващо невъзпитани и с манталитет на завоеватели и колонизатори. Агресивни простаци.

# 445
Най =бедните си седят в Русия . Тук идва този клас , който ходи и в Испания и в Гърция и в България не им харесва  Whistling Мизерно им  е и зси тръгват недоволни , а цените са високи . Повярвай ми , американците имат много повече претенции , французите ако ти дойдат ще видиш какво е неприятни клиенти , ама тук в бг. на това което предлагаме , само ще ги чакаме такива клиенти и няма да дойдат.

# 446
  • Пловдив
Аз не съм хотелиер. Говоря като летовник на плажа. В Приморско има французи и на плажа на ММЦ бяха много преди две години. От моята гледна точка французите бяха много по-възпитани и приятни за съседи по плаж от колкото таз годишните ми наблюдения от място с много руснаци.

# 447
Точно така. Руснаците ни обичат и въобще всички, които имат акъл в главата, обичат България.
Другите са идиоти, които ние не обичаме!
 Flutter

# 448
Социално слаби французи и "имаше ", не значи че са много . Има много германци , идват на пакет за без пари по техния стандарт. Богатите туристи ходят по далеч по-екзотични дестинации . Отраснала съм във Варна , работила съм в Гърция в туризма и мисля , че впечатления ми са добри , макар и не кой знае какви .Поне имам база за сравнение  Peace Тъкмо щях да попитам в Пловдив къде ги видя тези туристи , но реших , че си работила на морето и то там знаеш , къде да е .

# 449
  • Пловдив
Като почиваща на море имам доста по-лоши впечатления от германци, отколкото от руснаци.Но нима ние не сме на моменти шумни или правим все невероятно впечатление? Това лято като влизахме в морето със съпруга и сина, който е на 6, се пръскахме тримата с вода, малкия се смееше, чак се задави от смях, аз се разпищях, защото съпруга ме вдигна и ме изпльоска с все сила.До нас две лели, на видима възраст около 50 бяха влезнали със слънчевите очила и шапките, естествено ние ги изпръскахме.Те видимо и шумно се възмутиха от "невъзпитаните" нас.Така, че въпрос на мнение.И до нас е имало шумни и весели компании млади хора, но аз им се кефя, не ми пречат.Но когато германец /на плажа със съпругата и двете си деца/ реши са се преоблече и се наведе по без гащи на една педя от лицето ми, еми дойде ми повечко.

Общи условия

Активация на акаунт