Паррвенющината в България

• 26 936
  • 495
  •   1
Отговори
# 420
Харесвам мненията на AQUA!   bouquet
Точно това са рускините.
И това е мнението на хората от цивилизования свят за нас, а ние май ще си останем само с националните напъни и парвенющина.  Mr. Green

# 421
Харесвам мненията на AQUA!   bouquet
Точно това са рускините.
И това е мнението на хората от цивилизования свят за нас, а ние май ще си останем само с националните напъни и парвенющина.  Mr. Green
И аз почти винаги съм съгласна с твоите и с удоволствие те чета Simple Smile  bouquet
Иначе, само Америка май не е с такива солидно изградени лоши впечатления от българите, защото там има всякакви емигранти така или иначе. Затова и за някоя българска е много по-лесно са се омъжи за американец и да отиде в бленуваната Америка по полов път, докато бая зор ще види да хване западноевропеец.
Пък европейка /от цивилизованата Европа/ да се вземе с българин - абсурд! Там пък вече по много критерии е абсурд. Само рускините от европейките ги искат българите Laughing но основно да се измъкнат от още по-голямата си дупка, в която живеят там. Не от много хубаво ще искат да се женят за българи и да живеят в Бг.

# 422
... да отиде в бленуваната Америка по полов път ...

Това много ми хареса като израз!  Joy

# 423
... да отиде в бленуваната Америка по полов път ...

Ами като се огледам и направя една равносметка разни познати и не толкова познати по каква линия са в Америка - е, само една е защото е добър професионалист и ценен кадър в работата си, всички останали са чрез омъжване за американец.

# 424
Не споря, просто се въздържам от генерални обобщения, понеже в повечето случаи са погрешни.
Държа да подчертая, че не коментираме мненията на Аква /които и аз често харесвам/ по принцип, а това конкретно мнение на Аква, за което вече споделих, че най-малкото не е поднесено в приемлива стилистика. Което по никакъв начин не е отношение към човека Аква или омаловажаване на правото на човека Аква да сподели вижданията си по избран от него начин.
Т.е. Аква, много си ми симпатична, но в случая не мога да се съглася с теб. Казах ти нещо за поведението, което е обусловено от прост механизъм, но ти не пожела да го прочетеш. Защо да спорим, ако не се чуваме/ четем?  Peace Peace Peace

# 425
Стига с тези "генерални заключения" и подобни заучени фрази... Явно е много модерно в момента, на всеки, който изкаже собствено или различно мнение, от това на тълпата, да му бъде казано да не генерализира. Другото много модно е да го нарекат хейтър или да го обвинят в нескрита завист, но това е за по-друга тема сякаш.
Всеки човек генерализира според собствения си опит, виждания, разбирания и възпитание. И генерализира за всичко, което го заобикаля.
Ето и прост пример - някой, ако каже: "Не обичам планината." - означава, че не обича планината, независимо дали е Стара или Хималаи. И го казва с чистото съзнание, че не е ходил да види всички планини и хълмове по света, но въпреки всичко не го влече, не му харесва и не обича планината. Това е според неговия личен опит.
Същото и с рускините в случая.
Но виж, за парвенютата, за тях дори има определение и в речниците.  Flutter

# 426
Което по никакъв начин не е отношение към човека Аква или омаловажаване на правото на човека Аква да сподели вижданията си по избран от него начин.

Разбира се, всеки има право да бъде груб простак.

# 427
Абе гледала съм ги, но тези, които "правят впечатление" не ги приемам като представителна извадка. Щото нали се сещаш, че за Европа, в частност за германци и англичани, българите сме онези ловкопръсти, мургави, нечистоплътни екземпляри /със съответния манталитет/, които нахлуват в държавите им, за да разбият стройната им социална система. Peace

е , ние сме българи , мургавите са цигани - различни народи ,
докато ония са все руснаци и то тази част , която може да си позволи да пътува зад граница - десетина % от руснаците , смятай останалата част , която живее скотски , как е ...

# 428

а ти не отиде ли по полов път в Норвегия , хаха ?

# 429
...е , ние сме българи , мургавите са цигани - различни народи ,
докато ония са все руснаци и то тази част , която може да си позволи да пътува зад граница - десетина % от руснаците , смятай останалата част , която живее скотски , как е ...
То и англичаните така си мислят, да ти кажа, виждат онези, които пътуват зад граница и си викат:"десетина % от българите , смятай останалата част , която живее скотски , как е ..."
Останалата част сме ние, тука списващите  Laughing

# 430
ей , мама Раша и любовта към нея  е начукана здраво в главата на всеки българин над 40 години ....

# 431
Не съм виждала по-мръсни, нагли и невъзпитани хора от руснаците!!! #Crazy

На какви неща съм ставала свидетелка..Олеле  #Crazy..

Никога не съм симпатизирала на руснаците, но от тук ( Варна) ги намразих направо.

Дали само тук идват този тип хора или всички са така... ooooh!..

# 432

а ти не отиде ли по полов път в Норвегия , хаха ?

Грешна ти е информацията.
Не знам защо се е получило такова объркване.  Flutter

# 433
Пък европейка /от цивилизованата Европа/ да се вземе с българин - абсурд! Там пък вече по много критерии е абсурд.

Това е защото техните мъже са далеч по-широко скроени от българите. А също така и по-високи, както и в повечето случай, по-богати Mr. Green .

# 434
ей , мама Раша и любовта към нея  е начукана здраво в главата на всеки българин над 40 години ....

Заедно с добро възпитание и грамотност  Wink. Руските класици в оригинал са бонус. Фръц  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт