Любители на Котки Тема 86

• 35 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Прекрасна котка, но мен ме притеснява необезопасената тераса. Доста е височко!

# 76
  • София
 Hug Мерси момичета. Да, високо е, 13ти етаж. Тя от малка си се разхожда там, а и не ми е първата котка. Преди ходеше в съседите и накрая те си остъклиха балкона.  Mr. Green

# 77
Koтките няма усещане за високо .

# 78
  • София
Тук не мога да се съглася.  Peace

# 79
  • Варна
Не съм съгласна и аз точно с изречението на Аделинда, но я разбрах! Равновесие си пазят добре, но...
веднъж ще се случи котката да припне след птичка или насекомо!
Мерките са голяма работа и аз поне се опитвам предварително да ги взема! Hug
Май съм обяснявала и преди за дупката с тръбите, където стои водомера. Ми постоянно се отваряше вратичката от течението у дома. А вътре е дълбоко и страшно, ако падне котка. Че и на такава височина е в банята, че някоя любопитна котка трябва да скочи, за да види какво има там. И ако не се задържи,..... Затова облепяме с тиксо вратичката, засега. Като отчитаме водата-разлепяме, а после пак. Grinning

# 80
  • София
Разбирам притесненията ви, момичета. И на мен ми се свива всеки път сърцето като скокне да се качва, но тя много обича да си зяпа. А зимата ме кара да я гушна и гледа през балконската врата.  Heart Eyes

# 81
Не могат да преценят точно колко е високо и нямат страх от високо , ако сега съм по-ясна. 3 котета са ми падали , едното с фатален край , препоръчват се мрежи принципно.

# 82
Здравейте момичета!И ние в новата тема.
Днес набързо се занесохме до Ситивет,Пловдив защото принцесата се е обзавела с екзема.Обръснаха и почистиха мястото,сега мажем с лекарство.Оказа се,че е на стресова основа от пътуването с самолет и смяната на обстановката и е развила гъбички.
Клиниката ми хареса,внимателно ни обясниха защо и как,а нашата в началото беше спокойна,ама като й биха инжекции с витамин  и бръсненето, започна да си прави магариите.
Все още е доста разгонена и не знам кога ще можем да я кастрираме.Имаме час за кастрация при Карагьозов във вторник,обаче почнах да се колебая.В Ситивет ни казаха,че трябва напълно да е приключила с разгонването,а Карагозов ми каза,че може и накрая на ''периода'' да се направи.
Чудя се сега какво да правим и дали все пак да не се кастрираме в Ситивет,тъй като са до нас....а Карагьозов ни е доста по-далече newsm78

# 83
И аз знам, че разгонването трябва да е приключило. Най-добре изчакай няколко дни/седмица.

# 84
tartelette , за мен най - добрата клиника е Провет в Тракия, моя там го кастрирах. Приятели също са ползвали услугите на тази клиника. Като цяло там ми направи впечатление , че са много внимателни и грижовни спрямо животинките.  

# 85
Разгонването е седмица. Аз съм доволна от Карагьозов. Рагито тича , яде , само един ден беше зле , гледаше тъжно и само се гушкаме . Предполагам и другата клиника не е е лоша де .

# 86
Тя утре ще направи една седмица разгонване.Става все по зле с времето и нямам търпение да се приключи.Губи много повече косми,яде съвсем малко и само да я пипнем и почва да издава ''онези '' звуци.

Не знам дали до вторник тя ще е приключила. ..
Ще ми се смеете,но  Blush сега към чуденето се прибавя и факта,че обяснихме как котето трябва да се кастрира след като му свърши разгонването.Ще трябва другия петък да отидем на контролен преглед за екземата,а уж във вторник ще й е операцията.
И ми е неудобно  Embarassed ,че ще се лашкам така между клиниките.Ама аз съм си странна де,дори с покупки от друг магазин не влизам ...във втори.

# 87
Ако разгонването е по-често и по-дълго от 1 път в месеца по седмица, може да има кисти . Щом днес става седмица,във вторник си е нормално да се кастрира. Принципно няма ли да те гледат накриво ако ходиш за едно коте в 2 различни клиники , не че има значение де.

# 88
Във вторник е кастрацията, а в петък екземата? Само да не стане прекалено много стрес за животинката, tartelette. Стискам палци за бързо възстановяване на писанчето Hug А докторът, който ще кастрира котето, може би е добре да знае колегата му какви лекарства е давал (особено ако двете интервенции са в близки дни).

# 89
Ако разгонването е по-често и по-дълго от 1 път в месеца по седмица, може да има кисти . Щом днес става седмица,във вторник си е нормално да се кастрира. Принципно няма ли да те гледат накриво ако ходиш за едно коте в 2 различни клиники , не че има значение де.

Точно това ми е притеснението.Не бях забелязала проблем вчера,тя е разгонена - избягвам да я пипам ,защото я възбужда още повече. Днес се прибирам и домочадието почна да ми обяснява как току -що са видели екземата и ние бързо се занесохме в най-близката клиника.Въобще не съм мислила в този момент.
Сега,след като се успокоихме,започнах да си разсъждавам.Самите интервенции от днес са биене на инжекция с Б12 и ни дадоха препарат за мазане.Казаха да дойдем в петък или другата седмица за контролен преглед.Говорихме и за кастрацията - обясниха ни манипулацията и ни казаха цена.
Още в понеделник бях запазила час за кастрацията за вторник,преди цялата хамалогия от днес.
Чудя се какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт