Любители на Котки Тема 86

• 36 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
vela ,заинтригувах се за това чудо-наречено "фурминатор".То колко пари е?Иначе и нашия не спи толкоз по диваните,ноооо как се пусне климатика на студено и се пльосва  Laughing Днес ги търках с една четка-откачи ми се ръката.После минавах с прахосмукачка  ooooh! Довечера пак същото ще правя  Tired
Виждам че Sway си е купила това за космите.Колко струва?Само като прочетох че върши работа и се засилих вече да го взимам  Simple Smile
profi_1 ,нашия пък не яде никаква риба.Изкукуригало коте е  Joy Пък консерва като му дам изблизва само соса,а рибата си остава.Като при вас.
Иначе за възпитанието...На моя как му кажа там "не",или така "не" схваща и не прави бели.Ама то е само докато съм в стаята.После се знае  Joy С пръст също върши работа.Най ми е готино когато е направил някоя беля и аз с един по твърд тон като кажа "ела,де-ела".И той започва да ми говори и дава задна с доста мяукане  Laughing

# 286
Курдисан на плюшеното му сърце- легло и завит, че навън вали. Спи вече над два часа.
Скрит текст:

# 287
Ох, намерих ви! Набутах се и зададох въпрос в неправилната тема. Embarassed Копирам от там.
Момичета имам въпрос. Имам персийска писана на 6 години. От два дни започна да се застоява в тоалетната и да пишка по много малко. Заведох я на лекар - цистит. В момента е на антибиотик и специални гранули. Тъй като тя е приела за основна храна пастета на Гурме /а такъв ми забраниха, защото ще спра действието на гранулите/, реших да потърся специален пастет, който е за подобни проблеми. Намерих в един онлайн магазин такъв и поръчах. Условието в магазина е да се пазарува за не по-малко от 59 лв. Няма опция за плащане при доставка и платих със запис, като изпратих вносната бележка на имейл. Никой не се обади и потърсих телефон на сайта им. Оказа се, че такъв няма. Пращах имейли, но без отговор. Не бързам да обвинявам, тъй като не съм сигурна дали няма да ми доставят поръчката. Въпроса ми е - пазарувал ли е някой от този магазин?
http://www.zooplus.bg/
Който е минавал през такъв проблем с писанка, може ли да ме успокои Sad

# 288
  • София
Фурминатор за дългокосмести котки до 4,5 кг го взех за около 49 лв с отстъпката

# 289
Курдисан на плюшеното му сърце- легло и завит, че навън вали. Спи вече над два часа.
Скрит текст:
Oлеее, какво сладко нещо Heart Eyes
Rali_buba, не мога да помогна, не съм пазарувала от там. От какво се е получил цистита? Confused
Аз напоследък съм леко притеснена от повръщането на косми на Вики. Винаги повръща след като се наяде. Не повръща често, може би веднъж на месец, но винаги го прави след ядене. И то когато хапне наведнъж по-голяма порция. Вашите мацинки кога повръщат?

# 290
  • София
Ох, намерих ви! Набутах се и зададох въпрос в неправилната тема. Embarassed Копирам от там.
Момичета имам въпрос. Имам персийска писана на 6 години. От два дни започна да се застоява в тоалетната и да пишка по много малко. Заведох я на лекар - цистит. В момента е на антибиотик и специални гранули. Тъй като тя е приела за основна храна пастета на Гурме /а такъв ми забраниха, защото ще спра действието на гранулите/, реших да потърся специален пастет, който е за подобни проблеми. Намерих в един онлайн магазин такъв и поръчах. Условието в магазина е да се пазарува за не по-малко от 59 лв. Няма опция за плащане при доставка и платих със запис, като изпратих вносната бележка на имейл. Никой не се обади и потърсих телефон на сайта им. Оказа се, че такъв няма. Пращах имейли, но без отговор. Не бързам да обвинявам, тъй като не съм сигурна дали няма да ми доставят поръчката. Въпроса ми е - пазарувал ли е някой от този магазин?
http://www.zooplus.bg/
Който е минавал през такъв проблем с писанка, може ли да ме успокои Sad

Нищо не мога да кажа за магазина. След 1 негативен опит от онлайн магазин и книга не поръчвам. Peace  
Моята котка е правила 2 пъти цистит. Минахме само с антибиотици, въобще не е ставало въпрос за смяна на храна. Исках да пусна микробиология, но така и не успях да й взема урина. Заравя като луда. Не искаше да ходи в тоалетната без гранулите там. Викаше ме да ми се "кара", че ги няма. Отплеснах се.
Мисълта ми е: след като не се знае от какво е провокиран цистита, защо да се налага смяна на храната?А тя не иска ли гранулите? Ако са ти казали, че е добре да яде от тях, давай й. Може в началото да не ги иска, ама като огладнее...сигурно ще прояде. Wink
Не се притеснявай. Ще й мине. Лично аз, за моята нямах никакви съмнения. Hug

# 291
  • София
Скрит текст:
Rali_buba, не мога да помогна, не съм пазарувала от там. От какво се е получил цистита? Confused
Аз напоследък съм леко притеснена от повръщането на косми на Вики. Винаги повръща след като се наяде. Не повръща често, може би веднъж на месец, но винаги го прави след ядене. И то когато хапне наведнъж по-голяма порция. Вашите мацинки кога повръщат?

И от мен: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моята повръщаше след ядене, като се натъпче яко.
Напоследък не й давам много храна и забелязвам, че почти не повръща.
Късам и трева от мекичката от поляните, че котешка трева не иска да яде.

# 292
  • София
Скрит текст:
Касита, сладурче си имате!
То всички бебешори са сладурковци!

addicted2U, аз лично не съм забелязала да има някаква зависимост в повръщането на космите!
Аз от време на време му купувам котешка трева( когато имат в зоомагазина, от който пазарувам) 
Като я види и и се нахвърля с настървение! Не винаги повръща като яде от нея,обаче! Забелязала съм, че понякога изкарва косми и с акитата......

Ето го и маймуна в по-младите му години, когато умираше да се качва на вратата на хола и да спи там....  Grinning
И сега има афинитет към високото, обаче вече е по-дебел и тромав и предпочита по-широки и стабилни места... Mr. Green

# 293
adicted2U, нормално е да повръща поне веднъж в месеца, че и повече. През пролетта и лятото им пада най интензивно козината и може да е по-често. Моята също повръща след храна и си го обяснявам с това, че след хранене се получава по-голяма тежест и дразнене.
MayyaI, вета ми обясни, че трябва да се намали PH на урината. Гранулите, които й даде са точно за това и каза, че ако хапва друга храна, приема на гранулите се обезсмисля. Видя и песъчинки. Не че не ги яде, но си търси пастета и ми е жал. И с това висене в тоалетната... Сутрин си пишка нормално и повече, но през деня изглежда има усещане, че постоянно й се пишка и все там клечи.  Sad Много съм притеснена. Като е болна и ми се срива целия свят. Cry

# 294
МayyaI, и моята след много ядене повръща. Малко ме успокои. Явно бърза, лапа и коремчето не може да обработи храната.
Успокоихте ме, момичета Hug За съжаление трева не иска да яде, често хапва дръжките на краставиците.
Абе тоя маймун как се е покачил на вратата Mr. Green Опасен е!

# 295
  • София

А, като цар е . Да вижда всичко от високо. Heart Eyes

Rali_buba, не че споря Peace, ама как вета е видял песъчинки? Ти урина ли му занесе? С ехо ли гледа?
addicted2U, такива са ми наблюденията. И котката на майка ми повръща, като хапне повече. А тя една злояда-я хапне 5-6 гранули на ден, я не. Обаче много обича пресна риба, необработена. Ама майка ми й дава рядко, че се страхува какви микроорганизми ще налапа. Та, като се натъпче с риба и тя започва да повръща. Ще гледам утре да мина през вет. да го питам нормално ли е. От 13г имам котка, преди също и все забравям да питам. Embarassed

# 296
  • София

placebo, едно време писала ли си тук? Преди няколко години в темата имахме един Пинко, същия "десен", който се катереше на подобна врата.  newsm78

Мъро повръща само когато е гладен. Заинати ли се на някоя храна, която не иска и остане ли му празен стомаха, задължително повръща. И почти винаги има топка косми.

# 297
MayyaI, гледа я на ехограф. Урина е абсурд да взема, защото пишка в тоалетна с камъчета и няма, как да стане.

# 298
  • Варна
Муца съвсем ме взе за майка си! Току що ми доведе "годеника"-оранжев тънък младок. Confused
Приказват си в момента пред вратата на квартирата. Crazy

# 299
  • София

placebo, едно време писала ли си тук? Преди няколко години в темата имахме един Пинко, същия "десен", който се катереше на подобна врата.  newsm78

Тaня67, преди години съм писала, но дълго време не бях влизала във форума като цяло!
 Спомням си го Пинко, само че не е моят! Моят се казва Бастиан!

Общи условия

Активация на акаунт