Паррвенющината в България

• 26 884
  • 495
  •   1
Отговори
# 450
Много ясно, че като са влезли тихо и кротко да се намокрят, няма да им е приятно някой да ги плиска, щото на него му е дошло да се държи като изтърван от зоопарка.
Да са малки деца, да кажеш, че играят.
Възрастни като вземат да беснеят, без да мислят за околните, не е толкова симпатично и мило...  Peace

# 451
Много ясно, че като са влезли тихо и кротко да се намокрят, няма да им е приятно някой да ги плиска, щото на него му е дошло да се държи като изтърван от зоопарка.
Възрастни като вземат да беснеят, без да мислят за околните, не е толкова симпатично и мило...  Peace

глупости!!! Всеки може да си прави, каквото иска и никой няма право да му държи сметка  #Cussing out

# 452
Всеки може да си прави, каквото иска само вкъщи или там, където притежава нещо.
На останалите места се намира сред общество и не може да прави каквото си иска. Особено в случаите, когато може да пречи, нарани някого.
Всичко останало е липса на възпитание и откровено нахалство.
 Peace

# 453
Всеки може да си прави, каквото иска само вкъщи или там, където притежава нещо.
На останалите места се намира сред общество и не може да прави каквото си иска. Особено в случаите, когато може да пречи, нарани някого.
Всичко останало е липса на възпитание и откровено нахалство.
 Peace

шегувах се аз  Mr. Green

споделям мнението ти напълно

# 454

глупости!!! Всеки може да си прави, каквото иска и никой няма право да му държи сметка  #Cussing out
Шега или не, няколко теми в форума доказват, че една голяма част от българите са на този принцип- Ние ще си правим каквото си искаме, а ти се спасявай ...

# 455
Едно е проява на простащина и лошо възпитание , друго е някой шумно да се забавлява , било и на години . Все пак това е плаж не кръчма , не виждам какъв е проблема. То хубаво ми казваха в чужбина , че българите сме темерути , не се смеем . Тук като се смее човек го питат какво е пил в чужбина какво му има . На мен хорската забава не ми пречи , било и шумна .  Peace

# 456
България е рай за първенющината, всеки иска да е голямата работа, без значение какъв е и може ли. Дали е с мередес за 200 бона или с бракма за 2 хиляди. Всеки се оглежда и се мъчи да впечатли останалите, срам го е да не му се смеят било то за колата, телефона, дрехата, жената, детето, абитурентската, сватбата или какво и как ще каже. Много е важно, как ще го погледнат другите, това е цял живот и всеки ден. Всеки иска да е столичанин и баровец, макар и за 2 дни, а като се ударят 3 ракии, съвсем става неудържимо положението.
Вкуса няма, всичко е на течения, всички ментета са много търсени, като се започне от телефони, дрехи и т.н. Не случайно тук има толкова коли с десен волан, всеки иска да се живее и да купува неща над възможносттите си!
Всичко това е присъщо и за други страни от източния блок и за такива от Африка, лошото е, че няма да се промени, дори ще се влоши..

# 457
  • Пловдив
България е рай за първенющината, всеки иска да е голямата работа, без значение какъв е и може ли. Дали е с мередес за 200 бона или с бракма за 2 хиляди. Всеки се оглежда и се мъчи да впечатли останалите, срам го е да не му се смеят било то за колата, телефона, дрехата, жената, детето, абитурентската, сватбата или какво и как ще каже. Много е важно, как ще го погледнат другите, това е цял живот и всеки ден. Всеки иска да е столичанин и баровец, макар и за 2 дни, а като се ударят 3 ракии, съвсем става неудържимо положението.
Вкуса няма, всичко е на течения, всички ментета са много търсени, като се започне от телефони, дрехи и т.н. Не случайно тук има толкова коли с десен волан, всеки иска да се живее и да купува неща над възможносттите си!
Всичко това е присъщо и за други страни от източния блок и за такива от Африка, лошото е, че няма да се промени, дори ще се влоши..

Абсолютно, +100

# 458
  • Пловдив
А на мене ми е много интересно как влизат възпитаните и културни хора в морето.Тихо, мълчаливо и културно се накисват, облекчават определени нужди и още по-тихо излизат.Никакъв смях, никаква игра с децата, никакво пръскане.Невъзпитано е.Тц-Тц.Все пак това е плаж.Който иска да си играе във водата - вкъщи в легена.Иначе току-виж наранил някой.Мале, мале.

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 19:01 от Ваня 7

# 459
А на мене ми е много интересно как влизат възпитаните и културни хора в морето.Тихо, мълчаливо и културно се накисват, облекчават определени нужди и още по-тихо излизат.Никакъв смях, никаква игра с децата, никакво пръскане.Невъзпитано е.Тц-Тц.
Пак се наблюдават двете крайности, в Бг или влиза, така че да те видят и чуят всички и да направиш впечатление или се влиза много леко и тихо, понеже някой може да си помисли, че сме от село, тъпи, прости и т.н. Няма средно положение,  българина не може да се забавлява, обременен е от комплекси и множество срамове,  най-важното е какво ще си помислят за него околните, но в същото време няма култура или има такава, като за кръчмата и чалгатеката.

# 460
А на мене ми е много интересно как влизат възпитаните и културни хора в морето.Тихо, мълчаливо и културно се накисват, облекчават определени нужди и още по-тихо излизат.Никакъв смях, никаква игра с децата, никакво пръскане.Невъзпитано е.Тц-Тц.Все пак това е плаж.Който иска да си играе във водата - вкъщи в легена.Иначе току-виж наранил някой.Мале, мале.

Ako  са парвенюта и са с грим и прическа на плажа , зорлен руси да не им се развали фасона , може и едвам едвам да се топкат.  Whistling  grinning039  sport027 Аз обичам да се пличкам , пръскам .  Те за това не ги обичам градските плажове /и не само /.   bouquet Peace ще ме учи някой как да се радвам на слънцето и морето . Расла съм на море, нямам комплекси и не е като да не съм го виждала /ако реши да ми го втъкне някой/.

# 461
Бе, плискайте се, ама не пречете на останалите..

# 462
Културните хора играят и се забавляват, така че да не пречат на останалите. И в морето, и в планината, и в киното, и в метрото, и навсякъде.

# 463
Не казвам да е просташки и грубо , има хора вятъра им пречи . Кой както може да се забавлява .

# 464

Защо всички са в кюпа?

Общи условия

Активация на акаунт